djcat Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Βεργίνα weiss πίνω πολύ ευχάριστα, τη θεωρείς χάλια αυτή; Κορυφαία για μένα. Και έχω πιει αρκετές από Βέλγιο και Ιρλανδία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 minute ago, djcat said: Κορυφαία για μένα. Και έχω πιει αρκετές από Βέλγιο και Ιρλανδία. Από Γερμανία όμως? Οι πιο διάσημες (κι ίσως οι καλύτερες) Weiss είναι από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, zio10 είπε 1.33/lt η argus premium που έβαλα πιο πίσω! Αυτή ανήκει στις λίγες που δε πίνω Έχει πολύ συχνά η ΕΖΑ προσφορά και βγαίνει κοντά στο 1,4 το λίτρο οπότε στοκαρουμε 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, ThReSh είπε Από Γερμανία όμως? Οι πιο διάσημες (κι ίσως οι καλύτερες) Weiss είναι από εκεί. Λίγες Γερμανικές. Δε λέω πως η Βεργίνα Weiss είναι η καλύτερη. Εμένα μου αρέσει και τη θεωρώ από τις κορυφαίες που έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, djcat said: Λίγες Γερμανικές. Δε λέω πως η Βεργίνα Weiss είναι η καλύτερη. Εμένα μου αρέσει και τη θεωρώ από τις κορυφαίες που έχω δοκιμάσει. Ανέφερα τις Γερμανικές γιατί με Weiss θα συγκρίνεις, Βέλγιο και Ιρλανδία δεν ξέρω αν βγάζουν Weiss και σίγουρα δεν είναι το φόρτε τους. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από ThReSh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, evabb είπε Ηπια μια μπυρα μολις τωρα να πεθανεις οπως εισαι. Καιρο ειχα να βρω κατι τοσο καλο. Merci. Την βρίσκεις Delhaize ή αλλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctasis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, zio10 είπε Αν έχεις την επιλογή οκ μπορείς να προτιμήσεις κάτι άλλο, αν πας σε ένα σπίτι πχ και σου προσφέρουν μια μπύρα, ή σε ένα απλό μαγαζί που έχει μόνο τις συνηθισμένες τι θα κάνεις; θα κοιτάξω να πιω κάτι άλλο πχ ένα ποτήρι κρασί. Αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή τότε θα πιω μπύρα (για να μην προσβάλλω και τον οικοδεσπότη) αλλά θα πιω πολύ λίγο πχ. μισό ποτήρι 53 λεπτά πριν, zio10 είπε Έχω δοκιμάσει κι εγώ διάφορες αλλά ευτυχώς μου αρέσουν και οι απλές! Προτιμώ τις λίγο πιο πικρές στυλ kaiser αλλά δεν έχω θέμα γενικά. Βεργίνα weiss πίνω πολύ ευχάριστα, τη θεωρείς χάλια αυτή; Η βεργίνα είναι απο τις πιο τίμιες μπύρες που μπορείς να βρεις στην κατηγορία της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Grimbergen Blanche, με κατενθουασιασε τόσο που έγινε η καθημερινή μου μπύρα. 2,45€ το τεμάχιο αλλά είναι ότι πιο κοντά στις απαιτήσεις μου γευστικά μετά τις πολύ αγαπημένες μου samichlaus και belzebuth οι οποίες είναι λίγο τζιζ τιμολογιακά για καθημερινή κατανάλωση και τις έχω κόψει από καιρό. Επίσης δοκίμασα στις διακοπές affligem ξανθιά, πολύ τίμια επίσης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ctasis είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι... Υπάρχουν διάφορες Schlenkerla με διαφορετική πρώτη ύλη και διαφορετική γεύση η κάθε μια https://www.schlenkerla.de/rauchbier/sorten/sortene.html Το ξέρω ότι έχει διάφορες αλλά νομίζω πως η αυτή που βρίσκεις στα μάρκετ εύκολα είναι η weiss για αυτό και την ανέφερα. Δεν την αγοράζω για αυτό και δεν έχω πολυπαρατηρήσει οπότε αν κάνω λάθος διόρθωσέ με. 2 ώρες πριν, zio10 είπε Πολύ amstel χθες! Ερώτηση, εσείς που πίνετε τις περίεργες τις άλλες τις συνηθισμένες δεν τις πίνετε καθόλου; Όπως έχει πει και κάποιος τοπ που τον σέβομαι πολύ στο θέμα μπίρα, δεν γίνεται να πας παραλία και να ανοίγεις κάθε μπουκάλι και 10ευρω, οπότε ανάλογα την περίστση τις πίνεις όλες. Απλά και στις εμπορικές υπάρχουν διαφορές. 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Ανέφερα τις Γερμανικές γιατί με Weiss θα συγκρίνεις, Βέλγιο και Ιρλανδία δεν ξέρω αν βγάζουν Weiss και σίγουρα δεν είναι το φόρτε τους. Οι Βέλγοι συνήθως φτιάχνουν τις λεγόμενες wit bier, είναι μπίρες παρόμοιας φιλοσοφίας με τις weiss αλλά διαφέρουν κυρίως στο ποσοστό του σιταριού, έχει μεχρι και με 100%, δηλαδή χωρίς καθολου barley malt, ενώ οι γερμανικές παίζουν με μεγάλα ποσοστά κριθαριού. Προσωπικά στη Γερμανία όσες φορές έχω πάει, έχω ψιλοαπογοητευτεί. Μόνο κάποιες μαύρες λάγκερ αξίζουν και weiss, δεν έχουν να πουν πολλά από εκεί και έπειτα. Σε κλίμακα μικροζυθοποιίας οκ παντού θα βρεις καλά πράγματα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Hawk_K 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Merci. Την βρίσκεις Delhaize ή αλλού; την βρηκε ο αντρας μου στο Match. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Βρείτε την δεύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Το καλοκαίρι αν είναι παγωμένη η μπύρα (σε φάση κρυσταλοποιησης στο άδειασμα στο ποτήρι) κατεβαίνει αέρα. Ας είναι και αμστελ!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctasis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, chill είπε Το καλοκαίρι αν είναι παγωμένη η μπύρα (σε φάση κρυσταλοποιησης στο άδειασμα στο ποτήρι) κατεβαίνει αέρα. Ας είναι και αμστελ!!! θα πρότεινα τις ποιοτικές μπυρες να μην τις παγώνεις τόσο πολύ γιατί χάνεται η γεύση τους και όλα τα αρώματα (συνήθως στην συσκευασία έχει προτεινόμενη θερμοκρασία ). Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η Amstel, Heineken κτλ τις διαφημίζουν παγωμένες, γιατί πολύ απλά δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Η ΚΕΟ χαλια ειναι ρε συ. Μας την εδιναν στον στρατο καθε Κυριακη και μια στο τοσο που ειχε Carlsberg ολοι τρεχανε να προλαβουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 hour ago, zenwalk23 said: Η ΚΕΟ χαλια ειναι για τον Πεο ρε συ. Fixed, oh ριμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα