vsl Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 τελικά τι έγινε θα μας πεις εμάς να ξέρουμε Τι να πω; Άν πήγα τελικά στο μαγαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τι να πω; Άν πήγα τελικά στο μαγαζί; Ναι αν πήγες και πώς τα είδες, αν θέλεις δίνεις και μ' ένα pm τα στοιχεία (εφόσον έμεινες οκ γενικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ναι αν πήγες και πώς τα είδες, αν θέλεις δίνεις και μ' ένα pm τα στοιχεία (εφόσον έμεινες οκ γενικά). Καταρχάς είναι κάβα και όχι μπυραρία να κάτσεις... 3 φορές πήγα και πήρα σύνολο γύρω στις 40 διαφορετικές μπύρες. Έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μήπως έχει κανείς σας κάποια ιδέα τι να κάνω με ~135 μπουκάλια μπύρας που έχω μαζέψει έκαστο διαφορετικής ετικέτας; Είναι κάποιες ελληνικές και πάρα πολλές εισαγωγής. Προτού καταφύγω στην ανακύκλωση είπα να πάρω καμιά ιδέα. Δεν ξέρω και άτομα με μαγαζί που ίσως θα τα ήθελαν για διακόσμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τρυπάνι, σύρμα, LEDάκια, πιο μέταλ φωτιστικό δαπέδου του κόσμου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μήπως έχει κανείς σας κάποια ιδέα τι να κάνω με ~135 μπουκάλια μπύρας που έχω μαζέψει έκαστο διαφορετικής ετικέτας; Είναι κάποιες ελληνικές και πάρα πολλές εισαγωγής. Προτού καταφύγω στην ανακύκλωση είπα να πάρω καμιά ιδέα. Δεν ξέρω και άτομα με μαγαζί που ίσως θα τα ήθελαν για διακόσμηση. Pretty sure οτι καπου μπορεις να τις δωσεις , τουλαχιστον τις ελληνικες Σε καποιο super market / περιπτερο και να παρεις καποια ψιλολογια πισω Σε μεγαλη πλατεια της Αγ Παρασκευης που η μπυρα παει συννεφο , παντα υπαρχουν 2 τυποι που μαζευουν τα μπουκαλια για αυτον τον σκοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αν αυτό το μαγαζάκι είχε ανοίξει μερικά χρόνια νωρίτερα θα είχε πάει πολύ χειρότερα η ζωή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Haha true , αν και νομιζω πρεπει να τις τσιμπησε λιγο τις τιμες του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δοκίμασα αυτήν εδώ την Τσεχική μπυριτσα και την αγάπησα αμέσως! Χρώμα κοκκινοκαστανό και αλκοόλ ανεβασμένο. Πολύ καλή [ATTACH]1724602[/ATTACH] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Απολαμβάνω μια Weihenstephaner Vitus για πολλοστή φορά, και δεν παύει να με εντυπωσιάζει. Τρομερή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 lol, πριν 2 ώρες την ίδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τη δοκίμασα μια φορά, ήπια τη μισή. Ό,τι πιο βαρύ και αφιλτράριστο έχω πιει σε μπύρα. Ίσως φταίει που δεν είχα φάει καλά τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δεν τη λες και τόσο δύσκολη, ωστόσο καταλαβαίνω τι θες να πεις. Υπήρξαν περιπτώσεις (ελάχιστες) που κι εγώ δεν την τελείωσα. Αλλά αυτό δεν ισχύει για τα πάντα; Θέλει και το σωστό ποτήρι, έτσι; Άμα την έβαλες σε κανά νεροπότηρο, no wonder γιατί δε σου άρεσε. Εν τω μεταξύ, καμια φορά αναρωτιέμαι πώς θα γιορτάσει η Weihenstephan τη χιλιετία το 2040. Κρίμα που θα είμαι 56 και όχι 26 :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Απολαμβάνω μια Weihenstephaner Vitus για πολλοστή φορά, και δεν παύει να με εντυπωσιάζει. Τρομερή. Πως τη ζητάς είναι το θέμα! Mια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω τι λένε δίπλα, εγώ τώρα παίζω Χάρη, πες μου ότι την ήπιες πριν δυο ώρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα