Garnele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Στην Ελλάδα είσαι, τι περιμένεις να σου παραγγείλει η πλειοψηφία, μοναστηριακές; Έχεις στο έλεός σου τον πελάτη, ακατέργαστη μάζα πηλού, και αντί να βοηθάς στην ανύψωση της μπυροκουλτούρας, την καταποντίζεις ακόμα περισσότερο. Vae! Με προβλημάτισες και σήμερα που ξανάρθε της ζήτησα συγνώμη και της έφερα μία λα τραπ τρίπελ. Αμέσως μετά την πρώτη γουλιά σαν κάτι να άλλαξε μέσα της, σηκώθηκε και σχεδόν παραπατώντας από τη γευστική μέθη, έτρεξε στον ντιτζέη για να ζητήσει ζακ μπρελ. Γύρισε στο μπαρ, ήπιε την υπόλοιπη μπύρα βιαστικά μέχρι να τελειώσει το τραγούδι, με ευχαρίστησε και έφυγε για να δει to Man Bites Dog.
Lucifer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Η τρίπελ γενικά είναι άγνωστο γιατί φέρει το άγιο όνομα λατραπ πάντως. Εντελώς ξεκούδουνα απ' τη βλαχογκόμενα ε, απλώς πάνω στο λακριντί να πούμε ξερωγώ.
kage Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 τωρα τελευταια μ αρεσε η konig..κατι draft(στο μπουκαλι ειναι λιγο πιο βαρια γευση). αθλια μια βαρελισια που ναι σαν σαπια φρουτα παλιοτερα θυμαμαι κατι μπυρες που ελεγαν παιχτε λιγο με το ποτηρι να γινει ζυμωση υπερεκτιμημενη μια lucifer 8%+La Biere du Demon 12%...(την 1η την προωθουν αβερτα μαλλον εχει καλη προμηθεια)
freedubus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασα μια καινούργια της αθηναικής ζυθοποιίας. Bio5 λέγεται και είναι φτιαγμένη λέει από 5 δημητριακά (σιτάρι,κριθάρι,καλαμπόκι,σίκαλη,βρώμη,ρύζι). Πίπες. Άλλη μια κατουρόμπυρα, απλά με μια υποψία γεύσης δημητριακών. Την ήπια γρήγορα να φεύγει και είπα στην τσέχα γκαρσόνα να τα αφήσει αυτά και να πιάσει μια κρουσοβίτσε βαρέλι και μια ποικιλία με κρεμμύδι και μπέηκο.
YiN Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Η μπέλζεμπουθ είναι σιρόπι δενε μπύρα. Μπλιε.
wizzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Αν κι έχω αλλεργία σε παντός είδους αλκοόλ, είπα να σας κάνω μια ενημέρωση για αυτήν εδώ την μπύρα.
Garnele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Η τρίπελ γενικά είναι άγνωστο γιατί φέρει το άγιο όνομα λατραπ πάντως. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό, αλήθεια. Γκρίνια με τα πάντα φάση;
leftermann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 μπορεί να έχει περίοδο. Άστον. Λοιπόν, η καλυτερη μπύρα του κόσμου είναι η βέλτινς, επειδή έχω από δαύτην 8 κασόνια στο γκαράζ μου. Τέλος.
slygeo87 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Η καλύτερη μπύρα του κόσμου είναι η κερασμένη. Απλά.
insomniaK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν, η καλυτερη μπύρα του κόσμου είναι η βέλτινς, επειδή έχω από δαύτην 8 κασόνια στο γκαράζ μου. Τέλος. + Η καλύτερη μπύρα του κόσμου είναι η κερασμένη. Απλά. Άρα ο καλύτερος φίλος του κόσμου ο leftermann.
leftermann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 έτσι. Η μπύρα δεν είναι για να την πίνεις μόνος σου. Λοιπόν, ο κολητός μου που μένει 4-5 τροχόσπιτα πιό πέρα από μένα το καλοκαίρι, πίνει μόνο αμστελ. Και είναι και γερμανομεγαλωμένος ε, με γερμανίδα μάνα. Όταν έρχεται αυτός για μπύρες, χαλιέται αυτός. Όταν πηγαίνω εγώ, χαλιέμαι εγώ. Οπότε σε κάποια φάση που του λέω "ρε συ Μήτσο, καλό παιδί είσαι ρε φίλε, αλλά αυτήν την άμστελ πια δεν την παλεύω", μου λέει "την άλλη φορά που θα έρθεις ρε μαλάκα, φέρε και μια σακούλα από τις κωλομπύρες σου, τι φοβάσαι μην παρεξηγηθώ;". Και αυτό κάνω πλέον. Ηθικόν δίδαγμα: όπως την βρίσκει ο καθείς.
flik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 δοκίμασα την Rochefort 8 . δεν με χάλασε, αλλά δεν δικαιολογούσε με τίποτα τα +3 euro από La Trappe Quadrupel Τότε δοκίμασε την gouden carolus cuvee van de keizer...Η la trappe quadrupel όντως είναι απίστευτη, και βαράει και λίγο περισσότερο σε σχέση με τις άλλες μοναστηριακές ίδιας περιεκτικότητας. Άριστη είναι και η westmalle dubbel, την οποία νομίζω τη ξέχασα πριν και δεν έπρεπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα