Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ, είσαι πολύ καλή κι ευγενική μαζί μου.

Καθαρίζω το στόμα μου τώρα με μία shiner bock. Ίσως το μοναδικό προϊόν που δεν έχει τηγανιστεί πρώτα στο Τέξας και μου αρέσει πολύ.

Σημείωση, newcastle ale, η καλύτερη μπύρα που πωλείται σε φυσιολογική τιμή στις ΗΠΑ και την αγαπάμε.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα τον πούτσο του Δία, ο μαλάκας ο ινσομνιαΚ είναι στις ΗΠΑ και πίνει Newcastle Brown Ale και μηλίτη!!!!

Ρε μπες εδώ και τσέκαρε πού θα βρείς καλό πράμα.

Δημοσ.

Έτσι! Όπως πίνω και κάτι ιαπωνικές, αλλά να πω την αμαρτία μου, φέρνουν σε στέλλα αρτουά, και νοώθω ότι δε θα έπρεπε να το γράψω.

Για την Newcastle πάντως δε διαπραγματεύομαι, νομίζω πως πριν από χρόνια αρκετά, κάτι είχα γράψει σε σύγκριση με τη βρωμοπράμεν.

Σε κάθε περίπτωση, τις cider πρέπει να τις πήρα διότι μου άρεσε το πορτοκαλί της ετικέτας.

Η επόμενη δοκιμή... Αν και κάτι μου λέει πως δεν πρέπει...

post-50594-1318182214,65_thumb.jpg

Δημοσ.

κάτι αλβανικές και βουλγάρικες. 2κιλες, πλαστικά μπουκάλια. Αν εξαιρέσεις βέβαια κάτι 5+κιλα βαρελάκια της χύνεκεν.

Δημοσ.

Κουέστιον...

H Leffe Radieuse παίζει σε δύο χρώματα ή είναι ιδέα μου;Σήμερα πέτυχα στο ίδιο ράφι την βερσιόν με το κόκκινο αλουμινόχαρτο/καπάκι,παρέα με την βερσιόν με το μοβ αλουμινόχαρτο/χρυσαφί καπάκι.

:blink:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουέστιον...

H Leffe Radieuse παίζει σε δύο χρώματα ή είναι ιδέα μου;Σήμερα πέτυχα στο ίδιο ράφι την βερσιόν με το κόκκινο αλουμινόχαρτο/καπάκι,παρέα με την βερσιόν με το μοβ αλουμινόχαρτο/χρυσαφί καπάκι.

:blink:

δεν την εχω δει αυτη με το μωβ ποτε μου. αλλα μιας και λεμε για leffe οριστε τι πηρα σημερα :-D

και μονο 4,68€

p1030144qt.jpg

p1030145a.jpg

Επεξ/σία από evabb
Δημοσ.

Τουλάχιστον υπάρχει πουθενά Weihenstephaner ή Aventinus σε βαρέλι???

Σε μια μπυραρία στον πεζόδρομο του Αμαρουσίου, απέναντι από τον σταθμό. Δεν ξέρω πως λέγεται, είναι μια κόκκινη. Κάτσαμε χθες δοκιμαστικά (έχω χρόνια να βγω Μαρούσι) απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει να άνοιξε το καλοκαίρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...