freedubus Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ήπια 2 τέτοιες και έκλασα. Αγορεύα στη μάνα μου για λαθρομετανάστες, Γκέραλτ οφ Ρίβια, Παρμενίδη και Κάιλη Μινόγκ. Τι διάλο, πρέζα ρίχνουν μέσα;
flik Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Πολύ καλή μπύρα η vitus. Αλλά δεν ήπια αρκετά για να δω πόσο βαράει. Αλλά τόσο πολύ δεν περίμενα...
kage Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Η σύγκριση της τιμής ενός είδους ανάμεσα σε δυο χώρες, εκ των οποίων η μια το παράγει και το εξάγει και η άλλη το εισάγει είναι μάλλον χαζή, δε βρίσκεις; το πιο φτηνο ουζο πωλειται στην ελλαδα 9ε και δες ποσο πωλειται στο εξωτερικο...(οι πρωτες τιμες ειναι για 1λιτρο!!!) http://www.whiskyfinder.eu/beverage.php?cmd=show&id=335 http://www.houseofwine.gr/how/ouzo-12.html
Garnele Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Η πρώτη τιμή είναι μιας ισπανικής κάβας. Αυτή είναι μιας γερμανικής, και πρόκειται ακριβώς για το ίδιο μπουκάλι ούζο12 που παραθέτεις. Προφανώς και βλέπεις τη διαφορά στην τιμή έτσι; Και επίσης, προφανώς και οι ηλεκτρονικές κάβες δεν είναι ακριβώς αντικειμενικό στοιχείο για να κρίνεις τη διαφορά στην τιμή προϊόντων από τη μία χώρα στην άλλη ε; Άσε που κανείς δεν είπε ότι οι επιχειρηματίες που πουλάνε αλκοόλ στην Ελλάδα δεν είναι κλέφτες, αλλά τουλάχιστον όταν συγκρίνουμε, να συγκρίνουμε όμοια πράγματα, όχι ντομάτες με αγγούρια.
Garnele Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι στη Γαλλία είναι φθηνότερο;
insomniaK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Αυτό σημαίνει πως το ούζο 12, δεν είναι ελληνικό προϊόν.
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σίγουρα πάντως αιτιολογεί γιατί είναι τόσο βρωμερό και απαίσιο.
Garnele Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Οπότε μάλλον δεν έχει καμία σημασία η πληροφορία, μιας που άσχετα από την καταγωγή της εταιρίας παράγεται στην Ελλάδα. Όχι;
insomniaK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Που το ξέρουμε ότι παράγεται στην Ελλάδα; Όπως και το Μεταχά. EDIT: Νομίζω ότι ανήκουν στην ίδια εταιρεία. EDIT 2 : Το ψαξα το ούζο 12 ανήκει στην Campari (που δεν έχει το μεταξά), αλλά είναι μία ιταλική εταιρεία που φτιάχνει ελληνικό ούζο, αδιευκρίνιστα που.
insomniaK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 είναι και μελαμψοί, αυτοί οι ιταλοί... μόνο το παρελθόν τους σώζει.
Garnele Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Και πάλι, δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις. Εντάξει, είναι γαλλική η εταιρία που τελικά δεν είναι γαλλική αλλά ιταλική. (ότι τι) Χώρα καταγωγής ορίζεται η Ελλάδα, δεν ξέρω αν αναγράφεται και πάνω στο μπουκάλι, αλλά στις ιντερνετικές κάβες που παρέθεσε ο κέητζ έγραφε Χώρα Προέλευσης Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα