Adon1s Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εγώ πίνω μόνον πατροπαράδοτον οίνον.Όχι μπύρες και τα παρόμοια.
nikosgia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Παντως εδω που τα λέμε για να βγείς εξω να πιεις κανα ξυδι....βρωμάει ο τόπος....Αν θές να κατεβάσεις καμμια μπυρα της προκοπης πρέπει να τρεχεις στην αλλη ακρη να βρεις μπυραρια ....Ειναι μετρημενες στα δαχτυλα....Και τωρα με την κρίση, βλέπω οι μισες να βαράνε κανόνι .....
athlios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 To θεμα ειναι οτι οι περισσοτερες "ντραφτ" δε πινονται.
nikosgia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 To θεμα ειναι οτι οι περισσοτερες "ντραφτ" δε πινονται. Αυτό ξαναπεστο....βεβαια ειναι και αναλογα το μαγαζί...
evabb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Stella Artois. Η καλύτερη. Η μπύρα που ντρεπόμαστε όλοι να παραδεχτούμε ότι μας αρέσει. επειδη ειναι βελγικη;
Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 επειδη ειναι βελγικη; Όχι, η 2η αγαπημένη μου μπύρα είναι Βέλγικη. Επειδή είναι μπύρα που φτιάχτηκε για γκόμενες το λέω.
Adon1s Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 εγω πάντως πίνω Carlsberg απο ξανθια και Kozel απο μαύρη όταν βγαίνω . Οι υπόλοιπες είτε θα μου φανούν απολύτως ίδιες (οι ξανιθιές κυρίως) είτε πολύ γλυκιές είτε πολυ ιδιαίτερες για τα γούστα μου Εξαίρεση οι καπνιστές οι οποίες είναι για ιδιαίτερο συνοδευτικό μαζί τους . Πήρα μια φορα την Shlenkerla σκέτη .. ΟΚ , και γαμω τα μπυρόνια , αλλα αντι για φυστίκια θα προτιμούσα λουκάνικα.. Γαμάτη μεν , βαριά δε για να πιωθεί μόνη της.
freedubus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 προχτές το βράδι μεταξύ άλλων ξυδιών κατέβασα και 5 κορόνες. έγινα ντέφι, είπα μαλακίες, εκτέθηκα. σιχάθηκα τον εαυτό μου. πρώτη φορά που ήπια κορόνα.
Wintermute23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=L2GiHUajpCg&feature=player_detailpage#t=15s Ελπίζω σε ένα μήνα που θα είμαι πάνω να δω πολλές τέτοιες...Μπύρες εννοώ Πέρα από την πλάκα πάντως,αναλόγως το mood είμαι μεταξύ Paulaner-La Trappe και Chimay. Επίσης μετά το ταξίδι μου στο Amsterdam, μπήκε στις πρώτες θέσεις γεύσης η Heineken που μας έδωσαν στο ζυθοποιιο. Τέλος, έχει δοκιμάσει κανείς Weissbier με Coca-Cola? Έβλεπα του Γερμανού να πίνουν,αλλά δεν χαράμιζα την μπυρίτσα μου με τίποτα...
nikosgia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εβίβα...... :P http://www.youtube.com/watch?v=L2GiHUajpCg&feature=player_detailpage#t=15s Ελπίζω σε ένα μήνα που θα είμαι πάνω να δω πολλές τέτοιες...Μπύρες εννοώ Πέρα από την πλάκα πάντως,αναλόγως το mood είμαι μεταξύ Paulaner-La Trappe και Chimay. Επίσης μετά το ταξίδι μου στο Amsterdam, μπήκε στις πρώτες θέσεις γεύσης η Heineken που μας έδωσαν στο ζυθοποιιο. Τέλος, έχει δοκιμάσει κανείς Weissbier με Coca-Cola? Έβλεπα του Γερμανού να πίνουν,αλλά δεν χαράμιζα την μπυρίτσα μου με τίποτα... οχι με coca αλλα η paulaner με λικέρ Μπανάνα φτιάχει φοβερό σφηνάκι......το κατεβασα σε μια μπυραρια, και ενω στην αρχη ημουν επιφυλακτικος μετά πηρα φόρα..... :wacko:
insomniaK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μη γ@μ@τε τις μπύρες με αηδίες! Την μπύρα την πίνουμε διότι 1.η γεύση της δε θα αλλάξει ποτέ ή 2. Να πετάξουμε τα λεφτά μας αν δεν τη συνοδευουμε με βότκα. Φριντάμπα, εμείς σε αγαπάμε κι ας πίνεις κορόνα, είναι τουλάχιστον τσεχα.-
flik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Προς τη γλυκια. Προσοχη βαραει Την hertog Jan grand prestige θα την έλεγα αρκετά γλυκιά. Τελευταία πίνω περισσότερο weiss παρά trappist λόγω καλοκαιριού και σχεδόν πάντα Schneider. Παιδιά είναι φοβερή...must.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα