Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω με τη σειρά μου προτιμώ τις weiβbier.

Κατα κύριο λόγο πίνω erdinger και μια που δε μπορω να το γραψω στα αγγλικα φραντσεσκαινερ,καπως ετσι.

Εχω δοκιμασει επισης παμπολλες μπυρες, σαν ιδιαιτερες προτιμω καποιες καπνιστες, χωρις υπερβολη φυσικα,μια και πολυ ειναι.

Γενικα ειναι αλλη φαση ο κοσμος της μπυρας,ορεξη να χει κανείς.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

[...]μια που δε μπορω να το γραψω στα αγγλικα φραντσεσκαινερ,καπως ετσι.

[...]

Ευτυχως που έβαλες το κάπως έτσι...

Στα αγγλικα δεν ξέρω πως γράφεται, αλλά στα γερμανικά είναι franziskaner και αν είσαι στο βορρά τη ζητάς ως φραντζισκάνερ.

και να μαι εντός θέματος: πίνουμε φανατικά Duckstein.-

Δημοσ.

Επίσης εγώ κόκκινη μπύρα δεν προτείνω σε κανέναν, δεν τις αγαπώ.

έχει (είχε; δεν ξέρω σίγουρα) η τσέχα στη Συγγρού κόκκινη σταροπράμεν βαρέλι. Καταπληκτικά σιχαμερή, σιχαμερά καταπληκτική. Ειλικρινά δεν ξέρω αν την λατρεύω ή την σιχαίνομαι.

Δημοσ.

Όποτε πίνω μπύρα συνήθως προτιμώ την Mc Farland αλλα προχτές ειχα πάρει την Newcastle που ήταν εξίσου καλή,αλλη μία διαφορετική που είχα δοκιμάσει ηταν μια βελγική αλλα μου διαφεύγει το όνομα της.

Δημοσ.

ώρα πρόσεξα την παραπάνω στιχομυθία. Οι κόκκινες μπύρες είναι ότι κοντινότερο στο νέκταρ. Να τις πίνετε όπου τις βρίσκετε.

Δημοσ.

Που βρίσκουμε αυτήν την μπύρα στο Ελλάντα ή σε online shop (που να στέλνει Ελλάντα προφανώς)?

Έπαθα την πλάκα μου όταν την δοκίμασα στο Λοντον (kudos @ Toufas).

Θυμαμαι να την δοκιμασα στη Θεσσαλονικη αλλα δεν θυμαμαι το μαγαζι.Νομιζω δεν την εχει στο Beer Store και δεν ηταν εκει που τη δοκιμασα.Παντως δεν μου ειχε αρεσει και τοσο πολυ.Πιστευω η Thomas Hardy's Ale ειναι κλασεις ανωτερη.Οταν μπορεσεις δοκιμασε την.

Δημοσ.

μην ψαρ'ωνετε ρε με τη διατύπωση, του αρέσει να είναι ο μπιφτέκαρος πακτωμένος ανάμεσα σε γυναικεία κορμιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...