Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α,όχι...6,5 ευρώ πάει η La trappe quadrupel (750ml).

Και την μοιράζεσαι κι όλλας ...γιατί αν παίξεις solo...hic

Την έχω ακούσει με La Trappe Quadrupel των 750 ML, την οποία και κατέβασα μόνος μου. :mrgreen:

Μετά απορούσα γιατί ζαλιζόμουν, έλεγα «μα τι ήπια, μπύρα είναι!».

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τους θεσσαλονικείς, μπορείτε να επισκευφθείτε (αν δε το έχετε κάνει ήδη) το Beer Art στα λαδάδικα. (θαρρώ πως υπάρχει και κάπου καλαμαριά).

Απορώ πως δεν είχα πάρει χαμπάρι αυτό το μαγαζί τόσο καιρό.

Αρκετή ποικιλία σε μπύρες και φαγητό.Δεν το λές και αμιγώς μπυραρία, ούτε και ρεστοράν.Είναι μια καλή μίξη!

Πολύ καλές τιμές στις μπύρες,συγκριτικά με extrablatt και beer store.(επιφύλαξη μέχρι να βρώ καμμιά απόδειξη)

Ενδεικτικά, augustiner weiss 5.70, athos 11.20, kwak 6.10,Hobgoblin 6.80 και μια αηδία sierra pale 5.70

(εχω και τιμες απο διαφορα που φάγαμε,αν ενδιαφέρεται κανείς!).

Γενικά σα χώρος τρομερά ζεστος,τζάκια μεσα,ξυλινο/τουβλο περιβάλλον.

Ούτε διαφήμιση να έκανα!

Υ.Γ. ολα τα λεφτα,ενας σερβιτόρος μορφή που σερβίρει τις μπύρες.

Υ.Γ.2. Πήγα σε μια κάβα που μου πρότειναν "σείριος", αλλά δεν είχε και πολύ πράμα απο μπύρες.

Ενδεικτικά: φραντζισκανερ μαύρη 1.28 το τεμάχιο.

Δημοσ.

έχει ένα μαγαζί στα Λαδάδικα, μπιραρία, που έχει τις κάνουλες στο τραπέζι (μια βουλγάρικη μπίρα, ψιλομάπα) πίνεις όσο θέλεις με κάνα 10άρικο (δε θυμάμαι τώρα ακριβώς)

Δημοσ.

Για τους θεσσαλονικείς, μπορείτε να επισκευφθείτε (αν δε το έχετε κάνει ήδη) το Beer Art στα λαδάδικα. (θαρρώ πως υπάρχει και κάπου καλαμαριά).

Απορώ πως δεν είχα πάρει χαμπάρι αυτό το μαγαζί τόσο καιρό.

Αρκετή ποικιλία σε μπύρες και φαγητό.Δεν το λές και αμιγώς μπυραρία, ούτε και ρεστοράν.Είναι μια καλή μίξη!

Πολύ καλές τιμές στις μπύρες,συγκριτικά με extrablatt και beer store.(επιφύλαξη μέχρι να βρώ καμμιά απόδειξη)

Ενδεικτικά, augustiner weiss 5.70, athos 11.20, kwak 6.10,Hobgoblin 6.80 και μια αηδία sierra pale 5.70

(εχω και τιμες απο διαφορα που φάγαμε,αν ενδιαφέρεται κανείς!).

Γενικά σα χώρος τρομερά ζεστος,τζάκια μεσα,ξυλινο/τουβλο περιβάλλον.

Ούτε διαφήμιση να έκανα!

Υ.Γ. ολα τα λεφτα,ενας σερβιτόρος μορφή που σερβίρει τις μπύρες.

Υ.Γ.2. Πήγα σε μια κάβα που μου πρότειναν "σείριος", αλλά δεν είχε και πολύ πράμα απο μπύρες.

Ενδεικτικά: φραντζισκανερ μαύρη 1.28 το τεμάχιο.

Τον Ολλανδο λες; Αυτος στο καταστημα της καλαμαριας ηταν παλια μονιμα.. Ξερει τα παντα για ολες τις μπύρες και πόσο ακριβως αλκοολ έχει η καθε μια, εντυπωσιακος αν και μιλάει πολύ.

