Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 21 minutes ago, AristidisZ said: Μη λες τέτοια, Παναγιά μου... Αν ερχόταν ποτέ Ελλάδα ο Al Bundy θα έφευγε με εγκεφαλικό+έμφραγμα από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης + ΦΠΑ που έχουμε . 😛 1
phanispal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Παλιότερα θα μπορούσαμε να την πούμε καλή περιπτερόμπιρα, αλλά πλέον πολλά έχουν αρκετά καλύτερες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 τελευταία έχω πάθει πλάκα με αυτήν https://www.beeradvocate.com/beer/profile/140/276/
AntiCambeR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα 1 Erdinger weiss, την βρήκα σε προσφορά.Αρκετά καλή.Πήρα και 1 Franziskaner, άλλα δεν θυμάμαι αν είναι weiss, νομίζω είναι η σκουρόχρωμη, δεν την ήπια ακόμα αυτή. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από AntiCambeR
Menelaos83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Δοκίμασα 1 Erdinger weiss, την βρήκα σε προσφορά.Αρκετά καλή.Πήρα και 1 Franziskaner, άλλα δεν θυμάμαι αν είναι weiss, νομίζω είναι η σκουρόχρωμη, δεν την ήπια ακόμα αυτή. Η erdinger μια χαρα ειναι την πινω αραια και που. Η Franziskaner και η ξανθια και η μαυρη νομιζω weies ειναι. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Menelaos83
Nabuko Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Δοκίμασα 1 Erdinger weiss, την βρήκα σε προσφορά.Αρκετά καλή. Πίνω erdinger πολλά χρόνια, είναι η αγαπημένη μου. Την ήπιες με τον σωστό τρόπο? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Nabuko 1
villasg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αγαπημενες ( παλιες φωτο δεν εχουν ληξει ) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από villasg 1
AntiCambeR Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Nabuko είπε Πίνω erdinger πολλά χρόνια, είναι η αγαπημένη μου. Την ήπιες με τον σωστό τρόπο? Καταρχήν την έβαλα στην κατάψυξη γιατί ήταν εκτός ψυγείου, κρύωσε αρκετά, ίσως παραπάνω απο όσο έπρεπε. Μετά την έβαλα σε 1 ψηλό ποτήρι μπύρας 0.5 L, έχει άλλη αίσθηση γεύσης απο ότι κατευθείαν απο το μπουκάλι. Αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά πρέπει να είναι σε τέτοια θερμοκρασία έτσι ώστε να κάνει λίγο αφρό στο πάνω μέρος;Για τον αφρό παίζει ρόλο και πώς θα την αδειάσεις στο ποτήρι (Υψος, γωνία και ταχύτητα), επίσης και η θερμοκρασία της μπύρας, όσο πιο ζεστή, τόσο πιο πολύ αφρό θα κάνει, τουλάχιστον στις απλές που δεν είναι weiss. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από AntiCambeR
Nabuko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά πρέπει να είναι σε τέτοια θερμοκρασία έτσι ώστε να κάνει λίγο αφρό στο πάνω μέρος; Στο τέλος αφήνεις λίγο μπίρα στο μπουκάλι και το ανακατεύεις. Μετά το αδειάζεις στο ποτήρι. Θα δεις ότι θα πέσει αυτό το πηχτό πράγμα στο ποτήρι, είναι όλη η μαγιά που έχει κάτσει κάτω Δες κι εδώ (έχω το ίδιο ποτήρι btw 😄) Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από Nabuko 1 1
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Η Erdinger πάντα μου φαινόταν κάπως «νερουλή» για weiss.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Just now, phanispal said: Η Erdinger πάντα μου φαινόταν κάπως «νερουλή» για weiss. Yeah. Γούστα θα πεις, αλλά πάντως προτιμούσα Paulaner και Weihenstephaner. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μόνο Fisher και Murphy's και ουίσκια. Δεν έχουμε λεφτά για μπύρες και κρασιά.
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Και πού είσαι ακόμα: https://www.in.gr/2021/11/28/greece/mpyra-giati-anamenetai-na-anevoun-oi-times-kai-se-poio-eidos/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα