Fortistis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εκτός και εάν νομίζεις ότι επειδή εισάγει η Ελλάδα μπύρες από Βέλγιο, έρχεται και η κουλτούρα του Βελγίου στην Ελλάδα!!! Επίσης, ναι. Το Λονδίνο έχει πολύ περισσότερη κουλτούρα σε μπύρα από το Βέλγιο. Αλλά τι στα λέω αυτά; Φαντάζομαι ξέρεις και για τους διαφορετικούς τύπους μηχανισμών τραβήγματος μπύρας από το keg, πού αναπτυχθήκανε, γιατί ακόμα το να έχεις τον παλιό σημαίνει ότι η pub είναι μάγκικη και το pubιέρης τζιμάνι και (όπως φαντάζομαι ξέρεις) πως ο ένας από τους δύο τύπους μηχανισμών υπάρχει μόνο στο Λονδίνο. 1 λεπτό πριν, GenesisX είπε Αφού γράφεις ότι η leffe και λοιπες μπυρές δεν είναι καλές και παραθέτεις ένα κατάστημα με μπύρες από Αγγλία... Ω, καλά! Κατάλαβα. Και απάντησα πριν το γράψεις αυτό! Ναι, αδερφέ! Ό,τι πεις! Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Fortistis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Τιμής ένεκεν αν και πρώτη φορά την πίνω, πολύ καλή μπύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) για μένα η μπύρα πρέπει να είναι παγωμένη Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από palasd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, palasd είπε Το σωστό μπιφτέκι είναι μίξη 2/3 μοσχαρίσιο και 1/3 χοιρινό περασμένα τουλάχιστον δύο φορές από την μηχανή του κιμά Σύμφωνοι, αλλά εδώ λέμε για μπύρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Άσε αδερφέ μπερδεύτηκα και δεν μπορούσα να το αλλάξω με τίποτα στην αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Σύμφωνοι, αλλά εδώ λέμε για μπύρες Ναι αλλά ταιριάζει ένα σωστό μπιφτέκι με μια κρύα μπύρα! Στάλα έχετε δοκιμάσει; Γιαννιώτικη, έχει ενδιαφέρον! Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, palasd είπε για μένα η μπύρα πρέπει να είναι παγωμένη Παγωμένη ακόμα και η Αμστελ μοιάζει με υπερπαραγωγή, η μπύρα πρέπει να είναι λίγο κρύα για να καταλαβαίνεις και την γεύση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 εμενα ολες οι μπυρες ακριβες , θολες , μαυρες ,και καλα μοναστηριακες ψαγμενες και καλα , δεν μπορω να τις πιω. δεν εχω κουλτουρα ειμαι απο χωριο. heineken και kaiser παγωμενες κρυσταλο αυτες πινω. τωρα κουλτουρα μπυρας λεει. εδω ειναι ελλαδα. δεν ταιριαζει σε μεσογειακη χωρα αυτο.δεν θα καθησει ο ελληνας κλεισμενος σε μια παμπ να μπεκροπινει μπυρες οπως κανουν στην βορεια ευρωπη . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μπαχαχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 14 minutes ago, mp123 said: εμενα ολες οι μπυρες ακριβες , θολες , μαυρες ,και καλα μοναστηριακες ψαγμενες και καλα , δεν μπορω να τις πιω. δεν εχω κουλτουρα ειμαι απο χωριο. heineken και kaiser παγωμενες κρυσταλο αυτες πινω. τωρα κουλτουρα μπυρας λεει. εδω ειναι ελλαδα. δεν ταιριαζει σε μεσογειακη χωρα αυτο.δεν θα καθησει ο ελληνας κλεισμενος σε μια παμπ να μπεκροπινει μπυρες οπως κανουν στην βορεια ευρωπη . . Λάθος topic τότε, άνοιξε ένα Μπλιαχχχ Beer... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortistis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Στις 23/8/2018 στις 1:02 ΜΜ, mp123 είπε εμενα ολες οι μπυρες ακριβες , θολες , μαυρες ,και καλα μοναστηριακες ψαγμενες και καλα , δεν μπορω να τις πιω. δεν εχω κουλτουρα ειμαι απο χωριο. heineken και kaiser παγωμενες κρυσταλο αυτες πινω. τωρα κουλτουρα μπυρας λεει. εδω ειναι ελλαδα. δεν ταιριαζει σε μεσογειακη χωρα αυτο.δεν θα καθησει ο ελληνας κλεισμενος σε μια παμπ να μπεκροπινει μπυρες οπως κανουν στην βορεια ευρωπη . . Δεν είναι θέμα χωριού ή πόλης. Στην Ελλάδα δεν έχουμε κουλτούρα μπύρας. Δεν είναι ποτό που το εξερευνούμε, το ξέρουμε, το φτιάχνουμε στα χωριά. Όπως, π.χ., είναι το κρασί και το τσίπουρο. Γενικά και εγώ έχω παρατηρήσει ότι οι μεσογειακές χώρες δεν έχουν κουλτούρα μπύρας. Τουλάχιστον, αυτές στην Ευρώπη. Το λευκό spirit της Ελλάδας (τσίπουρο) είναι από τα πολύ καλά στην Ευρώπη. Η μυρωδιά του σταφυλιού του δίνει γεύση, σε αντίθεση με τα άλλα λευκά spirits στην Ευρώπη, πλην των Βαλκανικών χωρών και (νομίζω, μπορεί να κάνω λάθος) των χωρών ανάμεσα στην Κασπία και την Μαύρη θάλασσα. Τρανό παράδειγμα ότι οι Έλληνες, στην πλειοψηφία, δεν ξέρουν από μπύρα, είναι το γεγονός ότι τις διαχωρίζουν με βάσει το χρώμα τους. Πας να συζητήσεις για μπύρα, και αρχίζει ο συνομιλητής να σου κατηγοριοποιεί τις μπύρες αναλόγως το χρώμα. Μεταβολή και έφυγες. Δεν υπάρχει λόγος να συζητήσεις. Πού, δηλαδή, να θέλεις να συζητήσεις για ποικιλίες λυκίσκου ή άλλα συστατικά/πρόσθετα στην πύρα, όπως λακτόζη (γάλα). Σε αντίθεση, ένας μέσος πότης στην Ελλάδα, ξέρει να σου ξεχωρίσει το τσίπουρο ή την ρακή εάν είναι από μαύρα ή λευκά σταφύλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/8/2018 στις 11:33 ΜΜ, zio10 είπε Είναι ωραία η πίκρα στη μπύρα, kaiser πχ κορυφή. Αλλά είναι και γούστα 🤙 Συντάσσομαι! Εναλλακτικά συστήνω και την Μαμος σε όσους τους αρέσει η πικρούλα. Είναι η φετινή καλοκαιρινή αγάπη😋 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από kronos73 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Στις 22/8/2018 στις 11:33 ΜΜ, zio10 είπε Είναι ωραία η πίκρα στη μπύρα, kaiser πχ κορυφή. Αλλά είναι και γούστα Βέβαια η Kaiser στην κλίμακα IBU θα είναι πολύ χαμηλά. Σε σχέση με πραγματικά πικρές μπίρες παίζει να τη λες και γλυκιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Τωρα θα φαω 5 σελιδες κραξιμο αλλα η βιος5 μου αρεσει παρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς από σας να φτιάξει τη δική του μπύρα? Αν το ψάξετε λίγο δεν είναι δύσκολη διαδικασία αν το κάνεις με έτοιμες συνταγές και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο απο το μέσο όρο του εμπορίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα