Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Το oktoberfest στην αγ. παρασκευή σταμάτησε την βαρελίσια paulaner. Που αλλού μπορώ να τη βρω? Πλατεία Γέρακα, Bier Fass.
Garnele Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν. Χθες: -Καλησπέρα σας, τι θα θέλατε -Εεεε νιαρ μία μπύρα νιαρ+τσιχλόφουσκα -Ωραία. Βαρέλι/μπουκάλι, δυνατή/ελαφριά; -εεεε νιαρ δεν ξέρω, γλυκιά ΝΙΑΡ μάλλον -*σφίξιμο δοντιών+χαμόγελο* Ξανθιά/μαύρη/κόκκινη; Να φέρω ό,τι θέλω; -Χμμμμ *εγκεφαλική δραστηριότητα-μικρή* έχετε ΡΟΖ;;; (σκορρρρ) -Ναι. ΤΙΜΕΡΜΑΝΝΣ ΦΡΑΜΠΟΥΑΖ. Είναι η μπύρα της μπάρμπι. -
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει η ψήφος, αυτό με τη μπύρα δεν ξέρω ποιος ηλίθιος το επέτρεψε.
Garnele Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Έχω πάντα μία ηλίθια πρόταση για κάποιον ηλίθιο. Δεν είναι τυχαίο που όποτε δουλεύω χτυπάω ρεκόρ πωλήσεων σε τίμερμαννς και στρονγκμποου.
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Α. Garnele, σου οφείλω απολογία, πίστεψα πως ήσουν η πελάτισσα.
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν. Χθες: -Καλησπέρα σας, τι θα θέλατε -Εεεε νιαρ μία μπύρα νιαρ+τσιχλόφουσκα -Ωραία. Βαρέλι/μπουκάλι, δυνατή/ελαφριά; -εεεε νιαρ δεν ξέρω, γλυκιά ΝΙΑΡ μάλλον -*σφίξιμο δοντιών+χαμόγελο* Ξανθιά/μαύρη/κόκκινη; Να φέρω ό,τι θέλω; -Χμμμμ *εγκεφαλική δραστηριότητα-μικρή* έχετε ΡΟΖ;;; (σκορρρρ) -Ναι. ΤΙΜΕΡΜΑΝΝΣ ΦΡΑΜΠΟΥΑΖ. Είναι η μπύρα της μπάρμπι. - κουραγιο.... αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι μπορω να σου πω οτι υπαρχουν και χειροτερα
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Έχω πάντα μία ηλίθια πρόταση για κάποιον ηλίθιο. Δεν είναι τυχαίο που όποτε δουλεύω χτυπάω ρεκόρ πωλήσεων σε τίμερμαννς και στρονγκμποου. Στην Ελλάδα είσαι, τι περιμένεις να σου παραγγείλει η πλειοψηφία, μοναστηριακές; Έχεις στο έλεός σου τον πελάτη, ακατέργαστη μάζα πηλού, και αντί να βοηθάς στην ανύψωση της μπυροκουλτούρας, την καταποντίζεις ακόμα περισσότερο. Vae!
Haldol Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Λίγο offtopic, αλλά γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε ποτήρι για Kwak; Κρίμα να την πίνουμε στο γυάλινο.
fireflies Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μόνο που αντί να διαβάζω άλλα, διάβαζα το μπυροθρεντ όλο το βράδυ.
insomniaK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 αγαπητή fireflies, ίσα που ανέβηκες 2 πήχες εκτίμηση στα μάτια μου. Εύγε κορίτσι μου για τις επιλογές σου. edit: πες πως δεν είναι ροζ ο υπολογιστης!!!!!!!!!!
dermitzos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ναι ρε! Πίνω άμστελ και αύριο έχω και οικοδομή! Πρόβλημα;
flik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Rochefort 10, ή και 8άρα παιδιά. Αυτή μάλλον είναι η καλύτερη που έχω πιει. Έπειτα, gouden carolus cuvee van de keizer (αμέσως δεύτερη με διαφορά στήθους) και μετά ξεχωρίζω τις kwak, la trappe, kasteel bruin, maredsous, hertog jan, karmeliet, sierra nevada stout, Mc Chouffe και μερικές άλλες που ξεχνάω τώρα. Για weissbier δεν τρελαίνομαι, schneider, weihenstephaner, και paulaner όμως τις πίνω πολύ άνετα. Θέλω να πιω την Thomas Hardy's Ale, και την flying dog imperial porter. Απο αυτές που βρίσκεις σχετικά εύκολα δηλαδή. Την πρώτη στο beer store στη Θεσσαλονίκη θα τη βρω; Πηγαίνω τακτικά, αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος....
Dark_son20 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 δοκίμασα την Rochefort 8 . δεν με χάλασε, αλλά δεν δικαιολογούσε με τίποτα τα +3 euro από La Trappe Quadrupel εδώ. Ξηλώσου. KWAK TRAPPIST BEER KOESTSIERSGLASS GLASS και μετά ξύπνησαν ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα