Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εμείς θα πούμε πόσο αντέχεις;

Τεσπά, δεν έχει σημασία πόσες μπύρες μπορείς να πιείς. Σημασία έχει να πιείς όσες μπορείς. Αν γίνομαι αντιληπτός.

Να συγκρίνω ρωτάω, ψυχραιμία.

Χθες ήπια 3 λίτρα (δεν το ξανά κάνω) και είναι η 2η φορά που ξερνάω με αλκοολ.

Δημοσ.

Το μαξ μου είναι 12-13 μισόλιτρα, δηλαδή κάτι παραπάνω από 6 λίτρα.

Η μοναδική φορά που μέθυσα με μπύρα -ΔΕΝ είναι ωραίο το χαγκόβα.

Δημοσ.
το χανγκοβερ της μπύρας νομίζω είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί από χανγκόβερ.

Εμένα το whiskey με χαλάει άσχημα. Μπορεί να χρειαστώ και δεύτερη μέρα για να ξεπεράσω τους πονοκεφάλους.

Δημοσ.
προφανώς δεν έχεις πιεί αρκετή μπύρα.

Δε ξέρω, I am confused.

Η μπύρα στον οργανισμό μου είναι το καλύτερο artificial happiness που έχω νιώσει ποτέ μου. ΜΟΥΔΙΑΖΩ ΠΑΝΤΟΥ και γουστάρω αλλά δυστυχώς δεν αντέχω τελικά πάνω από 3 λίτρα. =ρ

Το whiskey από την άλλη, αρχίζει να με χαλάει από το 2ο ποτηράκι που πίνω. Ε φαντάσου όπως είπα την επόμενη μέρα τι γίνεται. Anyway, στο κάθε ένα του τα σκάει διαφορετικά. Νομίζω έχω πολύ ευαίσθητο στομάχι.

Δημοσ.
Εμένα το whiskey με χαλάει άσχημα. Μπορεί να χρειαστώ και δεύτερη μέρα για να ξεπεράσω τους πονοκεφάλους.

+1.

Με μπύρα, απλά θα αγαπήσω όλο τον κόσμο, και μετά είμαι ικανός να με πάρει ο ύπνος πάνω στο τραπέζι στο μαγαζί. Ή πάνω σε κανα κολλητάρι

Δημοσ.

Γιατί πίνετε εμφιαλωμένες και κονσερβοποιημένες σαπίλες, γι΄ αυτό. Πέρσι παραμονή πρωτοχρονιάς ήπια σε διάστημα 10 ωρών σίγουρα πάνω από 6 λίτρα ολόφρεσκια απαστερίωτη μπύρα ΖΕΟΣ που μόλις είχε βγεί από την κάνουλα του εργοστασίου και κατέβαινε πιο εύκολα κι από νερό σε μέρα καύσωνα. Ούτε εμετός ούτε πονοκέφαλος ούτε βρωμερό χεσίδι. Λές και είχα πιεί δάκρυα παρθένας που λέει κι ο λούσι.

Αν έπινα άμστελ π.χ. θα είχα σταματήσει το πολύ στα 2 μπουκάλια απ΄ τον πονοκέφαλο και την ξινίλα.

Δημοσ.
Δε ξέρω, I am confused.

Η μπύρα στον οργανισμό μου είναι το καλύτερο artificial happiness που έχω νιώσει ποτέ μου. ΜΟΥΔΙΑΖΩ ΠΑΝΤΟΥ και γουστάρω αλλά δυστυχώς δεν αντέχω τελικά πάνω από 3 λίτρα. =ρ

γιατί δυστυχώς ρε συ; Το θέμα είναι να φτάσεις στον προορισμό σου. Κι εσύ φτάνεις και πιό σύντομα. Μια χαρά.

Πριν μερικά χρόνια ανακαλύψαμε με τον κουμπαράκο μου (είμαστε γερό ζευγάρι μπυροκατάνυξης) ότι πίνοντας μπύρα σε χαμηλό ποτήρι πίνουμε λιγότερο και την ακούμε εξίσου καλά. Τι καλά που ήτανε! Το σταματήσαμε όμως το καλοκαίρι, που έβγαζα τις παγωμένες ποτηρούκλες από τον καταψύκτη.

---------- Προσθήκη στις 19:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ----------

ρε συ φρήνταμπα, μετοχές στην ΖΕΟΣ έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...