Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι αν πήγες και πώς τα είδες, αν θέλεις δίνεις και μ' ένα pm τα στοιχεία (εφόσον έμεινες οκ γενικά). 

Καταρχάς είναι κάβα και όχι μπυραρία να κάτσεις... 3 φορές πήγα και πήρα σύνολο γύρω στις 40 διαφορετικές μπύρες. Έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως έχει κανείς σας κάποια ιδέα τι να κάνω με  ~135 μπουκάλια μπύρας που έχω μαζέψει έκαστο διαφορετικής ετικέτας; Είναι κάποιες ελληνικές και πάρα πολλές εισαγωγής. 

Προτού καταφύγω στην ανακύκλωση είπα να πάρω καμιά ιδέα. Δεν ξέρω και άτομα με μαγαζί που ίσως θα τα ήθελαν για διακόσμηση. 

Μήπως έχει κανείς σας κάποια ιδέα τι να κάνω με  ~135 μπουκάλια μπύρας που έχω μαζέψει έκαστο διαφορετικής ετικέτας; Είναι κάποιες ελληνικές και πάρα πολλές εισαγωγής. 

Προτού καταφύγω στην ανακύκλωση είπα να πάρω καμιά ιδέα. Δεν ξέρω και άτομα με μαγαζί που ίσως θα τα ήθελαν για διακόσμηση. 

Pretty sure οτι καπου μπορεις να τις δωσεις , τουλαχιστον τις ελληνικες

Σε καποιο super market / περιπτερο και να παρεις καποια ψιλολογια πισω

Σε μεγαλη πλατεια της Αγ Παρασκευης που η μπυρα παει συννεφο , παντα υπαρχουν 2 τυποι που μαζευουν τα μπουκαλια για αυτον τον σκοπο

Δοκίμασα αυτήν εδώ την Τσεχική μπυριτσα και την αγάπησα αμέσως! Χρώμα κοκκινοκαστανό και αλκοόλ ανεβασμένο. Πολύ καλή :)

post-119922-0-39540500-1467302215_thumb.png

[ATTACH]1724602[/ATTACH]

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Τη δοκίμασα μια φορά, ήπια τη μισή. Ό,τι πιο βαρύ και αφιλτράριστο έχω πιει σε μπύρα. Ίσως φταίει που δεν είχα φάει καλά τι να πω.

Δεν τη λες και τόσο δύσκολη, ωστόσο καταλαβαίνω τι θες να πεις. Υπήρξαν περιπτώσεις (ελάχιστες) που κι εγώ δεν την τελείωσα.

Αλλά αυτό δεν ισχύει για τα πάντα;

Θέλει και το σωστό ποτήρι, έτσι; Άμα την έβαλες σε κανά νεροπότηρο, no wonder γιατί δε σου άρεσε.

Εν τω μεταξύ, καμια φορά αναρωτιέμαι πώς θα γιορτάσει η Weihenstephan τη χιλιετία το 2040. Κρίμα που θα είμαι 56 και όχι 26 :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...