Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκίμασα 2 φορές το καλοκαίρι την Voreia wit και μου άρεσε πολύ. Ακόμα μια πάρα πολύ καλή ελληνική.

τσιμπησα μια απο lidl πριν λιγο κ καποια στιγμη θα την δοκιμασω.. 1,38 την ειχε,αν αξιζει ειναι σε καλη τιμη πιστευω κ θα την τιμαω !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η volcan γαμάει και η voreia

πρόσφατα πήγα στο sorry mom, όποιος δεν έχει παέι να πάει, είναι ναός https://www.facebook.com/SorryMomLiquor

δεν έχει να κάτσεις, μπύρα και πλατεία

αυτή που πέθανα και δεν ξέρω που αλλού θα τη βρω είναι η karmeliet tripel

https://www.skroutz.gr/s/6864217/Tripel-Karmeliet-330ml.html

Σε περιπτωση που θες να την παραγειλεις απο net

Ηθελα μια μπιρα για γιορτη,καπως ξεχωριστη απο αποψη εμφανισης κ με καλη γευση φυσικα,τι γνωμη εχετε για την Ελληνικη μπιρα Delphi ;; ταιριαζει γευστικα με Ελληνικα κοψιδια;;

Ηθελα μια μπιρα για γιορτη,καπως ξεχωριστη απο αποψη εμφανισης κ με καλη γευση φυσικα,τι γνωμη εχετε για την Ελληνικη μπιρα Delphi ;; ταιριαζει γευστικα με Ελληνικα κοψιδια;;

Σε τέτοια φάση δε νομίζω να δώσει κανείς ιδιαίτερη σημασία στη μπύρα...πάρε όποια βρεις φτηνή, παγωμένες όλες μια χαρά ταιριάζουν με τα κοψίδια :D

Που τη βρήκες την Delphi; Έχει ωραία εμφάνιση και το είδος της ταιριάζει με κοψίδια.

Επίσης, από εμφάνιση η ελληνική MAREA είναι ξεχωριστή, που έχει διαφορετικό σκίτσο από κόμικ σε κάθε φιάλη.

• Like 1

Που τη βρήκες την Delphi; Έχει ωραία εμφάνιση και το είδος της ταιριάζει με κοψίδια.

Επίσης, από εμφάνιση η ελληνική MAREA είναι ξεχωριστή, που έχει διαφορετικό σκίτσο από κόμικ σε κάθε φιάλη.

Φιλε την βρηκα στον Βασιλοπουλο,τιμη αν θυμαμαι καλα εινα καπου μεταξυ 5-6 ευρω αλλα μεγαλο μπουκαλι..Τρομερη φιάλη !! την εχεις δοκιμασει ;; πικριζει ;;

Σε τέτοια φάση δε νομίζω να δώσει κανείς ιδιαίτερη σημασία στη μπύρα...πάρε όποια βρεις φτηνή, παγωμένες όλες μια χαρά ταιριάζουν με τα κοψίδια :D

Σωστα !! πανω απ ολα να εχεις καλα κοψιδια κ κατι κρυο να βρεξεις το λαρυγγι σου :P :P

• Like 1

Φιλε την βρηκα στον Βασιλοπουλο,τιμη αν θυμαμαι καλα εινα καπου μεταξυ 5-6 ευρω αλλα μεγαλο μπουκαλι..Τρομερη φιάλη !! την εχεις δοκιμασει ;; πικριζει ;;

Δεν την έχω δοκιμάσει. Πες μας εσύ που θα την έχεις πιει... :P

Πες τα ρε *nenya*, τα λέω και δε μ' ακούν :Ρ

Όχι νταξ, γενικότερα είναι από τις καλύτερες σε αυτό το είδος (Weizen Bock).

Όπως και η Aventinus που λέει ο ThReSh. Ειδικά η βαρελίσια που είχα την τύχη να πιω κάμποσες φορές στο παρελθόν, ήταν απίστευτη. Κλάσεις ανώτερη της ετικέτας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...