Speculoos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Στις 9/8/2019 στις 12:21 ΜΜ, Getta Robo είπε Γενικοτερα οι ετικετες franchise της αθηναικης ειναι υποβαθμισμενες, η Duvel πχ δεν εχει καμια σχεση με την αυθεντικη του Βελγιου. Είναι σίγουρο αυτό; Η αθηναϊκή διανομέας είναι της Moortgat, όχι παραγωγός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, Speculoos said: Είναι σίγουρο αυτό; Η αθηναϊκή διανομέας είναι της Moortgat, όχι παραγωγός. Δεν ξερω αν ηταν διανομεας η παραγωγος, γευστικα παντως δεν ειχανε σχεση. Τωρα, αν ευθυνεται η διαφορα πχ στην αλοιωση κατα την μεταφορα, αν μας στελνουν αλλης ποιοτητας duvel η αν τις παρασκευαζουν εδω, τελευταια φορα που δοκιμασα μπουκαλι εισαγωγης και με ελληνικη ετικετα, απλα δεν ειχαν σχεση. Θυμαμαι παντως καταχωρηση σε αλλο θεμα, για το πως διαφερουν τα ιδια φαινομενικα προιοντα σε ποιοτητα στη καθε χωρα. Μαλλον γινεται κατι αντιστοιχο και εδω. Για γενικοτερες διαφορες, φιλοι που δοκιμασαν Amstel / Heineken στην Ολλανδια μου ειπαν πως διαφερουν επισης. Οχι φυσικα πως ειναι καλες, αλλα καλυτερες απο τις δικες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Όσο ήμουν Σικελία δοκίμασα μια εξαιρετική μπύρα σε βαρέλι. Φανταζομαι θα είναι δύσκολο να βρεθεί στην Ελλάδα η συγκεκριμενη. https://www.ratebeer.com/beer/alveria-blonde-ale/349632/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Getta Robo είπε Δεν ξερω αν ηταν διανομεας η παραγωγος, γευστικα παντως δεν ειχανε σχεση. Τωρα, αν ευθυνεται η διαφορα πχ στην αλοιωση κατα την μεταφορα, αν μας στελνουν αλλης ποιοτητας duvel η αν τις παρασκευαζουν εδω, τελευταια φορα που δοκιμασα μπουκαλι εισαγωγης και με ελληνικη ετικετα, απλα δεν ειχαν σχεση. Θυμαμαι παντως καταχωρηση σε αλλο θεμα, για το πως διαφερουν τα ιδια φαινομενικα προιοντα σε ποιοτητα στη καθε χωρα. Μαλλον γινεται κατι αντιστοιχο και εδω. Για γενικοτερες διαφορες, φιλοι που δοκιμασαν Amstel / Heineken στην Ολλανδια μου ειπαν πως διαφερουν επισης. Οχι φυσικα πως ειναι καλες, αλλα καλυτερες απο τις δικες μας. Oι Άμστελ/Χάινεκεν παράγονται στην Ελλάδα οπότε λογική η διαφορά στη γεύση. Η αθηναϊκή είναι διανομέας απλά της Duvel, ούτε καν την εμφιαλώνει. Ίσως κάτι να γίνεται στην μεταφορά, ίσως για εξαγωγή οι Βέλγοι να μην έχουν το ΑΑΑ προϊόν, αυτά συμβαίνουν. Η μεταφορά, η θερμοκρασία, το όλο περιβάλλον πάντως παίζει σημαντικό ρόλο, έχω παρατηρήσει ότι μπύρες που έχω φέρει από το Βέλγιο στην Ελλάδα δεν δίνουν την ίδια εμπειρία όταν τις πίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Πηρα μια 4 αδα Amstel - απο ψυγειο και δε πινονται ... απο τη ζεστη κατα τη μεταφορα πρεπει χαλανε εχουν γευση σα σοδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Όσες φορές ήπια φέτος μια χαρά ήταν! Γενικά δεν έχω βρει μπύρα που να μη μπορώ να πιω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Εχει να προτεινει καποιος καποια καπνιστη μπυρα που να μπορεις να βρεις στην Ελλαδα; Εχω δοκιμασει την Σλενκερλα η οποια μου φαινεται απιστευτη, μια απο Χιο που ειναι παρα πολύ βαρια και την Voreia που ειναι αρκετα καλη εναλλακτικη της Σλενκερλα. Υπαρχει καποια αλλη ή αυτες ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 57 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε Εχει να προτεινει καποιος καποια καπνιστη μπυρα που να μπορεις να βρεις στην Ελλαδα; Εχω δοκιμασει την Σλενκερλα η οποια μου φαινεται απιστευτη, μια απο Χιο που ειναι παρα πολύ βαρια και την Voreia που ειναι αρκετα καλη εναλλακτικη της Σλενκερλα. Υπαρχει καποια αλλη ή αυτες ειναι; Και σκεφτόμουνα να αγοράσω την σλενκέρλα από περιέργεια...όταν με βγάλει ο δρόμος προς μια κάβα της προκοπής... η Βόρεια δηλαδή είναι παρόμοια μπύρα; Ποιά ακριβώς, είναι δύο είδη Βόρειες, η απλή και η pale ale. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctasis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, kogba είπε Και σκεφτόμουνα να αγοράσω την σλενκέρλα από περιέργεια...όταν με βγάλει ο δρόμος προς μια κάβα της προκοπής... η Βόρεια δηλαδή είναι παρόμοια μπύρα; Ποιά ακριβώς, είναι δύο είδη Βόρειες, η απλή και η pale ale. https://www.sirisbrewery.gr/mpires/voreia-smoked/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Η Voreia που λεει ο ctasis ειναι οτι πιο κοντα εχω πιει σε σλενκερλα αλλα οπως καταλαβαινεις δεν εχω πιει και πολλες καπνιστες. Μου φαινεται οτι αφηνει μια ξυνη γευση επισης αλλα προσωπικα δε με χαλαει τοσο. Η σλενκερλα ειναι η καλυτερη μπυρα που εχω πιει αλλα την εχω προτεινει σε 4-5 ατομα και αρεσε μονο σε εναν τοσο πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Tο κάπνισμα από μπίρα σε μπίρα μπορεί να σου φαίνεται ακόμη και ίδιο γιατί έχει να κάνει καθαρά με το κάπνισμα. Η επίγευση που αφήνει η κάθε μπίρα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική. Για παράδειγμα η schlenkerla είναι μία wheat beer, μια weiss δηλαδή, ενώ από την άλλη η μπίρα της Voreia είναι μία amber ale με άλλο γευστικό προφίλ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Smoked Imperial Stout ftw. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, ThReSh είπε Smoked Imperial Stout ftw. χωρίς το smoked, δεν είμαι και πολύ φαν χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Hawk_K said: χωρίς το smoked, δεν είμαι και πολύ φαν χαχαχαχαχα Έχεις δοκιμάσει Bourbon Barrel aged? Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, ThReSh είπε Έχεις δοκιμάσει Bourbon Barrel aged? Μόνο μία; 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα