Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Yeap αρκετά καλές ειδικά η αριστερή, αν και προτιμώ Weihenstephaner και Paulaner, είναι μέσα στις top 6 Weiss που προτιμώ μαζί με την Schneider, την Andechser και την Ayinger...

Τις Franziskaner, Weihenstephaner, Paulaner και Schneider τις βρίσκεις στον ΑΒ. :)

H πρωτη βαις που δοκιμασα ηταν η Paulaner μετα απο πολλα χρονια και αρκετες δοκιμες για μενα δεν ειναι στην πρωτη 3αδα  Weihenstephaner 1η με διαφορα, Franziskaner 2η και 3η Erdinger.

• 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτές τις μέρες η Local Pub στο Χαλάνδρι έχει φέρει tap αυτή http://www.ratebeer.com/beer/westbrook-mexican-cake-imperial-stout/165181/

Δεν ξέρω πόσες μέρες θα είναι αλλά όποιος προλάβει αξίζει...

Την δοκιμασες; Θυμιζει καποια αλλη imperial stout;

3/3 επισκεψεις στη local pub και δεν βρηκα θεση να κατσω για μπυρες!

• Super Moderators
Δημοσ.

Yeap. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από imperial stout.

Ναι θέλει πριν από τις 21:00... :(

• Like 1
Δημοσ.

Ξερετε αν θα βρω καπου Foster's ( η καλύτερη κατα τη γνώμη μου ξανθιά)?   Δυστηχώς τελευταια φορά που έψαξα περισυ, την είχανε μόνο κατι διαδυκτιακοί αντιπρόσωποι και έπρεπε να παραγγείλω κιβώτιο...

Δημοσ.

Ξερετε αν θα βρω καπου Foster's ( η καλύτερη κατα τη γνώμη μου ξανθιά)?   Δυστηχώς τελευταια φορά που έψαξα περισυ, την είχανε μόνο κατι διαδυκτιακοί αντιπρόσωποι και έπρεπε να παραγγείλω κιβώτιο...

Αν είσαι Αθήνα και δεν κάνω λάθος, Foster's έχει στο Beer Corner στον Χολαργό. Είναι λίγο πιο πάνω από το Υπουργείο Μεταφορών. 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ πιθανό και σε αυτό το μικρούλι στην πάνω πλατεία της Αγίας Παρασκευής, έχει σχεδόν τα πάντα ο άτιμος.

• Like 3
Δημοσ.

Αν είσαι Αθήνα και δεν κάνω λάθος, Foster's έχει στο Beer Corner στον Χολαργό. Είναι λίγο πιο πάνω από το Υπουργείο Μεταφορών. 

Δυστηχώς επαρχία. Γι αυτό θέλω να βρω τον αντιπρόσωπο, αν υπάρχει.

Πάντως, μου κάνει εντύπωση.  Εχω πάει σε μπυραρίες στη Θεσσ/νικη  οπου είχαν οτι περίεργο μπορείς να φανταστείς και δεν είχαν την 3η μπύρα στο κόσμο και 1η στην Ασία.

Μιλάμε για προ 2ετίας, απο τότε δεν έχω ξαναπάει...

Και φυσικά δεν υπάρχει σε κανένα market...

Δημοσ.

Πάντως, μου κάνει εντύπωση.  Εχω πάει σε μπυραρίες στη Θεσσ/νικη  οπου είχαν οτι περίεργο μπορείς να φανταστείς και δεν είχαν την 3η μπύρα στο κόσμο και 1η στην Ασία.

Μιλάμε για προ 2ετίας, απο τότε δεν έχω ξαναπάει...

Και φυσικά δεν υπάρχει σε κανένα market...

Δεν ειναι καθολου παραλογο αυτο. Οι "πετυχημενες" μπυρες ειναι μπουγαδονερα, μια σοβαρη και ψαγμενη επιχειρηση θα προτιμησει να προμηθευτει καποια αξιολογη μικροζυθοποια απο το να σου φερει πχ το κατουρο που πινουν στη Κινα.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...