chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ctasis είπε θα πρότεινα τις ποιοτικές μπυρες να μην τις παγώνεις τόσο πολύ γιατί χάνεται η γεύση τους και όλα τα αρώματα (συνήθως στην συσκευασία έχει προτεινόμενη θερμοκρασία ). Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η Amstel, Heineken κτλ τις διαφημίζουν παγωμένες, γιατί πολύ απλά δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο Συμφωνώ. Απλά καλοκαίρι σε μπιτσομπαρο μετά το μπάνιο κατά 99% θα κατεβάσεις καμία άλφα, η οποία δεν μου αρέσει καθόλου. Σερβιρισμένη ωστόσο δε φάση κρυσταλοποίησης θα κατέβει σαν νέκταρ. Η grimbergen που πίνω τους τελευταίους μήνες, θέλει 6 βαθμούς. Τις βάζω στο τελευταίο συρτάρι μισή ώρα πριν τις πιω για να διατηρηθούν κρύες πίνοντας τες στο χαλαρό. Στην Αθήνα καλοκαίρι στο μπαλκόνι αν μια μπύρα δεν είναι αρκετά κρύα έχει γίνει κατουρο σε χρόνο dt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Πάλι καλή παρέα χθες, πάλι μεζεδάκια, πάλι πολύ μπύρα! Βεργίνα παγωμένη έπινα εγώ, μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 On 15/08/2019 at 17:31, Speculoos said: Oι Άμστελ/Χάινεκεν παράγονται στην Ελλάδα οπότε λογική η διαφορά στη γεύση. Η αθηναϊκή είναι διανομέας απλά της Duvel, ούτε καν την εμφιαλώνει. Ίσως κάτι να γίνεται στην μεταφορά, ίσως για εξαγωγή οι Βέλγοι να μην έχουν το ΑΑΑ προϊόν, αυτά συμβαίνουν. Η μεταφορά, η θερμοκρασία, το όλο περιβάλλον πάντως παίζει σημαντικό ρόλο, έχω παρατηρήσει ότι μπύρες που έχω φέρει από το Βέλγιο στην Ελλάδα δεν δίνουν την ίδια εμπειρία όταν τις πίνεις. Ναι γιαυτο και το ανεφερα, ωστοσο μην ξεχνας πως οι Duvel για χρονια ηταν επισης εισαγωγης στην Ελλαδα, και η γευση ηταν αριστη. Οποτε εδω μιλαμε για ακομα μια περιπτωση του να μας εξαγουν χαμηλοτερης ποιοτητας προιοντα. http://www.europarl.europa.eu/news/en/headlines/society/20171009STO85661/same-brand-lower-quality-meps-tackle-unfair-food-practices https://www.foodingredientsfirst.com/news/dual-food-quality-eu-wide-assessment-finds-that-some-similarly-or-identically-branded-products-differ-in-composition.html αν το ψαξεις θα βρεις παρα πολλα αντιστοιχα αρθρα. Δυστυχως δεν θυμαμαι το ψευδωνυμο του ατομου που ανελυε εδω στη κοινοτητα τις διαφορες. Οπως και να εχει, προτιμω και αγοραζω δικες μας αξιολογες απο μικροζυθοποιιες, εχουμε εδω και χρονια παρα πολυ καλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Στις 17/8/2019 στις 10:58 ΠΜ, evabb είπε την βρηκε ο αντρας μου στο Match. Ελπίζω να υπάρχει κι αλλού δεν έχω ιδέα που υπάρχει Match, μόνο του Dockx ήξερα που έχει κλείσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, Speculoos είπε Ελπίζω να υπάρχει κι αλλού δεν έχω ιδέα που υπάρχει Match, μόνο του Dockx ήξερα που έχει κλείσει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, Speculoos είπε Ελπίζω να υπάρχει κι αλλού δεν έχω ιδέα που υπάρχει Match, μόνο του Dockx ήξερα που έχει κλείσει. εχει στο shopping του woluwe απ οπου την αγορασε και εχει και στο stockel μεσα στον σταθμο του μετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntgrx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Eπειδή πάντα πίνω μια μπύρα αμέσως μετά την προπόνηση. Τον τελευταίο καιρό παίρνω αυτό: https://www.amazon.co.uk/Leffe-Blonde-Perfect-Draft-Keg/dp/B019QPCBJM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, gntgrx είπε Eπειδή πάντα πίνω μια μπύρα αμέσως μετά την προπόνηση. Τον τελευταίο καιρό παίρνω αυτό: https://www.amazon.co.uk/Leffe-Blonde-Perfect-Draft-Keg/dp/B019QPCBJM Όλο το βαρελάκι; 😂 Βοηθάει σε κάτι η μπύρα μετά από την προπόνηση; Συνήθως γάλα και μπανάνα κατανάλωνα εγώ και μετα κάποιο μικρό γεύμα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 58 λεπτά πριν, gntgrx είπε Eπειδή πάντα πίνω μια μπύρα αμέσως μετά την προπόνηση. Τον τελευταίο καιρό παίρνω αυτό: https://www.amazon.co.uk/Leffe-Blonde-Perfect-Draft-Keg/dp/B019QPCBJM Στην Αγγλία είσαι; Είσαι κοντά στο γυμναστήριο ή όποτε γυρίσεις πίνεις μπύρα; Είναι καλές τιμές αυτές για Αγγλία; Τυχερός είσαι που ψωνίζεις απευθείας από Άμαζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntgrx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Mπύρα και μαγνήσιο, ό,τι καλύτερο για την έναρξη της αποκατάστασης μετά από βαριά προπόνηση. Ελλάδα μένω, το γυμναστήριο είναι βαριά ένα τέταρτο με τα πόδια. Κάποιοι πωλητές στέλνουν Ελλάδα με ληστρικά όμως μεταφορικά. Αυτό που κάνω είναι να στέλνω στον αδερφό μου στην Ελβετία από το γερμανικό Amazon ή στον ξάδερφό μου στην Αγγλία από το αγγλικό. Μετά με μεταφορική έρχονται Ελλάδα με χαμηλό κόστος. Το βαρελάκι με βγάζει γύρω στο 20ήμερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 6 pounds το λίτρο, πιο φτηνά την βρίσκεις Ελλάδα ρε παιδιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 9 minutes ago, AristidisZ said: 6 pounds το λίτρο, πιο φτηνά την βρίσκεις Ελλάδα ρε παιδιά Πράγματι, το 330ml μπουκάλι στο skroutz είναι στα 5.45 euro το λίτρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Πράγματι, το 330ml μπουκάλι στο skroutz είναι στα 5.45 euro το λίτρο... Άρα κάνει σχεδόν 15 λίρες το λίτρο στην Ελλάδα... 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, qwertyuiop2 είπε Άρα κάνει σχεδόν 15 λίρες το λίτρο στην Ελλάδα... 😛 5,45 κάνουν τρία μπουκάλια, δηλαδή ένα λίτρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntgrx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Βρίσκεις και καλύτερες τιμές. 4x6L Λίγο καλύτερη τιμή από την Ελλάδα, όμως εδώ δεν βρίσκεις βαρελάκια για Perfectdraft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα