Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ctasis είπε

θα πρότεινα τις ποιοτικές μπυρες να μην τις παγώνεις τόσο πολύ γιατί χάνεται η γεύση τους και όλα τα αρώματα (συνήθως στην συσκευασία έχει προτεινόμενη θερμοκρασία ).

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η Amstel, Heineken κτλ τις διαφημίζουν παγωμένες, γιατί πολύ απλά δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο

Συμφωνώ. 

Απλά καλοκαίρι σε μπιτσομπαρο μετά το μπάνιο κατά 99% θα κατεβάσεις καμία άλφα, η οποία δεν μου αρέσει καθόλου. Σερβιρισμένη ωστόσο δε φάση κρυσταλοποίησης θα κατέβει σαν νέκταρ. 

Η grimbergen που πίνω τους τελευταίους μήνες, θέλει 6 βαθμούς. Τις βάζω στο τελευταίο συρτάρι μισή ώρα πριν τις πιω για να διατηρηθούν κρύες πίνοντας τες στο χαλαρό. Στην Αθήνα καλοκαίρι στο μπαλκόνι αν μια μπύρα δεν είναι αρκετά κρύα έχει γίνει κατουρο σε χρόνο dt. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

On 15/08/2019 at 17:31, Speculoos said:

Oι Άμστελ/Χάινεκεν παράγονται στην Ελλάδα οπότε λογική η διαφορά στη γεύση. Η αθηναϊκή είναι διανομέας απλά της Duvel, ούτε καν την εμφιαλώνει. Ίσως κάτι να γίνεται στην μεταφορά, ίσως για εξαγωγή οι Βέλγοι να μην έχουν το ΑΑΑ προϊόν, αυτά συμβαίνουν. Η μεταφορά, η θερμοκρασία, το όλο περιβάλλον πάντως παίζει σημαντικό ρόλο, έχω παρατηρήσει ότι μπύρες που έχω φέρει από το Βέλγιο στην Ελλάδα δεν δίνουν την ίδια εμπειρία όταν τις πίνεις.

Ναι γιαυτο και το ανεφερα, ωστοσο μην ξεχνας πως οι Duvel για χρονια ηταν επισης εισαγωγης στην Ελλαδα, και η γευση ηταν αριστη. Οποτε εδω μιλαμε για ακομα μια περιπτωση του να μας εξαγουν χαμηλοτερης ποιοτητας προιοντα.

http://www.europarl.europa.eu/news/en/headlines/society/20171009STO85661/same-brand-lower-quality-meps-tackle-unfair-food-practices

https://www.foodingredientsfirst.com/news/dual-food-quality-eu-wide-assessment-finds-that-some-similarly-or-identically-branded-products-differ-in-composition.html

αν το ψαξεις θα βρεις παρα πολλα αντιστοιχα αρθρα. Δυστυχως δεν θυμαμαι το ψευδωνυμο του ατομου που ανελυε εδω στη κοινοτητα τις διαφορες.

Οπως και να εχει, προτιμω και αγοραζω δικες μας αξιολογες απο μικροζυθοποιιες, εχουμε εδω και χρονια παρα πολυ καλες.

• Like 1

Στις 17/8/2019 στις 10:58 ΠΜ, evabb είπε

την βρηκε ο αντρας μου στο Match.

Ελπίζω να υπάρχει κι αλλού δεν έχω ιδέα που υπάρχει Match, μόνο του Dockx ήξερα που έχει κλείσει.

7 ώρες πριν, Speculoos είπε

Ελπίζω να υπάρχει κι αλλού δεν έχω ιδέα που υπάρχει Match, μόνο του Dockx ήξερα που έχει κλείσει.

εχει στο shopping  του woluwe απ οπου την αγορασε και εχει και στο stockel μεσα στον σταθμο του μετρο.

• 1 μήνα μετά...

Eπειδή πάντα πίνω μια μπύρα αμέσως μετά την προπόνηση.

Τον τελευταίο καιρό παίρνω αυτό:

https://www.amazon.co.uk/Leffe-Blonde-Perfect-Draft-Keg/dp/B019QPCBJM

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, gntgrx είπε

Όλο το βαρελάκι;  😂

Βοηθάει σε κάτι η μπύρα μετά από την προπόνηση; 

Συνήθως γάλα και μπανάνα κατανάλωνα εγώ και μετα κάποιο μικρό γεύμα 

Επεξ/σία από terry308

58 λεπτά πριν, gntgrx είπε

Στην Αγγλία είσαι; Είσαι κοντά στο γυμναστήριο ή όποτε γυρίσεις πίνεις μπύρα; 

Είναι καλές τιμές αυτές για Αγγλία; Τυχερός είσαι που ψωνίζεις απευθείας από Άμαζον. 

Mπύρα και μαγνήσιο, ό,τι καλύτερο για την έναρξη της αποκατάστασης μετά από βαριά προπόνηση.

Ελλάδα μένω, το γυμναστήριο είναι βαριά ένα τέταρτο με τα πόδια. Κάποιοι πωλητές στέλνουν Ελλάδα με ληστρικά όμως μεταφορικά.

Αυτό που κάνω είναι να στέλνω στον αδερφό μου στην Ελβετία από το γερμανικό Amazon ή στον ξάδερφό μου στην Αγγλία από το αγγλικό. Μετά με μεταφορική έρχονται Ελλάδα με χαμηλό κόστος.

Το βαρελάκι με βγάζει γύρω στο 20ήμερο.

• Like 2

• Super Moderators
9 minutes ago, AristidisZ said:

6 pounds το λίτρο, πιο φτηνά την βρίσκεις Ελλάδα ρε παιδιά 

Πράγματι, το 330ml μπουκάλι στο skroutz είναι στα 5.45 euro το λίτρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...