athlios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Nαι ειχα πιει κατι βαρελισιες μετα τις 2-3 μπορω να πω οτι ηταν εξαιρετικη, αλλα και παλι πίνονταν. Η σπεσιαλ που ειχα πιει στο απεναντι μαγαζι[ανθεων] ηταν κατι περισσοτερο απο απαισια.
chill Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Χτες δοκίμασα την κάτωθι......τι καύλα!!!!!!!! Luci ή όποιος άλλος μπυρογνώστης ας μου γράψει σωστά το όνομα γιατί η κάμερα δεν έκανε καλή δουλειά...........
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Samichlaus. Αυστριακή. Παράγεται μόνο μία μέρα το χρόνο, το Δεκέμβρη. Είναι η μπύρα με την υψηλότερη περιεκτικότητα αλκοόλ που εξάγεται.
chill Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Thanks Luci. Supermarket παίζει ή πάλι θα φάμε τον κόσμο για να την βρούμε? Εξαιρετικό μπυρόνι!
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Στο Carrefour Γέρακα και σε αυτό επί της Κηφισσίας κοντά στο Ιασώ, τη βρίσκω κάθε φορά. Όσο για τη γεύση, είναι κάπως γλυκιά για τα γούστα μου, την αντιμετωπίζω περισσότερο ως απεριτίφ παρά ως μπύρα. Χωρίς να σημαίνει πως δε τα σπάει τις σωστές στιγμές.
opera Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 δε ξέρω αν το πήρε χαμπάρι κανείς αλλά τη περασμένη βδομάδα τα λιντλ είχαν προσφορά (0.69 euro)τη Bitburger σε κουτί των 500ml τσίμπησα 3 κιβώτια 24χ500ml και με συνετή κατανάλωση θα βγάλω 2 μήνες. Είναι μια από τις καλύτερες pils Γερμανίας και μοιάζει στη γεύση τη warsteiner.
gatokoritso Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Πολυ καλυτερη απο την κανονικη αμστελ, και γενικα καλυτερη απο ολες τις συνηθισμενες μπυρες που παιζουν Ελλαδα. δεν μου αρεσε ιδιαίτερα.φυσικα ειναι καλυτερη απο την κλασικη αμστελ αλλα θα μεινω στη bock beer που βγαζουν.
nikosgia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ποιο είδος μπύρας προτιμω ειναι οφθαλμοφανές....Weissbier και ξερό ψωμί....franziskaner,paulaner, erdinger,HB,Weihenstephan,Maisel's Weisse etc...και σε ξανθιές και σε dunkel....Μετά έρχονται οι Trappist για πιο ιδιαίτερες καταστάσεις...
insomniaK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εντάξει. Κι ο άλλος στο κλειδωμενο θέμα όντως έχει πρόβλημα.
V for Vagelis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Υπάρχει και η περίπτωση να του δίνουν κάτουρα τύπου fix και finkbräu.
mazda Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Bintang – Indonesia’s Star Beer Bintang....η καλυτερη μπυρα που εχω πιει αλλα δυστυχως δεν την βρηκα πουθενα εδω.
evabb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 μανα μου τι πραμα ειναι αυτο. κανε μια περιγραφη της γευσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα