freedubus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Λεφτέρ όχι, αλλά σκέφτομαι να αγοράσω την επιχείρηση.
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γιατί πίνετε εμφιαλωμένες και κονσερβοποιημένες σαπίλες, γι΄ αυτό. Πέρσι παραμονή πρωτοχρονιάς ήπια σε διάστημα 10 ωρών σίγουρα πάνω από 6 λίτρα ολόφρεσκια απαστερίωτη μπύρα ΖΕΟΣ που μόλις είχε βγεί από την κάνουλα του εργοστασίου και κατέβαινε πιο εύκολα κι από νερό σε μέρα καύσωνα. Ούτε εμετός ούτε πονοκέφαλος ούτε βρωμερό χεσίδι. Λές και είχα πιεί δάκρυα παρθένας που λέει κι ο λούσι. Αν έπινα άμστελ π.χ. θα είχα σταματήσει το πολύ στα 2 μπουκάλια απ΄ τον πονοκέφαλο και την ξινίλα. amstel στα 6 χρονια που ειμαι στο βελγιο μια φορα ετυχε να μου φερουν χαινικεν, κοντεψα να βαλω τα κλαματα με την γκαντεμια μου
dermitzos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω για σας, AMSTEL Αυτήν ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι.-
insomniaK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Η μπύρα είναι ισχυρό διουρητικό, η σωστή πόση γίνεται απο αυτούς που κρατιούνται πολύ, πάρα πολύ. Αν τώρα αρχίσεις να κατουράς, αρχίζει η έντονη αφυδάτωση, με αποτέλεσμα να πίνεις κι άλλη μπύρα που αυξάνει τις επιπτώσεις της αφυδάτωσης. Επομένως, το επόμενο πρωινό και μετά το καθιερωμένο μπιρ σιτ, έχεις χτυπήσει λιμιτ ντάουν νερού στον οργανισμό. Επιπλέον, για λόγους που δε γνωρίζω, η μπύρα κάνει το στόμα να είναι σαν σόλα που αυτό γενικά επιτείνει τις επιπτώσεις του hang over. Η συμβουλή είναι, μία μπριζόλα σκέτη πριν και πόση νερού αφότου ο μπυροπότης ξεκινήσει το κατούρημα και κάτι σουποειδές μετά. Και είμαι StarOk!
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω για σας, AMSTEL Αυτήν ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι.- επικ φειλ
Garnele Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι να ξαναϋπάρξει μαγαζί που θα σερβίρει Lucifer και Vondel, είναι όλα μούφες. Ήδη έχω προγραμματίσει κατεβαίνοντας να σου φέρω δυο από κείνα τα 750άρια του σιχάματος αυτού. Δύο για να τα κρατήσεις και να τα βάλεις και στα κομοδίνα σου, ένα δεξιά και ένα αριστερά, με δυο τριαντάφυλλα. Σουφέ, για εκείνον που ρώτησε, παίζει στο beerstore στην Καλαποθάκη, στο Ναό. Άγαλμα θα μου στήσουν στο τέλος.
Lucifer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ήδη έχω προγραμματίσει κατεβαίνοντας να σου φέρω δυο από κείνα τα 750άρια του σιχάματος αυτού. Δύο για να τα κρατήσεις και να τα βάλεις και στα κομοδίνα σου, ένα δεξιά και ένα αριστερά, με δυο τριαντάφυλλα. Θα είσαι πάντα βαθειά στο μυοκάρδιό μου.
alexis333 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Σαν τα παιδάκια που ρωτάνε πόσα παγωτά έφαγαν το καλοκαίρι Aυτο ξαναπεστο ...
slygeo87 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ποιός σας είπε ότι είμαι ενήλικος ρε! Ούτε καν έφηβος! Και σώμα και μυαλό!
Garnele Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μένει ο αφρός τσμπύραζ στο μουστακάκι σου αγορίνα μου;
mavlamemos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι να ξαναϋπάρξει μαγαζί που θα σερβίρει Lucifer και Vondel, είναι όλα μούφες. Aztek στην Λαρισα.Ειναι και ψιλοροκ κατασταση
freedubus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ι χαααααααα μουρ λούσι καβάλα σούζα τ αλογάκ να πάμ στη λάρσα να πιούμ βουντέλ. Πατέρας φίλου ζητάει με ειρωνικό υφάκι "για να δούμε τι μαλακίες πίνετε πάλι" να του βάλουμε να δοκιμάσει ένα ποτήρι απ΄το 750 μπουκάλι βοντέλ που μόλις ανοίξαμε με το γιό του. Πίνει, φτύνει την πρώτη γουλιά σα να ήταν ξύδι και αδειάζει το ποτήρι στο νεροχύτη αηδιασμένος λέγοντας μεγαλόφωνα "ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΜΣΤΕΛ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΑΣΙ ΝΑ ΠΙΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα