Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σταματήστε να συζητάτε για λούμπεν γκασταρμπάητερ καζαντζιδέικα ούζα δώδεκα στο τόπικ της μπύρας. Να λέγατε για ποιοτικά αρχιδάτα σπέσιαλ Μυτιληνιά ούζα π.χ. Βαρβαγιάννη, Πιτσιλάδη, Γιαννάτση πάει στο διάλο. Αλλά ούζο 12 την πουτάνα μου; Τον τυφλοποιό;

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Garnele, σε υποστηριζα. Ότι δε γίνεται να συγκρίνουμε τιμές ενός προϊόντος (που κατ' ουσία δεν είναι ελληνικό) σε 2 διαφορετικές χώρες, για να δίξουμε πως τα ποτά στην Ελλάδα είναι ακριβότερα.

Φρη, ο γκεσταμπάιτερ πίνει πλωμάρι (που βαριέται να στο φωτογραφήσει). Γενικά, η κορυφή στα ούζα για εμένα είναι Βαρβαγιάννης (έχω ζήσει 4 χρόνια Μυτιλήνη).

Δημοσ.

Σταματήστε να συζητάτε για λούμπεν γκασταρμπάητερ καζαντζιδέικα ούζα δώδεκα στο τόπικ της μπύρας. Να λέγατε για ποιοτικά αρχιδάτα σπέσιαλ Μυτιληνιά ούζα π.χ. Βαρβαγιάννη, Πιτσιλάδη, Γιαννάτση πάει στο διάλο. Αλλά ούζο 12 την πουτάνα μου; Τον τυφλοποιό;

Ε, μα. Έχει δίκιο.

Χθες ήθελα να ποστάρω μπδγ, ότι πέτυχα την Βοντελ σε ένα πολύ αριστεροψαγμένο και κουλτουριάρικο καφέ. Μόνο εκεί.

Garnele, σε υποστηριζα. Ότι δε γίνεται να συγκρίνουμε τιμές ενός προϊόντος (που κατ' ουσία δεν είναι ελληνικό) σε 2 διαφορετικές χώρες, για να δίξουμε πως τα ποτά στην Ελλάδα είναι ακριβότερα.

παρεξήγησις, συμπάθα με τότε =ρ

Δημοσ.

Πού το βρήκες το πλωμάρι ρε αουσβάντερερ;

Σε αποθήκη με ελληνικά προϊόντα. Και μία που το φερε η κουβέντα, της τέλειωσα της γερμανίας. Το σάββατο θα πάρω το δρόμο για το Νότο.

Δημοσ.
Ε, μα. Έχει δίκιο.

Άσε τις μαλαγανιές, για σένα χτυπάει η καμπάνα. Πρώτα σπιλώνεις το τόπικ με Τίμμερμαν'ς και Στρόνγκμποου και στη συνέχεια ασελγείς με Ούζο 12.

Δημοσ.

οφφτοπικ αγκαιν:P

το 1ο ισπανικο λινκ δειχνει το πιο φτηνο ουζο της Ελλαδας να χει σχεδον καλυτερη τιμη και απο ελλαδα(ειναι 1λιτρο και το αλλο 700ml).συγκρινα 2 online φτηνα eshops.

τεσπα το κακο της υποθεσης ειναι οτι ενω το ουζο 12(στον βολο παραγεται.το μεταξα στην κηφισια)ειναι gr και αν δεν κανω λαθος εχει καλυτερο φορο απο τα υπολοιπα αλκοολουχα, πουλιεται οσο σε αρκετες χωρες του εξωτερικου!!!

<<Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα αλκοολούχα ποτά έχει αυξηθεί κατά 120%, ενώ ο κλάδος έχει βιώσει αύξηση ΦΠΑ από το 19% στο 23%>>

οποτε με την παραπανω προταση και με την απληστια ολων των επιχειρηματιων. εχει ξεφυγει το θεμα με τις τιμες...

Δημοσ.

παρεξήγησις, συμπάθα με τότε =ρ

Σου απαντησα και πανω σε αυτο, αλλα δεν πηρα απαντηση :

Ναι αλλα και παλι δεν δικαιολογειται μπυρα μικρο μπουκαλι 5ευρω σε καφε/μπαρ. Δεν λεω να ειναι 1-1,5 ευρω οπως στην τσεχια. Ας ειναι 3, 3,5. Δεν χρειαζεται το κερδος % να ειναι 3ψηφιος.

Δημοσ.

Α μάλιστα, δεν το είδα.

Κοίτα χωρίς να είμαι κάποιο πρόφι στο θέμα, φαντάζομαι ότι ο βασικός λόγος για το πρόβλημα αυτό είναι ότι τα δίνεις. Κι εσύ, κι εγώ, και ο γείτονας, δίνουμε 5 ευρώ για να πιούμε ούρβελ, ή οποιαδήποτε μπύρα κοστίζει στον επιχειρηματία περίπου 1 ευρώ. Ο καθένας για τους λόγους του. Και αυτό ενώ η βεργίνα, η μύθος, η άλφα κτλ κοστίζουν 3-4 ευρώ το μισόλιτρο. Από την άλλη, αν συνυπολογίσεις έξοδα όπως τη γαβάθα με τα πατατάκια (που όταν τελειώνει έχεις το θάρρος και το θράσος να ζητήσεις και δεύτερη και τρίτη για να συνοδεύσεις την πρώτη μπύρα σου), τον DJ, το ρεύμα, το νερό, τη διακόσμηση, το ενοίκιο, τη ζημιά από εκείνες που λήγουν στα ράφια και πετιούνται κτλ, ε.

Δημοσ.

Δικιο εχεις, αν και εγω οσο μπορω το αποφευγω να πιω μπυρα σε τετοια μερη, για αυτον ακριβως το λογο. Παγκακι, πλατεια , πεζοδρομος, μια χαρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Schlenkerla :wub: ευρέθη

Γερμανικά λουκάνικος checked

Αγαπημένη dijon mustard checked

Το σημερινό βράδυ προβλέπεται ονειρικό!!!

Luci, πράσινη Schlen δεν βρήκα :-(

post-57520-0-48057600-1307036223_thumb.jpg

Δημοσ.

Για πες και που, γιατί το γαμωκαρφούρ κάνει κάτι ανακατατάξεις στην κάβα και την έχει κλάσει τις 2 τελευταίες φορές που πήγα.

Δημοσ.

Επί της Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Δημήτριο, σε ένα μαγαζί που φέρνει ΜΟΝΟ Γερμανικά προϊόντα. Δίπλα από τον ΑΒ Βασιλόπουλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...