Μ' αρεσε το beer art με αξιοπρεπής τιμες για τις μπυρες του.

Επίσης πριν κανα 2 βδομαδες πηγα Βαλαωριτου σε ενα μπαρακι με πολλές μπυρες και πολύ καλες τιμες αλλα δεν θυμαμαι ονομα. :mrgreen: Επαιζε ροκ παντως.

Δημοσ.

@kanesaxo η κάβα που είναι;πες και μερικές τιμές απο φαγητά

@Chrisxxx αυτό που είναι απτη κάτω μεριά και έχει επίσης λουκάνικα κτλ συνοδευτικά;

Δημοσ.

Για το Beer Art λες; αν ναι,είναι στα λαδάδικα. Αν είσαι πανω στη τσιμισκή,με το που τελειώνουν τα λαδάδικα,στρίβεις αριστερα στη Σαλαμίνος (για να κατέβεις παραλία δηλ)(απένταντι απο ένα ξενοδοχείο πουμου διαφεύγει το ονομα του.

Τιμές απο φαγητά: Φοντύ τυριών 8.00 , πιατέλα λουκάνικα (4ε/άτομο). Πρακτικά αν πάρεις πιατέλα λουκάνικα για 2 ατομα (8.00ε) είναι αρκετά για τσιμπολόγημα για...4.

Επίσης πιατέλα κρεατικων προς 16ε. (με 2 μπιφτέκια,3-4 κομμάτια κοτόπουλο,2-3 λουκάνικα και 2-3 πανσετάκια.

Μανιταροειδή,σαλατοειδή αρκετά φθηνά.

Αφού φάγαμε σα ζώα, αποφασίσαμε πως εάν πας για μπύρες και μόνο, μια πιατέλα λουκάνικα για 2 ατομα και ενα φοντυ αρκούν σα μεζές για 4 ατομα.

Αν πας για φαϊ,αλλάζει το θέμα.

Δημοσ.

Στο beer art είχα πάει στη Καλαμαριά. Οτι είχε και στα λαδάδικα δε ξέρω. Πάντως το Beer store είχε παραπάνω μπύρες απο το beer art, και σίγουρα σε καλύτερες τιμές. Βασικά τις φθηνότερες που έχω βρει έξω. Και έχει πεκταθεί και σε διπλανό χώρο, έχει γίνει μια χαρά. Καλαποθάκη αυτό.

Και το beer art καλό είναι, και καλούτσικες τιμές.

Αυτό στη Βαλαωρίτου το ξέρει κανείς πως λέγεται; δεν πηγαίνω και συχνά προς τα εκεί και δεν τα ξέρω.

Edit: Ζημιά μου κάνατε με τα λουκάνικα τώρα...

Δημοσ.

το υποβρύχιο λέτε ? (μπαίνοντας μεσα το τελευταίο μαγαζί αριστερά πρίν την στροφή που συγκλίνει με τον άλλο δρόμο προς Τσιμισκή ? )

Δημοσ.

@kanesaxo η κάβα που είναι;πες και μερικές τιμές απο φαγητά

@Chrisxxx αυτό που είναι απτη κάτω μεριά και έχει επίσης λουκάνικα κτλ συνοδευτικά;

Ναι αυτο πρεπει να ειναι.

Ειναι ενα που στον κυριο χωρο που βρισκεται το μπαρ φαινεται σαν να ειναι ανοιχτό από πανω.

Δεν συγκλονιζει από αποψη ποικιλιας όπως το beer art κλπ αλλά έχει αρκετες μπυρες σε καλές τιμές και πολυ πολυ γενναίες μεριδες με λουκανικα.

Δημοσ.

Nαι όντως το beer store έχει σίγουρα μεγαλύτερη ποικιλία και έμαθα κι εγώ πως επεκτάθηκε δίπλα.Λογικό,γιατί δεν έλεγε χειμωνιάτικα με τα μανιτάρια έξω.

Πάντως για όσους γουστάρουν λουκάνικο, το extrablatt είναι μονόδρομος. Απλώς,είναι κάπως...αλμυρό αν πάς για γεύμα/μπύρα. (εκτός αν πάς παρέα μόνο για μπύρες και μια ποικιλία λουκάνικων).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...