Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Λιντλ είχε φέρει μια φουρνιά κάτι ωραιότατες βάης Γκράφεν Βάλντερ, και μάλιστα είχε και 5λιτρο βαρελάκι ΤΑΜΑΜ για μουντιάλ. Ταμάμ λέγω. Αλλά δεν τις ξαναεμφάνισε.

Κατατά, από το Λίντλ ή Βέλτινς που είναι πολύ καλή, ή την άλλη στο πράσινο σκατομυγί κουτάκι, Μπούργκεν πιλς, που είναι πολύ φτηνή. Η γκράφεν ούτε πολύ φτηνή είναι, ούτε πολύ καλή.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως μόλις ήπια μια Άλφα σε μια ταβέρνα στα εξάρχεια και μια χαρά μου φάνηκε.

Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε ακόμα.

Δημοσ.

Η Βεργινα weisse και η Craft black ειναι απο τις καλυτερες ελληνικες μπυρες που υπαρχουνε δεν χρειαζεται να υποτιμαμαι καλες ελληνικες προσπαθειες και η paulaner που εχει τοσο ονομα δεν λεει κατι καλυτερες weisse ειναι η schneider η massel προσωπικη μου αποψη παντα

Δημοσ.

Εγώ πάντως μόλις ήπια μια Άλφα σε μια ταβέρνα στα εξάρχεια και μια χαρά μου φάνηκε.

Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε ακόμα.

Δεν έχεις πτυχίο, γι'αυτό.

Δημοσ.

Craft red τελεια και ειχα δοκιμασει μια φορα μια μαυρη σε ενα μαγαζι στο μολ αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται ηταν τελεια

Δημοσ.

Μολις γύρισα απο εξτραμπλατ (θεσνικη) και δοκίμασα κανα δυο Kwak...Μ'αρεσε παρα πολύ.

Αν και με χάλασε το μπουκάλι των 330μλ. Το ποτήρι όμως δεν ήταν αυτό το ιδαίτερο.Ευτυχώς που σκάσαμε στο φαγητό και δεν ήπιαμε τα άντερα μας.

Δοκίμασα επίσης και τη μαιζερ (μπορεί να θυμάμαι λάθος το τίτλο) την weissbier που μου προτάθηκε νωρίτερα σήμερα, αλλά μου φάνηκε ολόιδια με την παουλάνερ.Οπότε προτιμώ έρντιγκερ/φραντσεσκανερ απο δαύτες μέχρι να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες.

Δημοσ.

Xμμ,δεν έχω τέτοιο λέβελ γευσιγνωσίας για κρίνω/γνωρίζω με τι είδους φαγητό πηγαίνει! Πάντως και με το κρέας μια χαρά μου φάνηκε ο συνδυασμός.

Περί μλ, μου φάνηκε αρκετά ελαφριά για την ποσότητα της και πινόταν πολύ εύκολα,αντιθέτως πχ με μια καπνιστή που παρόλο που ναι μισό λίτρο,δε τη πίνω ποτέ ολόκληρη (αν τρώω ταυτόχρονα).

Αν γνωρίζεις, με ψητό κρέας σε κάρβουνα κόκκινο ή άσπρο ποιές μπύρες συμπληρώνουν το πάζλ των γεύσεων, αντικειμενικά πάντα, μιας και δεν έχουν ολοι το ίδιο γούστο...

Δημοσ.

Xμμ,δεν έχω τέτοιο λέβελ γευσιγνωσίας για κρίνω/γνωρίζω με τι είδους φαγητό πηγαίνει! Πάντως και με το κρέας μια χαρά μου φάνηκε ο συνδυασμός.

Περί μλ, μου φάνηκε αρκετά ελαφριά για την ποσότητα της και πινόταν πολύ εύκολα,αντιθέτως πχ με μια καπνιστή που παρόλο που ναι μισό λίτρο,δε τη πίνω ποτέ ολόκληρη (αν τρώω ταυτόχρονα).

Αν γνωρίζεις, με ψητό κρέας σε κάρβουνα κόκκινο ή άσπρο ποιές μπύρες συμπληρώνουν το πάζλ των γεύσεων, αντικειμενικά πάντα, μιας και δεν έχουν ολοι το ίδιο γούστο...

8.4% αλκοολ δεν την λες και ελαφρια. τεσπα

για κρεατικα μπαρμπεκιου επειδη συνηθως εχουν μπαχαρικα και γενικα εντονη γευση θα προτινα ξανθια μπυρα με σχετικα απαλη γευση καποια pils. με κοτοπουλο μπορεις να πιεiς μια πιο δυνατη σκουρα ξανθια που πρικιζει ελαφρως.

Δημοσ.

Τι να σου πώ! ελαφριά μου φάνηκε,ίσως επειδή ήταν ευκολόπιοτη,με ευχάριστη γεύση και λίγο ανθρακικό.

Ευχαριστώ τις συμβουλές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...