Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς που θα βρούμε Θεσ/νίκη Augustiner Weiss για σπίτι; Μη μου αναφέρετε το beer store ,μιας και το θεωρώ φαρμακείο για την αγορά μπύρας,στυλ κάβα.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οντως ωραία μπύρα...Ειχα επισκεφθεί το extrablatt μια αποφράδα νύχτα για να σαβουρώσω και ήπια κάνα 2 απο δαύτες. Άξια.

Υ.Γ. το ολο ποτηροκόνσεπτ λέει τρελά! αν θυμάμαι καλά σε ένα eshop γερμανικό το είχα βρεί γύρω στα 20ε...

Δημοσ.

Το ποτήρι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διατηρείται το άρωμα.

Ή κάτι τέτοιο.

Αγαπημένη μπύρα πάντως, την έχει και το Carrefur.

Δημοσ.

Το ποτήρι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διατηρείται το άρωμα.

Ή κάτι τέτοιο.

Αγαπημένη μπύρα πάντως, την έχει και το Carrefur.

Μήπως θυμάσαι τιμή;

Να με διορθώσουν οι ειδικότεροι αν κάνω λάθος σε κάτι. Η μπύρα αυτή κυρίως προσφερόταν σε inns πάνω στο δρόμο κι επειδή την παίρναν οι διάφοροι πάνω στο κάρο, "κούμπωνε" το ποτήρι στη ξύλινη αυτή κατασκευή για να είναι σταθερό.

Δε θυμάμαι που το άκουσα/διάβασα κι αν είναι ή οχι πραγματικότητα.

παει ωραια με ψαρι αυτη εδω.

δυστυχώς δεν είχε κάνα μουσμούλι το εν λόγω κατάστημα!

Δημοσ.

Μήπως θυμάσαι τιμή;

Όχι δεν θυμάμαι καλά. Είχε το μπουκάλι των 330 ml. Όσες φορές είχα περάσει την είχε. Δεν ξέρω αν την έχει σε όλα τα Carrefur, αλλά αν όχι, σε κανένα άλλο μεγάλο σούπερ μάρκετ θα τη βρεις.

Η τιμή δεν υπερβαίνει τα 5€ πάντως. Πρέπει να έκανε 3 και κάτι, πολύ αμυδρά θυμάμαι όμως.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά στο Beer store στη θεσσαλονίκη υπάρχει απο το καλοκαίρι εκεί η Westvleteren.

Και απο ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης, δεν θα μείνει για πολύ, μάλλον μέχρι το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Η τιμή ήταν 17€ για να πιεις εκεί, αλλιώς για να πάρεις το μπουκάλι (330ml) πρέπει να ήταν 12.5 ή 13€.

Δεν την ήπια, μια άλλη φορά που θα είμαι προετοιμασμένος :).

Αυτή τη φορά ήπια αυτήν:

st-bernardus-abt-12.jpg

Περίμενα οτι θα είναι καλή και ήταν όντως πολύ καλή.

Και επειδή είχα να πάω καιρό, βλέπω οτι έφεραν και dominus που δεν έχω πιει αλλά και την delirium.

Δημοσ.

Εγώ μπορεί κάποια στιγμή να τα δώσω. Καθαρά περιέργεια, και όσο νόστιμη και να είναι δεν νομίζω να τη ξαναδώσω.

Βασικά για σπίτι, τουλάχιστον να μοιραστεί..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...