phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 13.5% και όσο πιο παγωμένη γίνεται; Κι εγώ δεν καταλαβαίνω με ποια λογική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctasis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Η seven island η συγκεκριμένη πολύ δυνατή!!! Πιες την όσο πιο παγωμένη μπορείς!! Όλες seven island είναι. Ποια ακριβώς εννοείς; Γενικά όσο πιο παγωμένη είναι μια μπυρα τόσο λιγότερα αρώματα και γεύσεις βγάζει και επειδή οι συγκεκριμένες είναι ipa, dipa και imperial stout δεν νομίζω ότι πίνονται παγωμένες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiron Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλήμερα παιδιά, Επαναφέρω το topic γιατί θέλω να αγοράσω μια premium μπύρα για δώρο σε μεγάλο λάτρη της μπύρας. Επειδή δεν προλαβαίνω το deadline (γενέθλια) θα ήθελα να είναι από την Αθήνα ώστε να την πάρω άμεσα... Αν μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάτι θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Θέλω κάτι καλό και ιδιαίτερο οπότε φτάνω και μέχρι 100 ευρώ 😉 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από alexiron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Και τελευταία στιγμή, και κάτι τόσο ιδιαίτερο, δύσκολο το βλέπω. Η πιο ακριβή που φαίνεται διαθέσιμη στην Αθήνα αυτή τη στιγμή είναι αυτή: https://www.wineshop.gr/deus-75cl.html https://www.ratebeer.com/beer/deus-brut-des-flandres/18912/ Μετά πας σε Chimay Grand Reserve Blue 1.5lt (την είχα πάει σε φίλο και ήταν καλή). Θα έπρεπε να είχες προνοήσει να έφερνες απ' έξω τη Westvleteren 12. Ίσως αν πας στο Wineshop και τους πεις να σου φτιάξουν ένα καλάθι με τη Deus και κανά-δυό ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctasis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μιας και σε πιέζει ο χρόνος και δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία από το internet, θα σου πρότεινα να περάσεις μια βόλτα από την barley cargo (Κολοκοτρωνη 6 , στο κέντρο). Έχουν μεγάλη ποικιλία την οποία μπορείς να δεις εδώ https://untappd.com/v/barley-cargo/499991?ng_menu_id=47b363d5-307a-43e9-aac3-59500206a729 και τα παιδιά εκεί θα σε βοηθήσουν σίγουρα. Θα βοηθούσε στην επιλογή αν ήξερες τι είδος μπυρας προτιμά ο φίλος σου 31 λεπτά πριν, phanispal είπε Και τελευταία στιγμή, και κάτι τόσο ιδιαίτερο, δύσκολο το βλέπω. Η πιο ακριβή που φαίνεται διαθέσιμη στην Αθήνα αυτή τη στιγμή είναι αυτή: https://www.wineshop.gr/deus-75cl.html https://www.ratebeer.com/beer/deus-brut-des-flandres/18912/ Μετά πας σε Chimay Grand Reserve Blue 1.5lt (την είχα πάει σε φίλο και ήταν καλή). Θα έπρεπε να είχες προνοήσει να έφερνες απ' έξω τη Westvleteren 12. Ίσως αν πας στο Wineshop και τους πεις να σου φτιάξουν ένα καλάθι με τη Deus και κανά-δυό ακόμα. Η westvleteren δεν είναι ακριβή να ξέρεις ( 15€-20€) και την βρίσκεις και στην Ελλάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Ναι αλλά είναι 330ml. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Eχω παραγγείλει να δοκιμάσω δύο κι απ ότι κατάλαβα θα αξίζουν. Hertog Jan Prestige Carolous Cuvee Van de Keizer στο μεταξύ ψάχνω να βρω την leffe ruby αλλά μόνο εξωτερικό amazon με τα μτφ στο θεό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε Eχω παραγγείλει να δοκιμάσω δύο κι απ ότι κατάλαβα θα αξίζουν. Hertog Jan Prestige Carolous Cuvee Van de Keizer Η Ηertog είναι πολύ καλή, αλλά δεν είναι κάτι που θα σου κάνει τρομέρη εντύπωση Η Gouden Carolus είναι άλλη φάση, πολύ ιδιαίτερη (εμένα μου αρέσει πολύ) Άντε, καλόπιωτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε ψάχνω να βρω την leffe ruby δε χανεις και τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, AristidisZ είπε Η Ηertog είναι πολύ καλή, αλλά δεν είναι κάτι που θα σου κάνει τρομέρη εντύπωση Η Gouden Carolus είναι άλλη φάση, πολύ ιδιαίτερη (εμένα μου αρέσει πολύ) Άντε, καλόπιωτες Να σαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Εχει δοκιμασει κανεις; Brouwerij De Molen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctasis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 33 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Εχει δοκιμασει κανεις; Brouwerij De Molen Οι μαυρίλες τους είναι από συμπαθητικές ως καλές. Οι υπόλοιπες όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Στην κάβα που παίρνω (σε τιμή χώμα) τη βαρελίσια Ζέος μου είπαν ότι από 1/7 θα γίνει ανατίμηση στις μπίρες, αλλά δεν ξέρουν πόσο. Έχει ακούσει κανείς τίποτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, phanispal είπε Στην κάβα που παίρνω (σε τιμή χώμα) τη βαρελίσια Ζέος μου είπαν ότι από 1/7 θα γίνει ανατίμηση στις μπίρες, αλλά δεν ξέρουν πόσο. Έχει ακούσει κανείς τίποτα; Μη λες τέτοια, Παναγιά μου... Που είναι η εν λόγω κάβα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Oι ανατιμήσεις απο εδω και περα θα πανε σύννεφο, οχι μονο στις μπίρες αλλα παντου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα