freedubus Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Κατά τ' άλλα το αναψυκτικό στρόνγκμποου είναι υπέροχο για να συνοδεύεις το βίσκι σου, φτωχέ γιωτά. http://www.youtube.com/watch?v=Ts3NBB9xfQ8
flik Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 kanesaxo, αφού πίνεις weissβier, τότε εκτός απο αυτά που είπε η Garnelle, πρέπει να προσθέσω την Scnheider weissbier.
Garnele Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ποιο κατισαρκ ρε, ουσκι κόλα-ουίσκι χωρίς κόλα. Θες και ετικέτα. Επίσης, η βεργίνα βάης είναι πραγματικά αξιοπρεπής. Αλήθεια.
freedubus Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Επίσης, η βεργίνα βάης είναι πραγματικά αξιοπρεπής. Αλήθεια. Μλκ εντάξει, σταμάτα. Αλήθεια.
Garnele Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΡΕ;; Ξέρεις το μίσος μου για τους Κομοτηναίους, ούτε τσιγάρα δεν παίρνω από κει, αλλά η βεργίνα βάης από ελληνικής παραγωγής μπύρες στέκεται καλά.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Τωρα πινω μια Βεργινα Weiss στο σπιτι και ειναι αξιοπρεπης σε σχεση με το κατουρο της απλης Βεργινα.
Garnele Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ε, μα. Αυτό εννοώ κι εγώ. Δεν είπα ΖΟΜΓΚ ΤΙ ΓΑΜΑΤΗ ΜΠΥΡΑ Η ΒΕΡΓΙΝΑ ΒΑΗΣ ξερωγω.
YiN Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ε, μα. Αυτό εννοώ κι εγώ. Δεν είπα ΖΟΜΓΚ ΤΙ ΓΑΜΑΤΗ ΜΠΥΡΑ Η ΒΕΡΓΙΝΑ ΒΑΗΣ ξερωγω. Έλα τώρα.
freedubus Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΡΕ;; Φυσικά. Τέτοια ΜΠΥΡΑΚΛΑ. Τωρα πινω μια Βεργινα Weiss στο σπιτι και ειναι αξιοπρεπης σε σχεση με το κατουρο της απλης Βεργινα. Ε, μα. Αυτό εννοώ κι εγώ. Δεν είπα ΖΟΜΓΚ ΤΙ ΓΑΜΑΤΗ ΜΠΥΡΑ Η ΒΕΡΓΙΝΑ ΒΑΗΣ ξερωγω. Το οτι στην ανάγκη θα προτιμήσεις να πιείς das Vergina Weiss (sic) από την απλή δεν την κάνει ούτε αξιοπρεπή ούτε καλή weiss. ΡΕ μαζευτείτε ΡΕ. Σε λίγο θα μας πείτε οτι και η Stadelbräu (lolwut) Weissbier είναι γαμάτη.
evabb Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Φυσικά. Τέτοια ΜΠΥΡΑΚΛΑ. Το οτι στην ανάγκη θα προτιμήσεις να πιείς das Vergina Weiss (sic) από την απλή δεν την κάνει ούτε αξιοπρεπή ούτε καλή weiss. ΡΕ μαζευτείτε ΡΕ. Σε λίγο θα μας πείτε οτι και η Stadelbräu (lolwut) Weissbier είναι γαμάτη. αστους ρε free αυτοι σε λιγο θα μας κανουν να σκισουμε τα πτυχεια μας (επι μπυρας) και να προτεινω και μια φρουτομπυρα που συνηθως δεν τις παω αλλα αυτη την εχω ξεχωρισει μεσα απο την μαζα. φρουτα του δασους
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Πτυχία φρουτόμπυρες και φρηντάμπας, στο ίδιο στρατόπεδο.
dermitzos Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 γκρα φεν βαλ ντερ. Καλή για lidl. Κάθε φορά που πάμε από κει, φεύγουμε κάπως έτσι:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα