flik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Την είχα βάλει στο μάτι αυτή τη συγκεκριμένη, δεν τη βρήκα πουθενά, ούτε στο beer store θεσσαλονίκη νομίζω. Άνοιξε και ένα καινούριο στη Κρήνη νομίζω (Αρετσού), κάποια στιγμή θα ψάξω και εκεί. Πως σου φάνηκε εσένα η μπύρα αυτή; Γιατί έχω δει καλές βαθμολογίες...
slygeo87 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μόνο εμένα με ενδιαφέρει η μπύρα να είναι σε ποσότητα και όχι σε ποιότητα;
Nikosgiann Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ρε παιδες ξερει κανεις αν υπαρχει αυτη η μπυρα στην Ελλαδα? την δοκιμασα σε μια pub στο Bradford(κ στο Λονδινο) και ηταν πολυ γαμοτελεια
freedubus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν είναι μπύρα αυτό το πράγμα, είναι cider και καλύτερα να πιώ τα ούρα μου μετά από κατανάλωση σπαραγγιών και παστουρμά παρά αυτό.
Nikosgiann Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν είναι μπύρα αυτό το πράγμα, είναι cider και καλύτερα να πιώ τα ούρα μου μετά από κατανάλωση σπαραγγιών και παστουρμά παρά αυτό. εστω..εσυ πιες τα ουρα σου..εγω θα πιω αυτη..
evabb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Την είχα βάλει στο μάτι αυτή τη συγκεκριμένη, δεν τη βρήκα πουθενά, ούτε στο beer store θεσσαλονίκη νομίζω. Άνοιξε και ένα καινούριο στη Κρήνη νομίζω (Αρετσού), κάποια στιγμή θα ψάξω και εκεί. Πως σου φάνηκε εσένα η μπύρα αυτή; Γιατί έχω δει καλές βαθμολογίες... μιλαμε για την delirium ετσι; ειναι παρα πολυ καλη. δυνατη γευση
wizardb13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Και τις δυο delirium τις εχει η καβα Bier Center στην Λαρισα
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Για πειτε καμμια καλη και γνωστη μπυρα να πινουμε το καλοκαιρακι στα κλαμπακια! Μονο η κορωνα παιζει πολυ σε κλαμπακια! Εχει τιποτα αλλες καλες;
Tenshi Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Εχω δεί αυτό το έκτρωμα την Desperado να παίζει πολύ στον Κεραμικό.Μπύρα με τεκίλα...σάν προσπαθείς δύο διαφορετικές στάσεις στο sex ...ταυτόχρονα . Στην αναβροχιά,καλή και η McFarland
poedeer7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 ρε παιδες ξερει κανεις αν υπαρχει αυτη η μπυρα στην Ελλαδα? την δοκιμασα σε μια pub στο Bradford(κ στο Λονδινο) και ηταν πολυ γαμοτελεια αυτη την ειχα πετυχει στο ικεα αλλα δεν μου αρεσε καθολου....
Garnele Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 λοιπον επινα αυτην σημερα μετα το 6ωρο ασκησεις εγραφε ελληνικα πανω του πουστη καπου θα υπαρχει στην ελλαδα. Γτπ μπύρα. Παρεμπιπτόντως, γι' αυτούς που αναφέρθηκαν στη συνέχεια στην εύρεσή της, την έχει το μπήρστορ στη θεσσαλονίκη από χθες.
marios_geo Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Πολυ καλή και ελαφριά μπύρα από την Coors, με πολλά βραβεία. Περισσότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα