ObeyWario! Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Στις 29/7/2022 στις 9:36 ΠΜ, Xvipes είπε Έκανα το λάθος να δοκιμάσω πιο ακριβές μπύρες από τις κλασικές και πλέον δεν υπάρχει γυρισμός. Έχετε να προτείνετε κάποια? Αν δεν ψάχνεις μόνο pilsner δοκίμασε septem golden ale/red ale ή donkey yellow/red 1
chill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, phanispal είπε Ναι, και δε μπορώ να πω πως μου άρεσε. Πάντως μπορώ να πω πως όταν θέλω ποσότητα εύκολα προτιμώ την εζα lager. Από τις πιο τίμιες του "σωρού"
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Τι να πω, τόσο η lager όσο και η pilsner δε μου άρεσαν.
JDimi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μόλις έφυγα από σουπερ μαρκετ Κρητικός budweiser φιάλη 500ml με -50% τελική τιμή 1,01€, ημερομηνία λήξης 5/23. Διαθεσιμότητα λογικά μόνο στα μεγάλα καταστήματά τους. Στο eshop τους δεν υπάρχει
ObeyWario! Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Συνεχίζοντας το ταξίδι της μπυρογνωσίας ανακάλυψα πως στα lidl φέρνουν μια weiss Patronus στα 1,3Ε το μπουκάλι, πολύ τίμια επιλογή
Menelaos83 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Εχει δοκιμασει κανεις την Μαμος την αφιλτραριστη?
NickTG Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 2 hours ago, phanispal said: Όχι, γιατί πρέπει να τη βρούμε πρώτα. Μπες στη σελίδα τους να δεις ποια μαγαζιά την έχουν. Από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει σε σούπερ μάρκετ και σχετικά αλλά μόνο σε μεζεδοπωλεία.
Cubicolor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Aναζηταω ηλεκτρονικα καταστηματα για αγορες για μοναστηριακες μπυρες οπως,κοκκινες μαυρες, ξανθιες, καστανες,παλάιομενες μπυρες. Γνωριζετε αν υπαρχουν παρα πολυ καλα ηλεκτρονικα καταστηματα στην ελλαδα αποκλειστικα για αγορες και για πολυ μεγαλες ποικιλιες για μοναστηριακες μπυρες οπως μαυρες,κοκκινες,, ξανθιες, καστανες,παλάιομενες μπυρες. κτλ; απο ελλαδα και εξωτερικο; Πια ειναι τα καλυτερα ηλεκτρονικα καταστηματα απο ελλαδα και εξωτερικο; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από Cubicolor
tigergreg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Σχεδον ολα τα καταστηματα που εμπορευονται οινο οποτε ψαξε τα στο google. Bαζω 3 ενδεικτικα.... WINESHOP-HOUSE OF WINE-OAK
NetEng Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Στις 7/11/2022 στις 5:42 ΜΜ, Cubicolor είπε Aναζηταω ηλεκτρονικα καταστηματα για αγορες για μοναστηριακες μπυρες οπως,κοκκινες μαυρες, ξανθιες, καστανες,παλάιομενες μπυρες. Γνωριζετε αν υπαρχουν παρα πολυ καλα ηλεκτρονικα καταστηματα στην ελλαδα αποκλειστικα για αγορες και για πολυ μεγαλες ποικιλιες για μοναστηριακες μπυρες οπως μαυρες,κοκκινες,, ξανθιες, καστανες,παλάιομενες μπυρες. κτλ; απο ελλαδα και εξωτερικο; Πια ειναι τα καλυτερα ηλεκτρονικα καταστηματα απο ελλαδα και εξωτερικο; Δοκίμασε το beer24.gr. Πολύ μεγάλη ποικιλία, ιδιαίτερες μπύρες και πολύ εξυπηρετικοί Δοκίμασε Kasteel Triple και Donker και θα με θυμηθείς...
Cubicolor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, NetEng είπε Δοκίμασε το beer24.gr. Πολύ μεγάλη ποικιλία, ιδιαίτερες μπύρες και πολύ εξυπηρετικοί Δοκίμασε Kasteel Triple και Donker και θα με θυμηθείς... το beer24.gr ειναι το καλυτερο;
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Τι πάει να πει καλύτερο ακριβώς; Τι είναι αυτό που ψάχνεις;
kounga Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Ξέρετε γιατί δεν εισάγει\διανέμει κανείς τη Foster's? Ειμαι πολύ της απαλής " καθάριας" Lager όπως Stella, Budweiser και ειχα δοκιμάσει τη Foster's πριν πολλά χρόνια όταν ακόμη υπήρχε στην Ελλάδα, και ξετρελάθηκα... Το παράπονο μου είναι ότι δεν υπάρχει καπου να πάω να την πιω με την παρέα μου. Δεν με ενδιαφέρει να μου την παραγγείλει μια κάβα απο το εξωτερικό... Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι οι μπυραρίες έχουν ό,τι περίεργη ετικέτα υπάρχει, και δεν υπάρχει μια από τις πιο δημοφιλείς στον υπόλοιπο κοσμο... Θα αρχίσω να πιστεύω οτι υπαρχει κάποιο θέμα αποκλεισμού\συμφεροντων...
ObeyWario! Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Πίνω μια Erdinger weiss μετά απο καιρό με αντίστοιχες Βεργίνα και θέλω να μεταναστεύσω Γερμανία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα