Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι ειχα πιει κατι βαρελισιες μετα τις 2-3 μπορω να πω οτι ηταν εξαιρετικη, αλλα και παλι πίνονταν.

Η σπεσιαλ που ειχα πιει στο απεναντι μαγαζι[ανθεων] ηταν κατι περισσοτερο απο απαισια.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χτες δοκίμασα την κάτωθι......τι καύλα!!!!!!!!

Luci ή όποιος άλλος μπυρογνώστης ας μου γράψει σωστά το όνομα γιατί η κάμερα δεν έκανε καλή δουλειά...........

post-57520-0-99041600-1310093290_thumb.jpg

Δημοσ.

Samichlaus. Αυστριακή. Παράγεται μόνο μία μέρα το χρόνο, το Δεκέμβρη. Είναι η μπύρα με την υψηλότερη περιεκτικότητα αλκοόλ που εξάγεται.

Δημοσ.

Στο Carrefour Γέρακα και σε αυτό επί της Κηφισσίας κοντά στο Ιασώ, τη βρίσκω κάθε φορά.

Όσο για τη γεύση, είναι κάπως γλυκιά για τα γούστα μου, την αντιμετωπίζω περισσότερο ως απεριτίφ παρά ως μπύρα.

Χωρίς να σημαίνει πως δε τα σπάει τις σωστές στιγμές.

Δημοσ.

δε ξέρω αν το πήρε χαμπάρι κανείς αλλά τη περασμένη βδομάδα τα λιντλ είχαν προσφορά (0.69 euro)τη Bitburger σε κουτί των 500ml

τσίμπησα 3 κιβώτια 24χ500ml και με συνετή κατανάλωση θα βγάλω 2 μήνες.

Είναι μια από τις καλύτερες pils Γερμανίας και μοιάζει στη γεύση τη warsteiner.

Δημοσ.

Amstel_pilsener__006_s.jpg

Πολυ καλυτερη απο την κανονικη αμστελ, και γενικα καλυτερη απο ολες τις συνηθισμενες μπυρες που παιζουν Ελλαδα.

δεν μου αρεσε ιδιαίτερα.φυσικα ειναι καλυτερη απο την κλασικη αμστελ αλλα θα μεινω στη bock beer που βγαζουν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ποιο είδος μπύρας προτιμω ειναι οφθαλμοφανές....Weissbier και ξερό ψωμί....franziskaner,paulaner, erdinger,HB,Weihenstephan,Maisel's Weisse etc...και σε ξανθιές και σε dunkel....Μετά έρχονται οι Trappist για πιο ιδιαίτερες καταστάσεις... ;)

Δημοσ.

Bintang – Indonesia’s Star Beer

Bintang....η καλυτερη μπυρα που εχω πιει αλλα δυστυχως δεν την βρηκα πουθενα εδω.

post-41014-0-07262500-1313913106_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...