Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ήπια εχτές την παρακάτω και έπαθα την πλάκα μου. Την έχει πετύχει κανείς σε σ/μ? (ψάχνω και την "αδερφούλα" της
agamoi-thytai Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το all4beer.com είχε κάνει ένα ταξίδι εκεί. Και είχαν περάσει υπέροχα. Εγώ δεν ήμουν
Garnele Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Πού, στην Εύβοια; Η μπύρα παίζει σε διάφορα σημεία στη Θεσσαλονίκη (που είναι και πιο ψαγμένο μέρος μπυρογευστικά μιλώντας) και η μελένια είναι λίγο χειρότερη από τη μελένια τσέρνα χόρα. Γενικά, μην.
kuzko21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ήπια εχτές την παρακάτω και έπαθα την πλάκα μου. Την έχει πετύχει κανείς σε σ/μ? πρεπει να ειναι σαν την tetley's που ψαχνω πανω-κατω. εαν την εχει δει κανεις σε ζουπα μαρκετ , η σε καμια καβα στην Αθηνα ας βοηθησει
evabb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 καλη μελενια μπυρα σε ξανθια (τρομερη γευση) και σε μαυρη (δεν θυμαμαι την γευση της παει καιρος)
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίες αυτές αλλά εδώ στο Ελλάντα/Αθήνα που τις βρίσκουμε?
evabb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ε δεν θα εχει στις μπυραριες; την πρωτη τουλαχιστον; η δευτερη ειναι γενικα λιγο δυσευρετη.
kuzko21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 το Point ειναι να τις βρουμε για ιδία καταναλωση. σε καμια καβα/σουπερ μαρκετ κλπ...
kanesaxo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασα μια weiss χτές στο beer store αρκετά συμπαθητική. Augustiner Weissbier. Μάλλον θα το "γυρίσω" σε αυτή... Επίσης ο φίλος δοκίμασε μια μάχιμη,αλλά δε κάνει για οδήγηση, απ'οτι αποδείχθηκε. Dark ale (ελάχιστο CO2), συσκευασία των 750ml,με φελλό και μεταλλική ασφάλεια. Δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα και δε τη βρήκα στο site που με παρέπεμψαν πριν κάνα 2 σελίδες. Ηταν στο κατάλογο με τις νέες αφίξεις στο κατάστημα.
Andreas2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ουστ,ντροπή,πίνετε ξενόφερτες μπύρες;Προδότες του έθνους.
salazar1991 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει κανει κανενας παραγγελια απο εδω?? http://www.houseofwine.gr/how/houseofbeer.html
kuzko21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 εγω οχι , αλλα συμπαθητικες μπυριτσες εχει. εαν δουμε και το κοστος αποστολης, μπορει να γινει αρκετα ενδιαφερον...
insomniaK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εδώ κι ένα δεκάλεπτο αναρωτιέμαι γιατί πλήρωσα για να αγοράσω κάτι με όνομα Woodchuck Hard Cider. Χωρίς να με αποκαλέσετε μαλάκα και γενικά, αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς, δώστε καναδυό καλούς λόγους που κάποιος θα αγόραζε αυτό το ζουμί.
Garnele Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Χωρίς να με αποκαλέσετε μαλάκα, εμένα μου αρέσει ο μηλίτης γενικά. =ρ Παρόλα αυτά δεν έχω πληρώσει ποτέ για να πιω κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων (χωρίς να έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο) είναι ιδανικό ζουμί για φάσεις αντιβίωσης. Επίσης θα μπορούσες να τον αγοράσεις για αναμίξεις τη γκίνες σου με λίγο χυμό κρανμπερι και να νιώσεις Ιρλανδία. Καλύτερα τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα