mp123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αμα την μπυρα εκει που στην σερβιρουν δεν την λενε cerveza δεν λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δοκίμασα μια βελγικη και έχω ξετρελαθει ειδικά τώρα με τις ζεστες. Hoegaarden white. Επίσης all year round τιμαω την hacker-pschorr όπου την βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Καλή η Hoegaarden, όχι όμως ότι δε μπορείς να βρεις καλύτερες weiss (Weihenstephaner Hefe Weiss και Vitus, Schneider και άλλες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, phanispal είπε Εγώ πήγα και τσίμπησα το Σάββατο μια 12άδα Ζέος απαστερίωτες για καλύτερη τιμή και δεν είναι τόσο καλή η παρτίδα 😕 Στη συσκευασία του λίτρου ; Από που και πόσο ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, από Κάβα Αρίων στον Άγιο Δημήτριο. Την έχει στα 2.90€ (που δεν είναι η πιο χαμηλή τιμή στην αγορά), και αν πάρεις 12άδα στην αφήνει 2.70€, που είναι η πιο χαμηλή τιμή απ' όσο έχω δει (πλέον). Απλά είναι πολύ κοντά μου και με βολεύει, αλλιώς την έπαιρνα κι από αλλού με παραγγελία και delivery (π.χ. beershop). Εν τω μεταξύ εδώ και καιρό τις παίρνω 3-3, 4-4, και τώρα που είπα να πάρω 12άδα μου έκατσε στραβή. Όχι ότι είναι χάλια, απλά για κάποιον που την πίνει συχνά είναι εύκολο να αντιληφθεί ότι έχουν διαφορά. Σα μπίρα είναι τρομερή, αλλά ένα αρνητικό είναι ότι δεν ξέρεις τι παρτίδα θα σου κάτσει. Πρόπερσι το Πάσχα, κάτι του είχε πάει στραβά και μία παρτίδα ήταν άχρηστη, μιλάμε ήταν ξινισμένη, και είχα πάρει πάλι αρκετές λόγω των ημερών. Το καλό είναι ότι το ανέφερα στη συγκεκριμένη κάβα και μου έδωσε μια ποσότητα δωρεάν, αφού του το 'χαν πει κι άλλοι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Απλά αυτές αν έχεις δει βγαίνουν κάθε μέρα, μπορεί δηλαδή να πετύχεις παρτίδα της επόμενης μέρας και να είναι κομπλέ. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι την ξέρω σαν μπύρα, και την πίνω συχνά σε κάνα δυο μαγαζιά, καθότι για τα λεφτά της είναι τρελλό vfm Περιέργως δε μου έχει τύχει ποτέ παρτίδα άσχημη, νομίζω θα το καταλάβαινα αν ήταν τόσο χάλια Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από AristidisZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Σαν αυτή πρόπερσι το Πάσχα ούτε εγώ έχω πετύχει ξανά. Δεν πινόταν. Αυτή που μου έτυχε τώρα πίνεται μεν, αλλά έχει διαφορά. Φαίνεται και στο χρώμα της, είναι πιο σκούρο από το σύνηθες, φέρνει στο χρώμα της Amstel. Γενικότερα υπάρχει μια αστάθεια με τη συγκεκριμένη, πότε είναι τρομερή και κατεβαίνει σα νερό, και πότε (όπως αυτή που μου έτυχε) απλά πίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 6 minutes ago, phanispal said: και κατεβαίνει σα νερό Ο αλκοολας 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Νερό δε μπαίνει σε ποτήρι τους καλοκαιρινούς μήνες σπίτι μου :Ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stekont Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Βεργινα φθηνη σχετικα που μπορω να βρω θεσσαλονικη? Είμαι κοντα στο Σειριο αλλα δεν δουλευουν αυτή τη μάρκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 @phanispal Αυτο ειναι πολυ κοινο με τις απαστεριωτες μπυρες.. συνηθως φταιει ο διανομενας, πολλοι αδιαφορουν για την διαδικασια και συνθηκες μεταφορες, με τα γνωστα αποτελεσματα. Αν σου συμβαινει τακτικα απο εκει που τις αγοραζεις, τοτε υπαρχει ζητημα. 6 hours ago, mp123 said: Αμα την μπυρα εκει που στην σερβιρουν δεν την λενε cerveza δεν λεει. ποιος τι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, stekont είπε Βεργινα φθηνη σχετικα που μπορω να βρω θεσσαλονικη? Είμαι κοντα στο Σειριο αλλα δεν δουλευουν αυτή τη μάρκα Σχεδόν παντού στο κέντρο σε μίνι μάρκετ. Ειδικά περιοχή Ροτόντας, υπήρχε μαγαζάκι που την είχε 0,75/500ml. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stekont Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, Deathmace είπε Σχεδόν παντού στο κέντρο σε μίνι μάρκετ. Ειδικά περιοχή Ροτόντας, υπήρχε μαγαζάκι που την είχε 0,75/500ml. θυμασαι που ακριβως φιλε ? εγω τη βρισκω 1.20 τη μισολιτρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, stekont είπε θυμασαι που ακριβως φιλε ? εγω τη βρισκω 1.20 τη μισολιτρη Μελενίκου με Μαν. Κυριακού, είχε ένα ψιλικατζίδικο, δίπλα στο "Λυχνάρι". Αρκετά το έχουν γυρίσει και στην Henniger, γύρω στο 1€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Getta Robo είπε Αυτο ειναι πολυ κοινο με τις απαστεριωτες μπυρες.. συνηθως φταιει ο διανομενας, πολλοι αδιαφορουν για την διαδικασια και συνθηκες μεταφορες, με τα γνωστα αποτελεσματα. Αν σου συμβαινει τακτικα απο εκει που τις αγοραζεις, τοτε υπαρχει ζητημα. Το έχω σκεφτεί αυτό που λες, ότι ίσως να φταίει και η ελλιπής συντήρηση, αλλά νομίζω ότι απλά βγαίνουν παρτίδες και παρτίδες, με τη συγκεκριμένη τουλάχιστον. Έχω ξαναπεί ότι έχω πετύχει εκτός ψυγείου και στη συγκεκριμένη κάβα, αλλά και σε βανάκια της Ζέος στα πρακτορεία. Μεταξύ μας πάντως, δεν πιστεύω ότι είναι πολλές οι πιθανότητες να τηρεί κάποιος ευλαβικά το «διατηρείται μόνο εντός ψυγείου», από τη στιγμή που δε μιλάμε για ευπαθές προϊόν, π.χ. φρέσκο γάλα. Ούτε πιστεύω ότι μπορεί η θερμοκρασία να αλλοιώσει τόσο πολύ τη γεύση της μπίρας, όχι όσο π.χ. η έκθεση στον ήλιο ας πούμε. 3 ώρες πριν, stekont είπε Βεργινα φθηνη σχετικα που μπορω να βρω θεσσαλονικη? Είμαι κοντα στο Σειριο αλλα δεν δουλευουν αυτή τη μάρκα Αν δε βρεις Βεργίνα εκεί πάνω πού θα βρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα