Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σήμερα είχε βγάλει ο Μαρινόπουλος καμιά 30αριά Volkan στη μισή τιμή, ως προϊόν σύντομης λήξης. Έληγαν τον 11ο ή τον 12ο του 2015. Φυσικά χτύπησα μερικές, στα 1.10 τα 330ml. 

Τη μαύρη τη βρίσκω εξαιρετική, αν και λίγο ελαφριά για το είδος της. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

kozel_dark_05lt.jpg

Ηπια 2 βαρελακια σημερα,πολυ ωραια μπυρα με ηπια γευση γενικοτερα κ με χαμηλη περιεκτικοτητα σε αλκοολ.Η γευση π καταλαβα ηταν καραμελας,το αρωμα καπνιστου που διαβαζω πως εχει εγω δεν το διεκρινα.

• Like 3

• 1 μήνα μετά...

Σαν πολυ ανενεργο μου φαινεται το θεμα.Να το ζωντανεψουμε λιγακι.

Μολις χτυπησα μια...Την ανακαλυψα εντελως τυχαια και επαθα κολλημα.Απο τις καλυτερες weiss που εχω πιει.Γενικα εχω αρχισει και αγοραζω πολλες εγχωριες μπυριτσες και βρισκω πολλες που μου αρεσουν.

post-193491-0-82235000-1454449472_thumb.jpg

Πρωτη φορα την ηπια σε μπυραρια στον Πειραια.Μετα βρηκα μαγαζι στην Νικαια που πουλαει γενικα "αγνωστες" μπυρες και φερνει και αυτην.Επισης εχω βρει καφετερια που την εχει. :-D

Η συγκεκριμενη στην φωτο,οπως και το ποτηρι, ειναι απο το μαγαζι στην Νικαια.

• Like 1

Πρωτη φορα την ηπια σε μπυραρια στον Πειραια.Μετα βρηκα μαγαζι στην Νικαια που πουλαει γενικα "αγνωστες" μπυρες και φερνει και αυτην.Επισης εχω βρει καφετερια που την εχει. :-D

Η συγκεκριμενη στην φωτο,οπως και το ποτηρι, ειναι απο το μαγαζι στην Νικαια.

Cava Cactus;

Cava Cactus;

Ναι αυτο.Το βρηκα απο το greek beer shop gr με το οποιο συνεργαζεται αλλα δεν εχουν τα ιδια ακριβως προϊοντα.Βεβαια οτι εχει το ηλεκτρονικο καταστημα μπορεις να το παραγγειλεις και να το παρεις απο το φυσικο καταστημα(ετσι μου ειπε ο ιδιοκτητης δηλαδη).

Παντως για να το γνωριζεις σιγουρα θα εχεις δει την Corfu.Εκτος εαν δεν εχεις παει απο εκει.

http://www.ratebeer.com/places/top-rated/

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο το τοπ50, αλλά στη θέση 29 έχει ένα μπαρ στη Θεσσαλονίκη (The hoppy pub) και στη θέση 46 το Local Pub στο Χαλάνδρι

Ναι αυτο.Το βρηκα απο το greek beer shop gr με το οποιο συνεργαζεται αλλα δεν εχουν τα ιδια ακριβως προϊοντα.Βεβαια οτι εχει το ηλεκτρονικο καταστημα μπορεις να το παραγγειλεις και να το παρεις απο το φυσικο καταστημα(ετσι μου ειπε ο ιδιοκτητης δηλαδη).

Παντως για να το γνωριζεις σιγουρα θα εχεις δει την Corfu.Εκτος εαν δεν εχεις παει απο εκει.

Όχι ακόμα, απλά θυμόμουν ότι υπάρχει μαγαζί στη Νίκαια που πουλάει μπύρες απ' όλο τον κόσμο. Θα πάω σύντομα πάντως.

http://www.ratebeer.com/places/top-rated/

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο το τοπ50, αλλά στη θέση 29 έχει ένα μπαρ στη Θεσσαλονίκη (The hoppy pub) και στη θέση 46 το Local Pub στο Χαλάνδρι

Λοιπόν αυτό το χόπι παμπ είναι πολύ καλό, να ξέρετε. Πήγα τυχαία τελευταία φορά που κατέβηκα και ο τύπος ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Επίσης δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, παρόλο που ο ιδιοκτητης καπνίζει και γι' αυτό και μόνο κερδίζει μερικούς επιπλέον πόντους. Να πάτε.

• 4 μήνες μετά...

Όχι ακόμα, απλά θυμόμουν ότι υπάρχει μαγαζί στη Νίκαια που πουλάει μπύρες απ' όλο τον κόσμο. Θα πάω σύντομα πάντως.

τελικά τι έγινε θα μας πεις εμάς να ξέρουμε  :-D

στη θέση 46 το Local Pub στο Χαλάνδρι

Το οποίο έχει μόνο αγγλικές και άμα δε θες να πιεις φλατ κρεμούλα, αναγκαστικά πας στον μάγιστρο ακριβώς απέναντι, ή ακριβώς δίπλα που όσο ήταν San Telmo έφτιαχνε τέλεια κοκτέηλζ.

[...] τέλεια κοκτέηλζ.

Βγες διάβολε από μέσα του! 

Σε φαντάζομαι να το λες μασώντας τσίχλα, παίζοντας τις μπούκλες σου με το δάχτυλο και στα ποδαράκια να έχεις ροζαλιά σοσόνια...

• Like 1

• Super Moderators

Το οποίο έχει μόνο αγγλικές και άμα δε θες να πιεις φλατ κρεμούλα, αναγκαστικά πας στον μάγιστρο ακριβώς απέναντι, ή ακριβώς δίπλα που όσο ήταν San Telmo έφτιαχνε τέλεια κοκτέηλζ.

Ωραιότατη μπυραρία, αλλά αν κάποιος θέλει Βέλγικες ή Γερμανικές, los poulos...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...