insomniaK Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 με όλα πάει η Duckstein (τι κολλημένος που είμαι!), όταν για κάποιο λόγο αποφεύγετε το νέκταρ, να πίνετε τη φίλη μου. Το ψάρι να το συνοδεύετε με κρασί ή κάτι ουζοείδες, βάρβαροι. Α ναι, εγώ σε μπάρμπεκιου θα πρότεινα κρέας με λίπος και κομμένο κεφαλοτύρι να συνοδεύει :ρ
leftermann Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Το ψάρι να το συνοδεύετε με κρασί ή κάτι ουζοείδες τσίπουρο, βάρβαροι. Κοντά έπεσες. Αλλά είμαστε σε λάθος θρεντ. Να ανοίξω λες το "Μμμμμμμ... τσίπουρο!" ;
leftxand Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Για φαγητο μπυρες pils και η κορυφαια του ειδους η τσεχικη http://www.pilsnerurquell.com/in αλλα και η φτηνη veltins που την εχει το Lidl σε σχεση τιμης ποιοτητας μια χαρα ειναι και η πειραικη pils ειναι μια αξιολογη προσπαθεια αυτα απο pils
Thanos1972 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μπυρα να'ναι και οτι να'ναι. Ολες τις μερες και τις ωρες.... Αλλα ρε μαγκες για καθημερινη χρηση πολυ ωραια oi κλασσικew Carlsberg,Fischer και Mythos
-nick- Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Για φαγητο μπυρες pils και η κορυφαια του ειδους η τσεχικη http://www.pilsnerurquell.com/in αλλα και η φτηνη veltins που την εχει το Lidl σε σχεση τιμης ποιοτητας μια χαρα ειναι και η πειραικη pils ειναι μια αξιολογη προσπαθεια αυτα απο pils Αυτη η τσεχικη γαμαει - αν και πλατεια καρυτση την εχουν 5 ευρω το μικρο μπουκαλι οι κλεφτες. Τσεχια σε μπαρ δεν παιζει να χει πανω απο 2ευρω.
Garnele Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Το ούζο και το τσίπουρο να δεις πόσο πάνε στην Τσεχία. Ρε, προσγειωθείτε ρε.
leftxand Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Αυτη η τσεχικη γαμαει - αν και πλατεια καρυτση την εχουν 5 ευρω το μικρο μπουκαλι οι κλεφτες. Τσεχια σε μπαρ δεν παιζει να χει πανω απο 2ευρω. Μονο απο super market φιλε αρκετα με τους κλεφτες ελληνες αμορφωτους κυριως μαγαζατορες ειδικα οταν τις βαζει το carrefour -20% γεμιζει το καπο του αμαξιου γενικα οι τσεχικες μπυρες μαρεσουνε πολυ Budweiser,Urquell Kozel κτλ...
chill Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Σήμερα δοκίμασα μια μπύρα ονόματι Schlenkerla και έπαθα τη πλάκα της ζωής μου. Τι απίστευτη έντονη γεύση.....Μιλάμε ο ουρανίσκος μου έσκασε πολλαπλούς οργασμούς!!!! Παίζει να την βρω πουθενά Ελλάδα;
kanesaxo Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Σήμερα δοκίμασα μια μπύρα ονόματι Schlenkerla και έπαθα τη πλάκα της ζωής μου. Τι απίστευτη έντονη γεύση.....Μιλάμε ο ουρανίσκος μου έσκασε πολλαπλούς οργασμούς!!!! Παίζει να την βρω πουθενά Ελλάδα; Μόνο μη πιείς πάνω απο 2,θα παραπονιέται το στομάχι σου! Καπνιστή είναι,όντως πολύ καλή μπύρα. Ευτυχώς για σε, είναι εύκολο να την βρείς! Εγώ προσωπικά την αγόραζα απο καρφουρ,αλλά έχει και σε κάβες. Ενδεικτική τιμή, 3.26ε.
Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Βγαίνει και σε 2 εκδόσεις ε, προσωπικά προτιμώ την πρασινούλα.
-nick- Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Το ούζο και το τσίπουρο να δεις πόσο πάνε στην Τσεχία. Ρε, προσγειωθείτε ρε. Ναι ?
Garnele Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Η σύγκριση της τιμής ενός είδους ανάμεσα σε δυο χώρες, εκ των οποίων η μια το παράγει και το εξάγει και η άλλη το εισάγει είναι μάλλον χαζή, δε βρίσκεις;
-nick- Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ναι αλλα και παλι δεν δικαιολογειται μπυρα μικρο μπουκαλι 5ευρω σε καφε/μπαρ. Δεν λεω να ειναι 1-1,5 ευρω οπως στην τσεχια. Ας ειναι 3, 3,5. Δεν χρειαζεται το κερδος % να ειναι 3ψηφιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα