Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες φίλτατε. Αλλα όντως το μαγαζί είναι κάτι μικρότερο απο τρύπα. How the f.. Oh well... Θα μάθουμε.

Ον-ον τόπικ. Χθές δοκίμασα μια HobGoblin or something. Κυρίως για το rpg του ονόματος της. Προτείνεται.

Απο ότι βλέπω η ίδια εταιρεία έχει και άλλες nerdoμπύρες.

http://www.wychwood.co.uk/beers.html

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελευταία έχω φάει σκάλωμα με την συγκεκριμένη, Ωραία ελαφριά γεύση και είναι τόσο φτηνή που αισθάνομαι ότι τους ληστεύω όποτε πάω να τσιμπήσω το 8-pack. (ναι δεν παίζει 6-pack για την συγκεκριμένη:P)

cf3cf5c9.JPG

Δημοσ.

Έχει κάποιος τη διάθεση και το χρόνο να κάνει μία ταξινόμηση τις μπύρες ;

Δαλαδή:

Ξανθιές

Μαύρες

Κόκκινες

Από μοναστήρια κλπ.

Δεν ξέρω πολλά από μπύρες, αλλά μου αρέσουν γεύσεις τύπου McFarland.

Η συγκεκριμένη είναι ακριβή και δεν είναι για πολλά.

Καμία παρόμοια σε γεύση ;

Ανέφερα πριν τις μοναστηριακές μια και γνωστός μου μου έχει αναφέρει ότι είναι κορυφαίες.

Που θα τις βρούμε btw στην επαρχία ;

Δημοσ.

Έχει κάποιος τη διάθεση και το χρόνο να κάνει μία ταξινόμηση τις μπύρες ;

Δαλαδή:

Ξανθιές

Μαύρες

Κόκκινες

Από μοναστήρια κλπ.

Δεν ξέρω πολλά από μπύρες, αλλά μου αρέσουν γεύσεις τύπου McFarland.

Η συγκεκριμένη είναι ακριβή και δεν είναι για πολλά.

Καμία παρόμοια σε γεύση ;

Ανέφερα πριν τις μοναστηριακές μια και γνωστός μου μου έχει αναφέρει ότι είναι κορυφαίες.

Που θα τις βρούμε btw στην επαρχία ;

Εδώ είσαι: http://en.wikipedia.org/wiki/Beer

και μετά εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Beer_culture

Δημοσ.
Χθές δοκίμασα μια HobGoblin or something

Η Χομπγκομπλiν είναι η πιο αξιοπρεπής αγγλική μπύρα που μπορείς να βρεις -ναι, μετά τη New Castle. (Εντάξει, εμένα μου αρέσει και η Στρονγκμποου =ρ) Πάντως σοβαρά, ήταν η πιο νόστιμη μπύρα, η μόνη μπύρα που δεν παράτησα στη μέση κλπ στο Λονδίνο.

Και παρεμπιπτόντως, στη βρετανική πρωτεύουσα δοκίμασα τη χειρότερη μπύρα της ζωής μου: Τζαμαϊκανή (WTF) με μια καρδιά και ένα σπαθί καρφωμένο πάνω της στην ετικέτα (WTFx2) και ήταν τόσο γλυκιά φαντάζομαι για το ξενέρωμα από τους τζαμαϊκανούς μπάφους. Προφανώς και δε θυμάμαι όνομα, αλλά πόσες τζαμαϊκανές μπύρες να υπάρχουν έτσι κι αλλιώς;

Δημοσ.

καινουργιο πραμα εδωωωω

αυτη την μπυρα την δοκιμασα αλλα δεν την ιπια ολη. αυτος που την ιπιε (την κατεβασε και γρηγορα η αληθεια) κελαιδαγε σαν πουλακι μετα:lol:

κοκκινη σκουρα, βελγικη, 10,5 % αλκοολ και απλα ΓΑΜΑΤΗ

Δημοσ.
Η Χομπγκομπλiν είναι η πιο αξιοπρεπής αγγλική μπύρα που μπορείς να βρεις -ναι, μετά τη New Castle. (Εντάξει, εμένα μου αρέσει και η Στρονγκμποου =ρ) Πάντως σοβαρά, ήταν η πιο νόστιμη μπύρα, η μόνη μπύρα που δεν παράτησα στη μέση κλπ στο Λονδίνο.

John Smith's (extra smooth!) δοκίμασες? OK καμία σχέση με την brown ale, αλλά ιεροσυλία να την αφήσεις στην μέση (αν την δοκίμασες), μάλλον για καμια olde english θα το λες :)

Δημοσ.

Όχι, δεν τη δοκίμασα.. Είναι κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες περίπου4vol-κόκκινη-διχωςουσίααγγλικήμπύρα;

καινουργιο πραμα εδωωωω

αυτη την μπυρα την δοκιμασα αλλα δεν την ιπια ολη. αυτος που την ιπιε (την κατεβασε και γρηγορα η αληθεια) κελαιδαγε σαν πουλακι μετα:lol:

κοκκινη σκουρα, βελγικη, 10,5 % αλκοολ και απλα ΓΑΜΑΤΗ

Η Kasteel είναι στην ίδια φάση -περίπου ίδια περιεκτικότητα αλκοόλ και σκούρη επίσης- και μου αρέσει περισσότερο απ' αυτήν. Καλές είναι οι παρδαλές μοναστηριακές ρε συ, αλλά γαμώτο, προσωπικά θα τις πιω μία, άντε δυο φορές, για τη γεύση και μετά θα γυρίσω σε πιο απλά πράγματα.. Νομίζω ότι εχω καταλήξει στις ξανθιές. Άντε καμιά κόκκινη για αλλαγή.

Δημοσ.
Όχι, δεν τη δοκίμασα.. Είναι κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες περίπου4vol-κόκκινη-διχωςουσίααγγλικήμπύρα;

Η Kasteel είναι στην ίδια φάση -περίπου ίδια περιεκτικότητα αλκοόλ και σκούρη επίσης- και μου αρέσει περισσότερο απ' αυτήν. Καλές είναι οι παρδαλές μοναστηριακές ρε συ, αλλά γαμώτο, προσωπικά θα τις πιω μία, άντε δυο φορές, για τη γεύση και μετά θα γυρίσω σε πιο απλά πράγματα.. Νομίζω ότι εχω καταλήξει στις ξανθιές. Άντε καμιά κόκκινη για αλλαγή.

ναι δεν λεω οντως δεν ειναι για καθε μερα αυτες οι μπυρες. αλλα για αλλαγη που και που ειναι μια χαρα. μιας και ειπες παρδαλες, εχει εδω μπυρες με οτι γευση φρουτου θες η ακομα και με σοκολατα :lol::lol:

Δημοσ.

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Όχι. =ρ

Σοκολάτα παίζει και να δοκίμαζα όμως η αλήθεια είναι.

Μπαη δε γουέη, από περίεργες αλλά αγαπημένες μπύρες, είναι μία βέλγικη, duchesse de Bourgogne λέγεται: θυμίζει κρασί/στάουτ/καραμέλα στη γεύση και συνδυάζεται τέλεια με καπνιστό τυρί/ροκφόρ/τυριά γενικότερα. Εγώ την συνδύασα με ένα ελβετικό κατίκι.

Δημοσ.
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Όχι. =ρ

Σοκολάτα παίζει και να δοκίμαζα όμως η αλήθεια είναι.

Μπαη δε γουέη, από περίεργες αλλά αγαπημένες μπύρες, είναι μία βέλγικη, duchesse de Bourgogne λέγεται: θυμίζει κρασί/στάουτ/καραμέλα στη γεύση και συνδυάζεται τέλεια με καπνιστό τυρί/ροκφόρ/τυριά γενικότερα. Εγώ την συνδύασα με ένα ελβετικό κατίκι.

Τώρα που είπες για τυριά δες αυτό

Το τυρί είναι μια ευγενική χορηγία της evabb...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...