Freakster Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αλφα Μπυρα εχετε δοκιμασει;; Πολυ καλη μου φανηκε!
poscaman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Stella Artois όταν βρίσκω αυτη η μπυρα ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε πως διαβαζεται??
Freakster Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Στελα Αρτουα. Μη μου πεις οτι τη ζηταγες ως τωρα Στελα Αρτοης, λολ;
poscaman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 nope,δεν εχω δοκιμασει ποτε,αλλα το ειχα απορια απο μικρος
Freakster Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Πιθανότατα δεν ανακάλυψα τον τροχό, αλλα η corona extra είναι πολύ καλη, μολις τωρα ηπια για πρωτη φορα. Πως και δεν την αναφερει κανεις; :?
Lucifer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μπορεί να την αναφέραμε στο θρεντ "Μμμμ... Σόδα!".
-nick- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Πιθανότατα δεν ανακάλυψα τον τροχό, αλλα η corona extra είναι πολύ καλη, μολις τωρα ηπια για πρωτη φορα. Πως και δεν την αναφερει κανεις; :? Δεν ειναι μπυρα αυτο το πράγμα.
leftermann Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μπορεί να την αναφέραμε στο θρεντ "Μμμμ... Σόδα!". ή στο "Μμμμμ... (κενό)!" sorry ρε συνάδερφε, αλλά...corona;;; Τεσ'πα, εγώ να ξέρεις, σε συμπαθώ ακόμα...
Freakster Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 ή στο "Μμμμμ... (κενό)!" sorry ρε συνάδερφε, αλλά...corona;;; Τεσ'πα, εγώ να ξέρεις, σε συμπαθώ ακόμα... Δεν ξερω τι λετε σεις, αλλα στην τριτη αρχισα να γραγουδαω οποτε μαλλον ειχε αλκοολ μεσα. :p:fear:
Vaggelovich Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Για καθημερινη χρηση με το φαγητο Ceres Top Για κατι καλυτερο ΗΒ Original
soturin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δεν ξερω τι λετε σεις, αλλα στην τριτη αρχισα να γραγουδαω οποτε μαλλον ειχε αλκοολ μεσα. :p:fear: Τρίτη κάσα? Εγώ μία hoegaarden Verboden Vrucht (forbidden fruit) δοκίμασα πρόσφατα. Ευχάριστη αλλά μέχρι εκεί. (Τουλάχιστον είχε 8,5% αλκοόλ ρε freakster:-D)
Freakster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δεν ειμαι γερο ποτηρι, αστα να πανε, στην τεταρτη μπυρα παντα ξεφευγω και πεφτω νοκ αουτ.
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Staropramen, Zubr και Velkopopovický Kozel.
zazik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Είχα δοκιμάσει μια φορά μπύρα με ρούμι....γαμουσε απλα....
leftermann Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 μόλις ήρθα από το αγαπημένο μου τσέχικο μπαράκι στη Συγγρού. Krusovice, και bernard, και kozel, και άντε γαμήσου ρε κουμπάρε, με περιμένουν σπίτι, και μια kelt, και μια staropramen, και πάντα για τέλος μια budweiser. Καληνύχτα, δεν αντέχω άλλο, πάω να κοιμηθώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα