Garnele Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Όταν κάθομαι εκεί με πέντε ευρώ η μικρή (δεν είναι 330 θαρρώ, αλλά κάτι λιγότερο). Πακέτο το 750 στα 6 ευρώ και το μικρό στα 3. Η κάβα είναι στην καλαποθάκη, beer store στο όνομα.
insomniaK Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Στην έβδομη σε 1.5 ώρα, έπεσα για 3 ώρες ύπνο και μετά συνέχισα...
freedubus Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Στην έβδομη σε 1.5 ώρα, έπεσα για 3 ώρες ύπνο Στην καρέκλα, στο τραπέζι ή στο πεζοδρόμιο;
insomniaK Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Περπάτησα μέχρι το μετρό, το περίμενα, το πήρα, περπάτησα 2 χιλιόμετρα, ανέβηκα στον δεύτερο, ήπια νερό και μετά κοιμήθηκα. Ρότερνταμ με ήλιο τραβάει την μπύρα.
livewire Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εντάξει, η καψούρα με το beerstore καταλάγιασε, ήπιαμε όλα τα υγρά του, γευτήκαμε και τα ξύγκια του, ε, επήλθε κορεσμός. Η φάση πλέον είναι Beeri Beeri. Που? Στη χαμένη κορυφή του τετραγώνου: Φοιτητής.γρ ----> Χρυσό παγώνι ---> ? ---> Suvlucky Εγώ πάντως έχω ήδη προμηθευτεί διαρκείας για τη θερινή περίοδο στο πέταλο(σκληρός πυρήνας). Δε μπεριγράφω άλλο.
yayawoot Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Paulaner weisbier και Kilkenny(από τις αγαπημένες κοκκινες)!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
leftermann Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 πέρασα κι εγώ χθες από το beerstore. Ωραιότατο. Ενίσχυσα λίγο τα βελγικά μοναστήρια. Πήρα και αυτήν που λέει η garnele, θα την τσεκάρω συντόμως. Μόνο που, γαμώ, δεν θυμάμαι τίποτα πλέον. Έχω δοκιμάσει αρκετές από αυτές που είχε, αλλά ελάχιστες θυμόμουν, μου άρεσαν, δεν μου άρεσαν, να ξαναπάρω, να μην ξαναπάρω, οπότε ξαναπέρνω να ξαναδοκιμάσω. Μου φαίνεται θα αρχίσω να κρατάω σημειώσεις. Ου γαρ έρχεται μόνον...
insomniaK Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ναι όντως, μετά τη δέκατη μπύρα ούτε εγώ θυμάμαι.
suspiria Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 καλη φθηνη με πλουσιο αφρο η kaizer.επισης η τσεχικη kozel πολυ ωραια και η γερμανικη veltins.ειχα πιει και μια αλλη γερμανικη με μελι μεσα πολυ ωραια δεν θυμαμαι το ονομα.για μενα η καλυτερη ελληνικη ειναι η βεργινα.δοκιμαστε την και θα δειτε.οι χειροτερες που υπαρχουν ειναι οι amstel & heineken.μπλιαχ!
insomniaK Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 7/10 διότι έδενε με την πίτσα (7 τυριά/σαλάμι/φρέσκια ντομάτα/μανιτάρια), έχει σωστή ποσότητα αλκοόλ 6.8% και είναι σε σωστό μπουκάλι (πώμα και ποσότητα):
Garnele Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Η φάση πλέον είναι Beeri Beeri. Που? Στη χαμένη κορυφή του τετραγώνου: Φοιτητής.γρ ----> Χρυσό παγώνι ---> ? ---> Suvlucky Ωπ, αυτό τώρα το είδα. Για πες. (διεύθυνση αρχικά γιατί ανάθεμα αν κατάλαβα το τετράγωνο) Μόνο το έξτρα μπλατ ξέρω στην περιοχή που είναι ακριβό και τα πιάτα σαξ. Επίσης κάτι πρέπει να κάνουν με τα ονόματα. Πρώτα το Σαβουάρ Γυρ, το Ψιλικόλοτζι (...) και τώρα αυτό. Τι μπύρι μπύρι.
insomniaK Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μαθήματα γαστρονομίας, πίρι πίρι είναι οι καυτερές πιπεριές που προέρχονται από την ινδονησία ή κάποια άλλη πρώην αποικία της ολλανδίας. Επειδή οι ολλανδοί το βάζουν στο κοτόπουλο ψητό της κατσαρόλας με λαχανικά και μια βαριά σάλτσα, στα ολλανδικά πιρι πιρι είναι αυτό το συγκεκριμένο φαγητό (το οποίο δεν πάει με μπύρα). Το μπίρι μπίρι μπορούμε να το εκλάβουμε ως παράφραση του συγκεκριμένου φαγητού ή της πολυλογίας. Εν κατακλείδι, το μαγαζί απευθύνεται σε κυρίες.
Garnele Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Α, ωραία, εγώ ήξερα μόνο την πολυλογία. Πάντως, ο livewire που βγαίνει εκεί είναι κύριος και λιγομίλητος.
Kasrith Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Stella Artois, Molson Canadian, Alexander Keith's, Moosehead Μμμμμμμ beeeer!
livewire Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ναι με ακούτε? Το beeri beeri βρίσκεται γωνία Σβώλου με Ιπποδρομίου. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Το όνομα προδιαθέτει για την ποικιλία μπύρας(μέτρησα καμιά 35αρέα χωρίς ίχνος Άμστελ, πράσινης, Cορόνας κλπ), ενώ τα πιάτα του θα μπορούσε να τα κοστολογεί 2 και 3 φορές πάνω(wink!). Κάποιους μπορεί να ξενίσει το γεγονός ότι το μαγαζί είναι 10 τ.μέτρα και τρως σε ψηλά σκαμπό και πάγκους, αλλά τώρα που ανοίγει ο καιρός , λογικά θα πέφτουν χοντρές ντάγκλες στο πεζοδρόμιο, μην ξεχάσετε να κάμνετε κράτηση =ρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα