ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασα 2 φορές το καλοκαίρι την Voreia wit και μου άρεσε πολύ. Ακόμα μια πάρα πολύ καλή ελληνική. τσιμπησα μια απο lidl πριν λιγο κ καποια στιγμη θα την δοκιμασω.. 1,38 την ειχε,αν αξιζει ειναι σε καλη τιμη πιστευω κ θα την τιμαω !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 η volcan γαμάει και η voreia πρόσφατα πήγα στο sorry mom, όποιος δεν έχει παέι να πάει, είναι ναός https://www.facebook.com/SorryMomLiquor δεν έχει να κάτσεις, μπύρα και πλατεία αυτή που πέθανα και δεν ξέρω που αλλού θα τη βρω είναι η karmeliet tripel https://www.skroutz.gr/s/6864217/Tripel-Karmeliet-330ml.html Σε περιπτωση που θες να την παραγειλεις απο net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ηθελα μια μπιρα για γιορτη,καπως ξεχωριστη απο αποψη εμφανισης κ με καλη γευση φυσικα,τι γνωμη εχετε για την Ελληνικη μπιρα Delphi ;; ταιριαζει γευστικα με Ελληνικα κοψιδια;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ηθελα μια μπιρα για γιορτη,καπως ξεχωριστη απο αποψη εμφανισης κ με καλη γευση φυσικα,τι γνωμη εχετε για την Ελληνικη μπιρα Delphi ;; ταιριαζει γευστικα με Ελληνικα κοψιδια;; Σε τέτοια φάση δε νομίζω να δώσει κανείς ιδιαίτερη σημασία στη μπύρα...πάρε όποια βρεις φτηνή, παγωμένες όλες μια χαρά ταιριάζουν με τα κοψίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ηθελα μια μπιρα για γιορτη,καπως ξεχωριστη απο αποψη εμφανισης κ με καλη γευση φυσικα,τι γνωμη εχετε για την Ελληνικη μπιρα Delphi ;; ταιριαζει γευστικα με Ελληνικα κοψιδια;; Που τη βρήκες την Delphi; Έχει ωραία εμφάνιση και το είδος της ταιριάζει με κοψίδια. Επίσης, από εμφάνιση η ελληνική MAREA είναι ξεχωριστή, που έχει διαφορετικό σκίτσο από κόμικ σε κάθε φιάλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Που τη βρήκες την Delphi; Έχει ωραία εμφάνιση και το είδος της ταιριάζει με κοψίδια. Επίσης, από εμφάνιση η ελληνική MAREA είναι ξεχωριστή, που έχει διαφορετικό σκίτσο από κόμικ σε κάθε φιάλη. Φιλε την βρηκα στον Βασιλοπουλο,τιμη αν θυμαμαι καλα εινα καπου μεταξυ 5-6 ευρω αλλα μεγαλο μπουκαλι..Τρομερη φιάλη !! την εχεις δοκιμασει ;; πικριζει ;; Σε τέτοια φάση δε νομίζω να δώσει κανείς ιδιαίτερη σημασία στη μπύρα...πάρε όποια βρεις φτηνή, παγωμένες όλες μια χαρά ταιριάζουν με τα κοψίδια Σωστα !! πανω απ ολα να εχεις καλα κοψιδια κ κατι κρυο να βρεξεις το λαρυγγι σου :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Φιλε την βρηκα στον Βασιλοπουλο,τιμη αν θυμαμαι καλα εινα καπου μεταξυ 5-6 ευρω αλλα μεγαλο μπουκαλι..Τρομερη φιάλη !! την εχεις δοκιμασει ;; πικριζει ;; Δεν την έχω δοκιμάσει. Πες μας εσύ που θα την έχεις πιει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Νόστιμη! Θα την ξαναπιώ σίγουρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε κι Aventinus αν βρεις... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πες τα ρε *nenya*, τα λέω και δε μ' ακούν :Ρ Όχι νταξ, γενικότερα είναι από τις καλύτερες σε αυτό το είδος (Weizen Bock). Όπως και η Aventinus που λέει ο ThReSh. Ειδικά η βαρελίσια που είχα την τύχη να πιω κάμποσες φορές στο παρελθόν, ήταν απίστευτη. Κλάσεις ανώτερη της ετικέτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Παουλάνα ftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 orval... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 εχει χαλασει η γευση τη bud ή ηταν ιδεα μου; ειχα να πιω καιρο την συγκεκριμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 εχει χαλασει η γευση τη bud ή ηταν ιδεα μου; ειχα να πιω καιρο την συγκεκριμενη Επειδή την παίρνω συνέχεια τη Bud, εμένα ίδια μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tell Guinness to Keep the Fish Bladders Flowing !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα