Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Amstel_pilsener__006_s.jpg

Πολυ καλυτερη απο την κανονικη αμστελ, και γενικα καλυτερη απο ολες τις συνηθισμενες μπυρες που παιζουν Ελλαδα.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερη και από τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΒΑΗΣ δηλαδή; Αμφιβάλλω.

Παρεμπιπτόντως μόλις γύρισα από τη Μόρντορ. Ορκίστηκα να μην ξαναπιώ βεργίνα. Πήγαινες σε σουβλατζίδικο "Βεργίνα ξανθιά βαρέλι". Σε εστιατόριο "Βεργίνα ξανθιά μπουκάλι". Σε τσιπουράδικο "Βεργίνα ξανθιά βαρέλι και μπουκάλι". Σε ΜΠΥΡΑΡΙΑ "Βεργίνα ξανθιά και κόκκινη βαρέλι και κορόνα μπουκάλι"*.

*εγώ πήρα κορόνα και την πλήρωσα 6 ευρώ. Έξι φάκιν ευρώ! Για μία κορόνα. Στην Κομοτηνή.

Δημοσ.

Καλύτερη και από τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΒΑΗΣ δηλαδή; Αμφιβάλλω.

Ουτε καν. Η βεργινα βαρελι παντως ειναι αξιοπρεπης. Γενικα οποιαδηποτε βαρελισια.

Δημοσ.

Ανάθεμα κι αν έχω πετύχει έστω μία φορά μύθο βαρέλι. Και άλφα επίσης, μόνο σε ένα κατσαμεταλλάδικο που δούλευα κάποτε την είχε σε βαρέλι και πράγματι, δεν είμαι σίγουρη για το αν πινόταν χωρίς τζακ μέσα.

Δημοσ.

Ανάθεμα κι αν έχω πετύχει έστω μία φορά μύθο βαρέλι. Και άλφα επίσης, μόνο σε ένα κατσαμεταλλάδικο που δούλευα κάποτε την είχε σε βαρέλι και πράγματι, δεν είμαι σίγουρη για το αν πινόταν χωρίς τζακ μέσα.

Μακάρι να είχα την τύχη σου.

Κατέβα μία βόλτα κατά Βόλο μεριά και θα βρεις σε πολλά σημεία. Να σου λένε "έχω μπύρα βαρέλι" να τη φαντάζεσαι παγωμένη με τα πατατάκια και τα ποπ κορν και μόλις ανοίγεις το στόμα σου να παραγγείλεις μία μισόλιτρη να σου πετάει "Alpha".

Κατάρρευση...

Από βαρέλι lager έχω σε μεγάλη εκτίμηση την Heineken αλλά είμαι φανατικός των Weiss.

Weiss και ξερό... ποπ κορν

Δημοσ.

Βεβαίως. Και πρόσφατα ανακάλυψα και το κατσαμπαρμπέρικο. Υπάρχει.

Και η κερκυραϊκή είναι όντως καλή αλλά την έχω δει μόνο σε ένα μαγαζί εδώ πάνω. Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος την προωθεί, έχει μέχρι και νυχοκόπτη από προμόσιον της κερκυραϊκής στο μπαρ.

Δημοσ.

Amstel_pilsener__006_s.jpg

Πολυ καλυτερη απο την κανονικη αμστελ, και γενικα καλυτερη απο ολες τις συνηθισμενες μπυρες που παιζουν Ελλαδα.

Σπάνε αυτές; :P

Δημοσ.

Ολα τα γυαλινα μπουκαλια σπανε.

Η Heineken πάντως δεν έχει καμιά σχέση με τις άλλες.

Δημοσ.

Κι αυτή καλή είναι. Και γενικά η Κερκυραϊκή Ζυθοποιΐα κάνει αξιοπρεπείς προσπάθειες.

Moνο μια που 'χα δοκιμασει βαρελι πινονταν, κορφου σπεσιαλ εκανα το λαθος να παραγγειλω μια φορα.το μετανιωσα.

Βεβαίως. Και πρόσφατα ανακάλυψα και το κατσαμπαρμπέρικο. Υπάρχει.

Και η κερκυραϊκή είναι όντως καλή αλλά την έχω δει μόνο σε ένα μαγαζί εδώ πάνω. Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος την προωθεί, έχει μέχρι και νυχοκόπτη από προμόσιον της κερκυραϊκής στο μπαρ.

αύγουστο;

Δημοσ.

Ναι. Πήγαινες φέτος;

Η κόκκινη είναι χάλια και κατά τα δικά μου γούστα, που βέβαια δεν είναι ακριβώς αντικειμενικά γιατί δεν στηρίζω κόκκινες. Επιπλέον αυτή που προτείνει ο σνουμπ είναι καλή, αλλά είναι κρασόμπυρα και πίνεται αυστηρά με συνοδεία φαγητού. Ειδάλλως το ποτήρι ζορίζεται για να φτάσει στη μέση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...