Fortistis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Getta Robo είπε Ναι, ελιτισμος που λεγαμε. Και ενταξει, υπαρχουν μικροζυθοποιιες με συνταγες τυπου νερο Βοημιας και λυκισκο μεγαλωμενο απο παρθενα κορη ιερεα, αλλα το να πεις πως αυτη πχ ειναι η καλυτερη μπυρα στο κοσμο, οπου ισως και να ειναι, απο το να πεις πχ πως η Corfu ειναι κατω του μετριου, απεχει δεκαδες χιλιομετρα. Και οχι δεν ειναι κατω του μετριου, ειναι αναγνωρισμενη και πολυβραβευμενη εταιρεια με παρα πολυ καλες μπυρες. Εξυπακουεται στα πλαισια αυτου που προσφερει βαση παραγωγης και διαθεσιμοτητας. Για την συγκριση τωρα με παρα πεντε κτλ με χανεις ψιλοπολυ, αλλα ενταξει αποψη σου, ο καθενας με τις επιλογες του. Καταλληγω πως εχουμε πολυ καλες μικροζυθοποιιες, καποιες αναγνωρισμενες παγκοσμίως κιολας, και πολυβραβευμενες. Το να βγαινει τωρα ο καθενας και να μου λεει το ratebeer και το καθε ratebeer, πως η απαστεριωτη Ζεος ειναι οριακα καλη, επειδη καποιος σε ενα ηφαιστειο στην Ισλανδια χρησιμοποιει πρωτες υλες απο το Θιβετ και την Μαγαδασκαρη, και εχει την καλυτερη keller, αρα ολες οι υπολοιπες ειναι υποδιεστερες/μαπα, ε ο λογος και η αποψαρα του θα μεινει μαζι του καπου. Κοίτα. Από την μία έχουμε την άποψη δύο τυχαίων σε ένα forum στο internet και από την άλλη ένα διεθνές αξιόπιστο site. Τα βραβεία που αναφέρεις για την Corfu δεν λένε κάτι. Θέλεις να πιστεύεις ότι η Corfu είναι σούπερ; Με γεια σου, με χαρά σου. Στον πλανήτη σου μπορεί να είναι και η καλύτερη μπύρα όλων. Στον πλανήτη που λέγεται Γη όμως, όχι. Στον ίδιο πλανήτη Γη, είναι κάτω του μέτριου. Έχεις κάτι που να δείχνει το αντίθετο; Μπορείς να το παραθέσεις. Δεν έχεις; Το λογικό θα ήταν να κάνεις τουμπεκί. Τα επιχειρήματα τύπου "νερό Βοημίας" και πυροτεχνήματα όπως "η καλύτερη μπύρα στον κόσμο" ενώ έχω δώσει συγκεκριμένο παράδειγμα με ένα άνω του μέτριου brewery (όχι μία μπύρα, μάλλον τόσο ξέρεις τόσα λες), τα προσπερνάω. Λίγος χρόνος για να ασχολούμαι με λογικές πλάνες. Καταλαβαίνω ότι θα δειχθεί το e-ego σου και υπάρχει η πιθανότητα να τρέξεις με προσβολές κτλ να "διορθώσεις την κατάσταση". Επειδή δεν με απασχολούν τέτοια πράματα, εάν μπορείς να συγκεντρωθείς στα στοιχεία και να παραθέσεις (εάν έχεις) κάποια, καλώς. Τα άλλα είναι μόνο και μόνο για να χαλάμε το thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 texels η καλυτερη μπυρα μακραν Netherlands φαση..η μλκια ειναι οτι εδω δεν παιζει με τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, gauss00 said: texels η αγαπημένη μου μπυρα μακραν fixed. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 6 hours ago, Fortistis said: Κοίτα. Από την μία έχουμε την άποψη δύο τυχαίων σε ένα forum στο internet και από την άλλη ένα διεθνές αξιόπιστο site. Τα βραβεία που αναφέρεις για την Corfu δεν λένε κάτι. Θέλεις να πιστεύεις ότι η Corfu είναι σούπερ; Με γεια σου, με χαρά σου. Στον πλανήτη σου μπορεί να είναι και η καλύτερη μπύρα όλων. Στον πλανήτη που λέγεται Γη όμως, όχι. Στον ίδιο πλανήτη Γη, είναι κάτω του μέτριου. Έχεις κάτι που να δείχνει το αντίθετο; Μπορείς να το παραθέσεις. Δεν έχεις; Το λογικό θα ήταν να κάνεις τουμπεκί. Τα επιχειρήματα τύπου "νερό Βοημίας" και πυροτεχνήματα όπως "η καλύτερη μπύρα στον κόσμο" ενώ έχω δώσει συγκεκριμένο παράδειγμα με ένα άνω του μέτριου brewery (όχι μία μπύρα, μάλλον τόσο ξέρεις τόσα λες), τα προσπερνάω. Λίγος χρόνος για να ασχολούμαι με λογικές πλάνες. Καταλαβαίνω ότι θα δειχθεί το e-ego σου και υπάρχει η πιθανότητα να τρέξεις με προσβολές κτλ να "διορθώσεις την κατάσταση". Επειδή δεν με απασχολούν τέτοια πράματα, εάν μπορείς να συγκεντρωθείς στα στοιχεία και να παραθέσεις (εάν έχεις) κάποια, καλώς. Τα άλλα είναι μόνο και μόνο για να χαλάμε το thread. Δεν μου αρεσουν τα παραδειγματα και οι υπαινιγμοι σου. Η Corfu δεν ειπα πως ειναι "σουπερ", αλλα πως ειναι αξιολογη για την τιμη, την διαθεσιμοτητα και την παραγωγη της. Το παραδειγμα που εδωσες λοιπον με το παρα πεντε ειναι.. αστοχο. Εγω συγκρινω ενα αξιολογο και προσιτο προιον, και εσυ μια αθλια σειρα, δειγμα της καταντιας που παραγουμε. Τελειως διαφορετικα πραγματα. Απο εκει και περα, εχω δοκιμασει πολυ καλες μπυρες και συνεχιζω να δοκιμαζω. Και απο μικροζυθοποιιες και οτι γενικοτερα με ενδιαφερει. Κομπλεξικος και ελιτιστης να πω οτι οι ταδε ειναι μαπα, επειδη δοκιμασα καπου καποτε μια σειρα που δεν θα την ξαναβρω ποτε, δεν ειμαι. Σε αντιθεση βεβαια με καποιο ποσοστο της συγκεκριμενης κοινοτητας, που οπως ειπα φυσικα εχει και παρα πολυ καλα στοιχεια. Οχι ομως ολα. Τωρα, περι τι κανεις ποιος εισαι κτλ δεν με ενδιαφερει, ουτε το θεμα. Αν εχεις διαφωνιες για αυτα που εγραψα, αρχισε με την ετυμολογια της λεξης "ελιτισμος", και λιγο διαβασμα στο κατα τα αλλα αξιοπιστο ratebeer. Δεν ασχολουμαι μαζι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Getta Robo είπε Κομπλεξικος και ελιτιστης να πω οτι οι ταδε ειναι μαπα, επειδη δοκιμασα καπου καποτε μια σειρα που δεν θα την ξαναβρω ποτε, δεν ειμαι. Εδώ με μπερδεύεις. Σε τι αναφέρεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 19 minutes ago, phanispal said: Εδώ με μπερδεύεις. Σε τι αναφέρεσαι; Στο τροπο αξιολογησης και κριτηριων του ratebeer. Δες πχ τις πρωτες μπυρες ανα ζυθοποιια. Παρα πολλες ειναι πολυ μικρης και περιορισμενης παραγωγης και παναακριβες. Οχι ολες, αλλα παρα παρα πολλες. Γραφουν πχ οι αλλοι, πως η απαστεριωτη Ζεος ειναι μετρια keller και ως καλυτερη εχουν αυτη: https://www.ratebeer.com/beer/seinsheimer-sasemer-danzbier-hell/203926/ Ποσες παραγουν και σε ποσους απευθυνεται; Προσεξε, δεν λεω πως πχ δεν θα ειναι εκπληκτικη, παρα πολυ πιθανο να ειναι και η καλυτερη στο κοσμο και με διαφορα. Δεν μπορεις ομως να βγαζεις κατω του μετριου μια μπυρα (πχ Ζεος) που ουτε κατω του μετριου ειναι, ουτε και που συγκρινεται ως διαθεσιμοτητα στην αγορα. Απευθυνεται σε αλλο κοσμο με αλλα κριτηρια, κυριως παραγωγης. Αυτο θιγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Εμενα το καλοκαιρι περασε παρεα με την gouden carolus.... Τωρα πρεπει καποια στιγμη να δοκιμασω ενα κιτ παρασκευης μπυρας που μου δανεισαν και να πειραματιστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Άμα τις βρειτε πάρτε .πολύ καλες Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από mp123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Καλησπερίζω μετά απο μήνες μη συμμετοχής στο φόρουμ. Ξεθάβω το θέμα ελέω καλοκαιριού και ελέω του οτι θυμάμαι χαίρομαι. Θέλω γνώμες για 2 καινούριες ( ;;;; ) μπύρες... Την Johhnie's beer και την ΝΥΜΦΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Προσωπικά έχω πιει δεκάδες διαφορετικές μπύρες. Αυτή που μου έμεινε και μόλις ήρθε στην Ελλάδα είναι η Kronenbourg 1664 Blanc. Για μένα ότι πιο φοβερό για τα γουστα μου και στην κορυφή των προτιμήσεων μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Ευχαριστη εκπληξη αυτη που βρηκα στον ΑΒ σε προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, villasg είπε Ευχαριστη εκπληξη αυτη που βρηκα στον ΑΒ σε προσφορα Η Fischer είναι νομίζω η μόνη μπύρα που και παράγεται στην Ελλάδα (στο πράσινο μπουκάλι) από την Αθηναϊκή, και εισάγεται από τη Γαλλία (στο μπουκάλι των 650 ml) Δε νομίζω να συμβαίνει με κάποια άλλη μάρκα αυτό Πόσο την έχει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Johnies beer, μία αξιοπρεπής lager, όχι κάτι εκπληκτικό. ΝΥΜΦΗ, μία και καλά craft beer από μία βιομηχανία. Καλύτερη από Amstel-Heineken, παντελώς αδιάφορη από εκεί και έπειτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 7 minutes ago, AristidisZ said: Η Fischer είναι νομίζω η μόνη μπύρα που και παράγεται στην Ελλάδα (στο πράσινο μπουκάλι) από την Αθηναϊκή, και εισάγεται από τη Γαλλία (στο μπουκάλι των 650 ml) Παρεπιπτωντος η γαλλικη ειναι γευστικοτερη της δικης μας. Γενικοτερα οι ετικετες franchise της αθηναικης ειναι υποβαθμισμενες, η Duvel πχ δεν εχει καμια σχεση με την αυθεντικη του Βελγιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μία premium γαλλική lager έχει το μενού για σήμερα... Spoiler Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα