flik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Kwak 750ml...απλά κόλαση! Αλμυρούτσικη,αλλά άξιζε το κόπο. Δε σε βάρεσαν τα 750ml; Έχω καιρό να τη πιω, δεν είναι και απο τις πιο δυνατές, αλλά όσο να 'ναι...
petros71 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 +1000 , εκτος αν ειναι βαρελι. Ον τοπικ, PIIIIIIILS ! καλησπέρα και καλή εβδομάδα, ον τοπικ για μπυρες δεν συζηταμε ? Μόλις ανοιξα μια alfa ....παρέα με λίγο μπαστουρμά ....welcome!!!
kanesaxo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δε σε βάρεσαν τα 750ml; Έχω καιρό να τη πιω, δεν είναι και απο τις πιο δυνατές, αλλά όσο να 'ναι... Λιγο με βάρεσαν, η αλήθεια είναι. Βεβαια έτρωγα ταυτόχρονα
petros71 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Παιζει να εννοει το beertender. Αυτο ενοώ απλά καταπληκτικό!!! για βραδιές champions league το έχω, του lidl δεν τις εχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής.
petros71 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Αυτο ενοώ απλά καταπληκτικό!!! για βραδιές champions league το έχω, του lidl δεν τις εχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής. Καλησπέρα σα;ς, σήμερα δεν είναι βραδια champions league έχει όμως ντέρμπυ παοκ-αεκ chimay blue με λουκάνικα φρανγκφούρτης. πωπωπωπωπ !!! και να γίνει το διπλό !!! IPA έχει δοκιμάσει κανείς ? ακούω τα καλύτερα λόγια για αυτο ρωτω. Την BIOS 5 επίσης αν έχειδοκιμασει κανείς μοιάζει λένε με την σεπτεμ.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μιας και ανάφερες την septem, βρήκα στο ΑΒ στην Λ. Ηλιουπόλεως 4 & Κασσιόπης 3 και σε κάβα στο Σύνταγμα δίπλα στα ΚΕΠ στην Αμαλίας.
Tenshi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Απο Septum εχω πετύχει Mondays/Friday/Sundays και μια μεγάλη μαύρη (δέν θυμάμαι όνομα).Και ή ερώτηση τώρα...ποια απ όλες;
petros71 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Απο Septum εχω πετύχει Mondays/Friday/Sundays και μια μεγάλη μαύρη (δέν θυμάμαι όνομα).Και ή ερώτηση τώρα...ποια απ όλες; Σε ευχαριστώ πολυ για την πληροφορια, απο μοναστηριακές έχει ? duvel και chimay ας πούμε
apd453 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 καλησπέρα και καλή εβδομάδα, ον τοπικ για μπυρες δεν συζηταμε ? Μόλις ανοιξα μια alfa ....παρέα με λίγο μπαστουρμά ....welcome!!! Τελικά είμαστε πολλοί που μας αρέσει η άλφα!
Porg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 το υποβρύχιο λέτε ? (μπαίνοντας μεσα το τελευταίο μαγαζί αριστερά πρίν την στροφή που συγκλίνει με τον άλλο δρόμο προς Τσιμισκή ? ) Τελικά το μαγαζί στη Βαραωρίτου είναι το υποβρύχιο, το πρόσεξα όταν ξαναπήγα Επίσης έχει 3-4 παρόμοια μαγαζιά στα λαδάδικα αλλά το υποβρύχιο μαρέσει περισσότερο
petros71 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καλό σαββατοκύριακο ...η ΙΡΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΠΥΡΑ ...αλλα και η ΑMSTEL PREMIUM PILSENER μου άρεσε, εσάς ?
flik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 IPA δεν είναι κατηγορία μπύρας; India Pale Ale. Αλλά όπως και να έχει δεν έχω δοκιμάσει. Με την amstel δε τρελάθηκα, αλλά όντως να πω πως η Βεργίνα weiss είναι η καλύτερη μπύρα απο Ελλάδα, μακράν. Η lager σίγουρα μου αρέσει λιγότερο, αλλά απο τις υπόλοιπες lager στην Ελλάδα, πάλι είναι ένα επίπεδο πάνω. Ούτε craft, ούτε Κaiser, ούτε amstel heineken κτλ φυσικά.
petros71 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 IPA δεν είναι κατηγορία μπύρας; India Pale Ale. Αλλά όπως και να έχει δεν έχω δοκιμάσει. Με την amstel δε τρελάθηκα, αλλά όντως να πω πως η Βεργίνα weiss είναι η καλύτερη μπύρα απο Ελλάδα, μακράν. Η lager σίγουρα μου αρέσει λιγότερο, αλλά απο τις υπόλοιπες lager στην Ελλάδα, πάλι είναι ένα επίπεδο πάνω. Ούτε craft, ούτε Κaiser, ούτε amstel heineken κτλ φυσικά. Οι μπύρες είναι συνπήθως ανα΄λογα την παρέα και την διάθεση, εμένα η βεργίνα δεν μου άρεσε νερόπλυμα όπως και η ξακουστη φιξ την περιμενα καλύτερη την τελευταία. Οσο για τις άλλες η ΙΡΑ είναι είδος μπύρας όντως και απο αμερικη αν δεν κάνω λάθος. Εγώ για παράδειγμα απο τις ελληνικές γουστάρω την αλφα και την αμστελ με το φαί μου. αν βγω έξω αλλάζει η διάθεση.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 καλά, πίνεις την Άμστελ και θεωρείς την Βεργίνα νερόπλυμα; πώτς γένεν ατό; Η Φιξ είναι όντως μάπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα