fearwhatnow Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Το πιο πιθανο ειναι να εχει ρετσινα μεσα. Γτπ μπύρα. Παρεμπιπτόντως, γι' αυτούς που αναφέρθηκαν στη συνέχεια στην εύρεσή της, την έχει το μπήρστορ στη θεσσαλονίκη από χθες. Ευτυχως ειδα την κριτικη σου αλλιως σκοπευα να πιω μια σημερα στο Beer Store.Γενικως εμπιστευομαι την κριση σου.
kanesaxo Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Την πρώτη στο beer store στη Θεσσαλονίκη θα τη βρω; Πηγαίνω τακτικά, αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος.... Μήπως θα μπορούσες να με προσανατολίσεις για το εν λόγω κατάστημα; Στο γκοουγκλ μαπς δε μου βγάζει την οδό αυτή. (άσε που μένω κι εκτος θεσνικης και ειμαι λιγο άσχετος!). Κυρίως ψωνίζω απο μια καβα (cavaminos.gr) αλλά παιρνω κοινές μπύρες,weissbier συνήθως.Οπότε ειναι καλή ευκαιρία να δοκιμάσω και κατι διαφορετικό.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μήπως θα μπορούσες να με προσανατολίσεις για το εν λόγω κατάστημα; Στο γκοουγκλ μαπς δε μου βγάζει την οδό αυτή. (άσε που μένω κι εκτος θεσνικης και ειμαι λιγο άσχετος!). Κυρίως ψωνίζω απο μια καβα (cavaminos.gr) αλλά παιρνω κοινές μπύρες,weissbier συνήθως.Οπότε ειναι καλή ευκαιρία να δοκιμάσω και κατι διαφορετικό. Κατεβαινεις την Βενιζελου προς την παραλια, μολις περασεις την Μητροπολεως, στα αριστερα σου στον πεζοδρομο ειναι το μαγαζι.
leftermann Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 όποιος κατηγορεί την Βεργίνα, απλά δεν έχει ιδέα από μπύρα. Η Βεργίνα είναι ΜΠΥΡΑΚΛΑ.
freedubus Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ευτυχως ειδα την κριτικη σου αλλιως σκοπευα να πιω μια σημερα στο Beer Store.Γενικως εμπιστευομαι την κριση σου. Την κρίση μιας Σαλλλονικιάς που προωθει στους πελάτες Τimmermans και Strongbow και αποκαλεί τη θρησκεία Delirium Tremens "γτπ μπύρα". Για ξανασκέψου το λίγο.
kanesaxo Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Κατεβαινεις την Βενιζελου προς την παραλια, μολις περασεις την Μητροπολεως, στα αριστερα σου στον πεζοδρομο ειναι το μαγαζι. Ωραίος, κατάλαβα μια χαρά. Ούτε ήξερα πως λέγεται εκείνη η οδός. Θα το επισκεφθώ σύντομα! Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς (παρόλο που ναι κάτι υποκειμενικό το γούστο) κάποιες μπυρες που είναι ας πούμε must να δοκιμάσω; Τονίζω πως συνηθως πίνω weissbier τις κλασικές ερντιγκερ,παουλανερ,φραντσεσκανερ κτλ. Εχω δοκιμάσει και κάποιες καπνιστές αλλά δεν έχω εντρυφησει...
fearwhatnow Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Την κρίση μιας Σαλλλονικιάς που προωθει στους πελάτες Τimmermans και Strongbow και αποκαλεί τη θρησκεία Delirium Tremens "γτπ μπύρα". Για ξανασκέψου το λίγο. Για τον παραδεισο μπυρα εννοουσε. Γουστα ειναι αυτα.Ο,τι εχει προτεινει τις περισσοτερες φορες μου αρεσε.Αυτη ειναι η αληθεια.Ενημερωνει και για νεες αφιξεις οποτε την ακουμε την Σαλλλλονικια.
thomasG4 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Την κρίση μιας Σαλλλονικιάς που προωθει στους πελάτες Τimmermans και Strongbow και αποκαλεί τη θρησκεία Delirium Tremens "γτπ μπύρα". Για ξανασκέψου το λίγο. btw η Strongbow κανονικα δεν θα πρεπε να κατατασσεται καν στις μπυρες πιο πολυ σε αναψυκτικο φερνει.Για το καλοκαιρι παντως μια χαρα ειναι.
Eversor Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Παρόλο που έχω λιώσει σε γενικές γραμμές το θέμα "Μπύρα", θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για μια καλή επιλογή μπύρας σε κάποια μπυραρία. Έχουμε καμία υπόψιν, δροσερή, με ωραία γεύση? Το vol. στο αλκοόλ δεν παίζουν ρόλο.
freedubus Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Γουστα ειναι αυτα. Ακριβώς, γι αυτό κι εγώ θα συνοδέψω το ψημένο αυστηρά 2' από κάθε πλευρά μοσχαρίσιο φιλέτο μου με μια Weihenstephaner Dunkel.
YiN Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εμένα με περιμένει μια λατραπ στο ψυγείο. Νιεχ νιεχ νιεχ.
Garnele Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ξέρεις φρη, το σημαντικό είναι να προτείνεις όχι απλά μια αντικειμενικά ΓΑΜΑΤΗ μπύρα σε κάποιον, αλλά να κρίνεις και τα γούστα του ε. Οπότε σε μια μπάρμπι, η τίμμερμανς ήταν το καλύτερο πράγμα που μπορούσα να της δώσω εγώ να πιει. Κατά τ' άλλα το αναψυκτικό στρόνγκμποου είναι υπέροχο για να συνοδεύεις το βίσκι σου, φτωχέ γιωτά. Επιπλέον η αλήθεια είναι ότι μαύρες γλυκές μπύρες δεν αγαπώ, οπότε ο ψυχεδελικός ελέφαντας δεν είχε και πολλές ελπίδες να μου αρέσει, πέρα από τη φαντασμαγορική εξωτερική του εμφάνιση. Τονίζω πως συνηθως πίνω weissbier τις κλασικές ερντιγκερ,παουλανερ,φραντσεσκανερ κτλ. Εχω δοκιμάσει και κάποιες καπνιστές αλλά δεν έχω εντρυφησει... Να πιεις αγκουστίνερ, βαηχενστεφάνερ και μάισελς. Δοκίμασα πριν καμιά βδομάδα τη simon την οποία βρήκα αρκετά ιδιαίτερη, αλλά νομίζω ότι παίζει μόνο σ' εκείνο το μικρό γερμανικό λουκανικομπυράδικο που έχει στην μπότσαρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα