AntiCambeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για όποιον ενδιαφέρεται, ο ΑΒ έχει πακέτο με 3 Βεργίνα weiss που δίνει δώρο 1 ποτήρι μπύρας στα 5.13€, πήρα 1. Σε άλλα ΣΜ δεν γνωρίζω, γιατί δεν έχω πάει πρόσφατα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από AntiCambeR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Για όποιον ενδιαφέρεται, ο ΑΒ έχει πακέτο με 3 Βεργίνα weiss που δίνει δώρο 1 ποτήρι μπύρας στα 5.13€, πήρα 1. Σε άλλα ΣΜ δεν γνωρίζω, γιατί δεν έχω πάει πρόσφατα. 1,71 η μία , δεν το λες και προσφορά...Εντάξει, το ποτήρι weiss είναι καλό δώρο για όσους δεν έχουν στο σπίτι τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ποτήρι σου δίνει εύκολα μια κάβα αν αγοράσεις μερικές μπίρες, τουλάχιστον δεν έχουν αρνηθεί σε μένα σε πολλές περιπτώσεις. Μία η άλλη βγαίνει βέβαια, αφού οι κάβες συνήθως είναι ακριβότερες απ' τα supermarkets. Πάντως οι Weiss θέλουν το ποτήρι τους για σωστό σερβίρισμα, αν τις βάλεις σε νεροπότηρο μικρότερης χωρητικότητας απ' το μπουκάλι τις χαντάκωσες πανηγυρικά. Καλά, για πόση απευθείας απ' το μπουκάλι που διάβασα πιο πάνω δεν ξέρω καν πώς να το χαρακτηρίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 η μόνη μπύρα που μου εκανε το κλικ και εχω πιει κασες ειναι η phiser 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Nα λεγες τουλάχιστον αυτήν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, AristidisZ είπε Nα λεγες τουλάχιστον αυτήν... τη δοκίμασα δε μου φανηκε να αξιζει την τριπλάσια τιμή της σε σχέση με την κανονική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Και κάπου εδώ αρχίζει το κλάμα. Πήγα σήμερα να πάρω κιβώτιο (12άδα) Ζέος και από 32€ που την έπαιρνα πέρσι (σημειωτέον, πρόπερσι έδινα 27,60€) μου ζήτησαν 41€, ήτοι 3,40€/έκαστη. Και αυτή παίζει να είναι από τις καλύτερες τιμές γιατί αλλού που ρώτησα μου είπαν 4€ έκαστη και 10% έκπτωση για το κιβώτιο, δηλαδή 43,20€. Και άλλοι τις δίνουν 4,50€ τη μία. Ξέρει κανείς πού μπορούμε να τη βρούμε φθηνότερα (Αττική - νότια προάστια); Γιατί με βλέπω να το γυρνάω σε Άλφα για κάθε μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 1 minute ago, phanispal said: Γιατί με βλέπω να το γυρνάω σε Άλφα για κάθε μέρα. God daaaaamn... Την επιλογή να μειώσεις την μπύρα αντί γι' αυτό την έχεις σκεφτεί? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Ναι, και απορρίφθηκε συλλήβδην :Ρ Νταξ παγωμένη και ειδικά με το φαΐ πίνεται και η Άλφα. Μπορεί να παίξω και Μάμος, θα δω. Και για πιο χαλαρές καταστάσεις θα παίζω Weihenstephaner Weiss και Vitus που δε φαίνεται να έχουν τσιμπήσει προς τα πάνω για την ώρα. Πάντως δεν το βλέπω να πέφτουν οι τιμές ακόμα και αν επέλθει ομαλοποίηση κάποια στιγμή. Και ήδη μου είπαν ότι αρκετοί έχουν κόψει τη Ζέος και μόλις ξεκίνησε η σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, phanispal είπε Ναι, και απορρίφθηκε συλλήβδην :Ρ Νταξ παγωμένη και ειδικά με το φαΐ πίνεται και η Άλφα. Μπορεί να παίξω και Μάμος, θα δω. Και για πιο χαλαρές καταστάσεις θα παίζω Weihenstephaner Weiss και Vitus που δε φαίνεται να έχουν τσιμπήσει προς τα πάνω για την ώρα. Πάντως δεν το βλέπω να πέφτουν οι τιμές ακόμα και αν επέλθει ομαλοποίηση κάποια στιγμή. Και ήδη μου είπαν ότι αρκετοί έχουν κόψει τη Ζέος και μόλις ξεκίνησε η σεζόν. Δεν την έχω δοκιμάσει την Ζέος, ακριβή πάντως, ακόμα και στα 27€/12άδα.Μάλλον την Weiss θα εννοείς, η Ζέος Pilsner είναι καλή; Η Alpha κάπως αδιάφορη, προτιμώ την Mythos. Πήρα προχθές 1 Εζα Pilsner κάπου στα 1.50€, καλή μου φάνηκε.Και 1 Εζα Fine Lager (ξανθιά) κάπου στα 1.20€, δεν την δοκίμασα ακόμα. Η Μάμος έχει περίεργη γεύση. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Ειδος πολυτελειας και η μπυρα αν θες να πιεις κατι της προκοπης δυστυχως. Μαμος μου αρεσει απλα εχω παρατηρησει οτι δεν εχει την ιδια γευση οπως παλια, εκτος αν ειναι ιδεα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι, δεν εννοώ τη weiss, εννοώ τη βαρελίσια pilsner του ενός λίτρου που είναι πάρα πολύ καλή. Και ξανά όχι, στα 2.30€/λίτρο, δηλαδή 1.15€/500ml ήταν τσάμπα, πιο φθηνά κι από Amstel, και πολύ καλύτερη ποιοτικά. Η Έζα μου φαίνεται σα να τρώω χαρτί, δεν τη συμπάθησα ποτέ. Η Μάμος είναι κι αυτή pilsner, συμπαθητική για περιπτερόμπιρα. Ναι, πλέον έχει εξελιχθεί σε ακριβό σπορ η μπίρα, ειδικά αν πίνεις σε καθημερινή βάση όπως εγώ. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, phanispal είπε Όχι, δεν εννοώ τη weiss, εννοώ τη βαρελίσια pilsener του ενός λίτρου που είναι πάρα πολύ καλή. Και ξανά όχι, στα 2.30€/λίτρο, δηλαδή 1.15€/500ml ήταν τσάμπα, πιο φθηνά κι από Amstel, και πολύ καλύτερη ποιοτικά. Η Έζα μου φαίνεται σα να τρώω χαρτί, δεν τη συμπάθησα ποτέ. 2 βαρελίσιες βγάζει απο ότι βλέπω, την Pilsner και την Black, σωστά;Την Pilsner πίνεις; Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Όχι, δεν εννοώ τη weiss, εννοώ τη βαρελίσια pilsner του ενός λίτρου που είναι πάρα πολύ καλή. Αυτη του λιτρου ειναι οντως πολυ καλη οπως λες, οταν την πρωτοδοκιμασα ειχα εντυπωσιαστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Μπορείς να δώσεις link;Μόνο 1 βαρελίσια βγάζει; Το έψαξα λίγο και είδα 2 διαφορετικές συσκευασίες νομίζω. https://www.beer.gr/beer/zeos-pilsner-fresh/ 4 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Αυτη του λιτρου ειναι οντως πολυ καλη οπως λες, οταν την πρωτοδοκιμασα ειχα εντυπωσιαστει. Ναι, αν εξαιρέσεις ότι μπορεί να σου τύχει μέτρια παρτίδα (αν και μπορεί να φταίει ότι θέλει ψυγείο και να μην έχει συντηρηθεί σωστά) είναι πολύ ωραία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα