evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Ηπια μια μπυρα μολις τωρα να πεθανεις οπως εισαι. Καιρο ειχα να βρω κατι τοσο καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctasis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, Hawk_K είπε Για παράδειγμα η schlenkerla είναι μία wheat beer Δεν είναι ακριβώς έτσι... Υπάρχουν διάφορες Schlenkerla με διαφορετική πρώτη ύλη και διαφορετική γεύση η κάθε μια https://www.schlenkerla.de/rauchbier/sorten/sortene.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ amstel χθες! Ερώτηση, εσείς που πίνετε τις περίεργες τις άλλες τις συνηθισμένες δεν τις πίνετε καθόλου; Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 minute ago, zio10 said: Πολύ amstel χθες! Golden shower φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Εμένα μου αρέσουν όλες οι μπύρες όπως έγραψα. Και ειδικά όταν είμαι με καλή παρέα δε με νοιάζει καθόλου τι μάρκα θα είναι. Μπαλκόνι, παρέα, μεζεδάκια και Άμστελ, σούπερ ήταν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctasis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Κοκορετσομπυρες και μπουγαδονερα προσπαθώ να τα αποφεύγω. Προτιμώ να πιω μια καλή παρά 2 χάλια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, zio10 είπε Πολύ amstel χθες! Ερώτηση, εσείς που πίνετε τις περίεργες τις άλλες τις συνηθισμένες δεν τις πίνετε καθόλου; Προσωπικά μιλώντας, παρόλο που δοκιμάζω μυστήριες μπύρες σχετικά συχνά, πίνω χωρίς πρόβλημα τις περισσότερες μπύρες του εμπορίου 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, ctasis είπε Κοκορετσομπυρες και μπουγαδονερα προσπαθώ να τα αποφεύγω. Προτιμώ να πιω μια καλή παρά 2 χάλια Αν έχεις την επιλογή οκ μπορείς να προτιμήσεις κάτι άλλο, αν πας σε ένα σπίτι πχ και σου προσφέρουν μια μπύρα, ή σε ένα απλό μαγαζί που έχει μόνο τις συνηθισμένες τι θα κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν έχεις την επιλογή οκ μπορείς να προτιμήσεις κάτι άλλο, αν πας σε ένα σπίτι πχ και σου προσφέρουν μια μπύρα, ή σε ένα απλό μαγαζί που έχει μόνο τις συνηθισμένες τι θα κάνεις; Είναι και το οικονομικό στη μέση Εγώ πίνω μια δύο μπίρες κάθε μέρα με το φαγητό το βράδυ Επίσης πολύ συχνά φωνάζω κόσμο σπίτι Υπολογίζω ότι εύκολα καταναλώνουμε κάνα τριανταρι λίτρα το μήνα, ειδικά καλοκαίρι Αν πας στις πιο premium μπύρες με τέτοια κατανάλωση θα θες μίνιμουμ κάνα 200αρι το μήνα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Είναι και το οικονομικό στη μέση Εγώ πίνω μια δύο μπίρες κάθε μέρα με το φαγητό το βράδυ Επίσης πολύ συχνά φωνάζω κόσμο σπίτι Υπολογίζω ότι εύκολα καταναλώνουμε κάνα τριανταρι λίτρα το μήνα, ειδικά καλοκαίρι Αν πας στις πιο premium μπύρες με τέτοια κατανάλωση θα θες μίνιμουμ κάνα 200αρι το μήνα... 1.33/lt η argus premium που έβαλα πιο πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, zio10 said: Ερώτηση, εσείς που πίνετε τις περίεργες τις άλλες τις συνηθισμένες δεν τις πίνετε καθόλου; Αν εννοείς Amstel, Heineken, Kaiser, Fix, Alfa, Βεργίνα, Mythos, Hellas Pils κι έτσι, όχι δεν τις αγγίζω. Για την ακρίβεια δεν μου αρέσουν οι Lager και Pilsner. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από ThReSh 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 51 minutes ago, zio10 said: Πολύ amstel χθες! Ερώτηση, εσείς που πίνετε τις περίεργες τις άλλες τις συνηθισμένες δεν τις πίνετε καθόλου; Προσωπικά τις αποφεύγω.. καλύτερα να πιω, έναν χυμό παρά Άλφα ή Μάμος. Ο λόγος που δεν έπινα μπύρες παλαιότερα ήταν γιατί δεν μου άρεσε η γεύση της... η μπύρα η οποία με έβαλε στον κόσμο της μπύρας (χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο) ήταν η McFarland. Από τότε ξεκίνησα να δοκιμάζω μπύρες και πραγματικά... δεν υπάρχει γυρισμός. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει άτομο που να μην πίνει μπύρα.. απλά δεν έχει βρει την κατάλληλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Just now, XPHSTOS_ said: Ο λόγος που δεν έπινα μπύρες παλαιότερα ήταν γιατί δεν μου άρεσε η γεύση της Μια από τα ίδια, ουσιαστικά άρχισα να πίνω μπύρες όταν δοκίμασα Trappist, Stout και Weiss. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Έχω δοκιμάσει κι εγώ διάφορες αλλά ευτυχώς μου αρέσουν και οι απλές! Προτιμώ τις λίγο πιο πικρές στυλ kaiser αλλά δεν έχω θέμα γενικά. Μόλις τώρα, ThReSh είπε Μια από τα ίδια, ουσιαστικά άρχισα να πίνω μπύρες όταν δοκίμασα Trappist, Stout και Weiss. Βεργίνα weiss πίνω πολύ ευχάριστα, τη θεωρείς χάλια αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, zio10 said: Βεργίνα weiss πίνω πολύ ευχάριστα, τη θεωρείς χάλια αυτή; Έκτακτης ανάγκης φάση, όπως κι η Erdinger... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα