Getta Robo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, phanispal said: Το έχω σκεφτεί αυτό που λες, ότι ίσως να φταίει και η ελλιπής συντήρηση, αλλά νομίζω ότι απλά βγαίνουν παρτίδες και παρτίδες, με τη συγκεκριμένη τουλάχιστον. Έχω ξαναπεί ότι έχω πετύχει εκτός ψυγείου και στη συγκεκριμένη κάβα, αλλά και σε βανάκια της Ζέος στα πρακτορεία. Μεταξύ μας πάντως, δεν πιστεύω ότι είναι πολλές οι πιθανότητες να τηρεί κάποιος ευλαβικά το «διατηρείται μόνο εντός ψυγείου», από τη στιγμή που δε μιλάμε για ευπαθές προϊόν, π.χ. φρέσκο γάλα. Ούτε πιστεύω ότι μπορεί η θερμοκρασία να αλλοιώσει τόσο πολύ τη γεύση της μπίρας, όχι όσο π.χ. η έκθεση στον ήλιο ας πούμε. Καταρχας να πω εδω οτι μου αρεσουν πολυ οι απαστεριωτες μπυρες, και η ζεος ειναι απο τις αγαπημενες μου. Αν δεις την ετικετα, γραφει (η τουλαχιστον σιγουρα εγραφε) πως δεν θα πρεπει να μενει εκτος συντηρησης κτλ. Εκτος ψυγειου κατα την μεταφορα ειναι λογικο για πολυ μικρο χρονικο διαστημα να δεις, παρατεταμενα ομως οχι. Και ναι, ειναι μπολικοι που νομιζουν πως οι απαστεριωτες μπυρες, εχουν την ιδια διαχειρηση πχ με βοθρονερα επιπεδου heiniken / amstel. Ξερω απο κοσμο που πηρε απο μικρα και ασχετα καταστηματα με το χωρο, και τελικως τις πεταξαν. Εφοσων τωρα ειναι συστημα να παραμενουν εκτος ψυγειου και μεσα στον ηλιο απο εκει που τις αγοραζεις, κανε το κοπο και στειλε μηνυμα στην εταιρεια. Κανενας σοβαρος επαγγελματιας δεν θα ηθελε να συνεργαζεται με ερασιτεχνες, ποσο μαλλον καποιοι αξιολογοι του χωρου. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Getta Robo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stekont Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 30 λεπτά πριν, phanispal είπε Το έχω σκεφτεί αυτό που λες, ότι ίσως να φταίει και η ελλιπής συντήρηση, αλλά νομίζω ότι απλά βγαίνουν παρτίδες και παρτίδες, με τη συγκεκριμένη τουλάχιστον. Έχω ξαναπεί ότι έχω πετύχει εκτός ψυγείου και στη συγκεκριμένη κάβα, αλλά και σε βανάκια της Ζέος στα πρακτορεία. Μεταξύ μας πάντως, δεν πιστεύω ότι είναι πολλές οι πιθανότητες να τηρεί κάποιος ευλαβικά το «διατηρείται μόνο εντός ψυγείου», από τη στιγμή που δε μιλάμε για ευπαθές προϊόν, π.χ. φρέσκο γάλα. Ούτε πιστεύω ότι μπορεί η θερμοκρασία να αλλοιώσει τόσο πολύ τη γεύση της μπίρας, όχι όσο π.χ. η έκθεση στον ήλιο ας πούμε. Αν δε βρεις Βεργίνα εκεί πάνω πού θα βρεις; bergina φθηνη εννοω...οχι 1.20 εκανα τη δουλεια μου με αλφα.. 80 λεπτα η 500ml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίταξε να δεις, δε μπορώ να καρφώσω μια κάβα επειδή εγώ έτυχε μια φορά να πετύχω κάποια μπουκάλια εκτός ψυγείου. Μπορεί όντως να το κάνει συστηματικά, δεν είμαι 100% βέβαιος όμως, υποθετική είναι η κουβέντα. Εξάλλου δε συμβαίνει και τόσο συχνά, συν ότι δε μπορώ να είμαι σίγουρος ότι φταίει η συντήρηση και ότι απ' τη ζυθοποιία φεύγει ίδια κι απαράλλαχτη κάθε μέρα, ειδικά όταν έχει τύχει να παραδεχτεί η ζυθοποιία ότι είχε πρόβλημα στο παρελθόν με κάποια παρτίδα. Εκτός κι αν μου είπε ψέματα ο καβίτης (sic) και τα έριξε στη ζυθοποιία ενώ έφταιγε εκείνος. Αλλά αν είναι έτσι, γιατί δέχτηκε να μου δώσει κάποιες δωρεάν λέγοντάς μου ότι κι εκείνος θα τις πάρει πίσω απ' τη ζυθοποιία; Από εκεί και πέρα, η κατανάλωση που έχει η Ζέος όταν έχει ζέστη στη συγκεκριμένη κάβα τουλάχιστον, είναι πολύ μεγάλη. Χρειάζεται ένα ψυγείο μόνο για τις Ζέος, και δεν έχει τέτοιο περιθώριο, το παλεύει όμως. Επίσης, τι να πάρω τηλέφωνο τη ζυθοποιία και να τους πω για τον τάδε συνεργάτη τους, όταν έχω δει δικό τους βανάκι στα πρακτορεία καλοκαιριάτικα να τις παραδίδει ζεστές; 11 λεπτά πριν, stekont είπε bergina φθηνη εννοω...οχι 1.20 Απαράδεκτη τιμή για το μπουκάλι των 500ml αν εννοείς ότι είναι η χαμηλότερη που έχει βρει. Η συγκεκριμένη είναι απ' τις πλέον φθηνές. Με μια αναζήτηση στο google θα τη βρεις εύκολα κάτω από 1€. Άλλο αν δεν τη βρεις κοντά στο σπίτι σου όμως. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 hour ago, phanispal said: Κοίταξε να δεις, δε μπορώ να καρφώσω μια κάβα επειδή εγώ έτυχε μια φορά να πετύχω κάποια μπουκάλια εκτός ψυγείου. Μπορεί όντως να το κάνει συστηματικά, δεν είμαι 100% βέβαιος όμως, υποθετική είναι η κουβέντα. Εξάλλου δε συμβαίνει και τόσο συχνά, συν ότι δε μπορώ να είμαι σίγουρος ότι φταίει η συντήρηση και ότι απ' τη ζυθοποιία φεύγει ίδια κι απαράλλαχτη κάθε μέρα, ειδικά όταν έχει τύχει να παραδεχτεί η ζυθοποιία ότι είχε πρόβλημα στο παρελθόν με κάποια παρτίδα. Εκτός κι αν μου είπε ψέματα ο καβίτης (sic) και τα έριξε στη ζυθοποιία ενώ έφταιγε εκείνος. Αλλά αν είναι έτσι, γιατί δέχτηκε να μου δώσει κάποιες δωρεάν λέγοντάς μου ότι κι εκείνος θα τις πάρει πίσω απ' τη ζυθοποιία; Από εκεί και πέρα, η κατανάλωση που έχει η Ζέος όταν έχει ζέστη στη συγκεκριμένη κάβα τουλάχιστον, είναι πολύ μεγάλη. Χρειάζεται ένα ψυγείο μόνο για τις Ζέος, και δεν έχει τέτοιο περιθώριο, το παλεύει όμως. Επίσης, τι να πάρω τηλέφωνο τη ζυθοποιία και να τους πω για τον τάδε συνεργάτη τους, όταν έχω δει δικό τους βανάκι στα πρακτορεία καλοκαιριάτικα να τις παραδίδει ζεστές; Κοιταξε τι γινεται. Ενας σοβαρος επαγγελματιας οπως οι ανθρωποι πισω απο την ζεος, κοιτανε το να προσφερουν την καλυτερη υπηρεσια και προιον. Αυτο που δυστυχως βλεπουνε πολλοι ως "καρφωμα" στις μερες μας, ειναι η ελειψη επαγγελματισμου απο καποιους, οπου και τους ζημειωνουν. Σε αυτη την περιπτωση φυσικα δεν εννοω να "δωσεις" τον εμπορο σου, αλλα να αναφερεις πως για καποιο λογο εσυ ως καταναλωτης εχεις αντιμετωπισει το προβλημα αυτες τις φορες. Ειναι ζωτικης σημασιας γιαυτους να ξερουν τετοια περιστατικα. Και για την βελτιωση τους απο την μια, και για αλλες λιγο διαφορετικες υποθεσεις. Επιλογη σου ειναι τι θες να κανεις στη τελικη, απο την μερια μου παντως κοιταω παντα να προσφερω και να μου προσφερουν το καλυτερο, και εφοσων ειναι εφικτο να βοηθησω καπως στη βελτιωση τους, θα το εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε αυτό δε μπορώ να πω πως διαφωνώ, η αλήθεια είναι ότι μακάρι όλοι να δίναμε feedback ώστε να βελτιώνονταν προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά απέχουμε πολύ από αυτό. Άσε που θέλω να τους πω να βάζουν λιγότερο ανθρακικό γιατί έχω παρατηρήσει ότι όταν είναι ανοιγμένη κάποιες ώρες κι έχει πέσει λίγο το ανθρακικό, είναι ακόμα καλύτερη. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δοκίμασα την amstel pils, μου άρεσε. Πικρίζει ευχάριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Εγώ pilsner δε θα την έλεγα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Γιατί; Ποια θεωρείς pilsner από τις γνωστές; Την kaiser; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μετά την μόδα με τις τσέχικες, τώρα έχουμε και την νέα μόδα με τις θολές μπύρες. Χίλιες φορές καλύτερα amstel, βεργίνα και αλφα σε lager. Fischer-Carlsberg επίσης ευκολόπιοτες.Fix μέτρια, μύθος λίγο καλύτερη. Η Leffe ειδικά ως βαρελίσια δεν παίζεται. Η kwak επίσης από Βέλγιο. Paulaner-Franziskaner-Erdinger-Schneider-Weihenstephaner κλασικές αξίες σε weiss. Τέλεια η Augustinus bock αλλά έχω χρόνια να την βρω. Hoegaarden και Warsteiner από μη weiss. Οι τσέχοι δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέρνουν να έχουν εκατοντάδες μπύρες... και όλες να έχουν την ίδια πικρή γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortistis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Οι Τσέχοι, όταν δοκιμάζουν τσέχικες μπύρες, πίνουν και λένε: Γεύση; Τσεκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, GenesisX είπε Μετά την μόδα με τις τσέχικες, τώρα έχουμε και την νέα μόδα με τις θολές μπύρες. Χίλιες φορές καλύτερα amstel, βεργίνα και αλφα σε lager. Fischer-Carlsberg επίσης ευκολόπιοτες.Fix μέτρια, μύθος λίγο καλύτερη. Η Leffe ειδικά ως βαρελίσια δεν παίζεται. Η kwak επίσης από Βέλγιο. Paulaner-Franziskaner-Erdinger-Schneider-Weihenstephaner κλασικές αξίες σε weiss. Τέλεια η Augustinus bock αλλά έχω χρόνια να την βρω. Hoegaarden και Warsteiner από μη weiss. Οι τσέχοι δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέρνουν να έχουν εκατοντάδες μπύρες... και όλες να έχουν την ίδια πικρή γεύση. Είναι ωραία η πίκρα στη μπύρα, kaiser πχ κορυφή. Αλλά είναι και γούστα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortistis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, GenesisX είπε Μετά την μόδα με τις τσέχικες, τώρα έχουμε και την νέα μόδα με τις θολές μπύρες. Χίλιες φορές καλύτερα amstel, βεργίνα και αλφα σε lager. Fischer-Carlsberg επίσης ευκολόπιοτες.Fix μέτρια, μύθος λίγο καλύτερη. Η Leffe ειδικά ως βαρελίσια δεν παίζεται. Η kwak επίσης από Βέλγιο. Paulaner-Franziskaner-Erdinger-Schneider-Weihenstephaner κλασικές αξίες σε weiss. Τέλεια η Augustinus bock αλλά έχω χρόνια να την βρω. Hoegaarden και Warsteiner από μη weiss. Οι τσέχοι δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέρνουν να έχουν εκατοντάδες μπύρες... και όλες να έχουν την ίδια πικρή γεύση. Η Ελλάδα δεν έχει κουλτούρα μπύρας. Δηλαδή, Leffe και ό,τι άλλο αναφέρεις, ούτε να τις σκεφτώ να τις αγοράσω εδώ (χώρια ότι δεν είμαι φίλος πολύ με τις Abbey). Παίζουν τόσα local breweries, μεγάλα, μικρά, πιο μεγάλα κτλ, που κάνουν καλύτερες μπύρες από ό,τι έγραψες και από ό,τι μπορεί κανείς να βρει (συνήθως) σε νότιες χώρες όπως Ελλάδα και Ιταλία. Βασικά, οι μπύρες που παίζουν στην Ελλάδα δεν τις έχω δει σε pubs που έχουν όντως selection από beers σε tap. Για να μην λέω μόνο για εδώ που είμαι, μπορείς να τσεκάρεις το selection μίας γνωστής/mainstream pub με beers on tap στο Λονδίνο, της Craft Beer Co. Π.χ., στο αγαπημένο μου κατάστημά τους (covent garden) : λέμε για γύρω στις 40 μπύρες σε tap. Η Ελλάδα όμως έχει πολύ ωραίο white spirit! Το τσιπουράκι είναι από τα καλύτερα white spirits στην Ευρώπη. Αυτή η γλυκάδα του σταφυλιού, είναι υπέροχη. Δεν έχω συναντήσει άλλο τέτοιο spirit σε όσες χώρες στην Ευρώπη έχω πάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δεν έχει πολιτισμό το Βέλγιο σε μπύρες και έχει το Λονδίνο;; χαχα... το ακούσαμε και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortistis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, GenesisX είπε Δεν έχει πολιτισμό το Βέλγιο σε μπύρες και έχει το Λονδίνο;; χαχα... το ακούσαμε και αυτό. Ωρέ! Ξέρεις να διαβάζεις; Εάν ναι, μπορείς να μου το αποδείξεις κάνοντάς μου παράθεση που ΛΕΩ ΓΙΑ ΒΕΛΓΙΟ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού γράφεις ότι η leffe και λοιπες μπυρές δεν είναι καλές και παραθέτεις ένα κατάστημα με μπύρες από Αγγλία... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα