Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα προσπαθησω να περασω απο το εν λογω μαγαζακι μεχρι την Κυριακη που θα ειμαι στη Θεσ οποτε θα σας πω.

Για την ιστορια καλυτερη μπυρα ειναι η La Trappe Quad η οποια εχει και αντιστοιχα καλη μαυρη.

Και καποτε στο αμστερνταμ ειχα πιει αυτη που μου αρεσε

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

'Ολες οι St. Bernardus σπέρνουν, πραγματικά από τις κορυφαίες βελγικές.

Οι La Τrappe μπροστά τους (και γενικά) είναι πολύ χλωμές.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πήρα από το aldi σήμερις για δοκιμή μια εξάδα valentins weiss, με σήμα τον Χριστούλη.

w_valentins.jpg

Μάπα, μην πάρετε. Από τις χειρότερες κολυβόμπυρες που έχω πιεί.

Δημοσ.

Ρε τραγελαφικέ από τη μια κλαίω από τη χαρά μου γιατί μαθαίνω οτι θα ξαναβρώ την αγαπημένη-φτηνή-αξιοπρεπή Valentins που κατέβαζα παλιά με το κιβώτιο από το PLUS που έκλεισε εδώ και 2 χρόνια, από την άλλη κλαίω που τη θάβεις. Μόλις ~0,50€/500ml κοστίζει, γερμανικιά είναι, ευχάριστα κατεβαίνει, φρουτώδη δροσερή μπανανογεύση έχει, καλοκαίρι και μουντιάλ έρχεται, τι σου 'φταιξε η μπυρίτσα;;;

Δημοσ.

παραπάνω κοστίζει. 4.50 η εξάδα. Δηλ 0,75 το μπουκάλι. Οι Βεργίνες με άρεσαν καλύτερα. Σαφώς πιο δροσερές και φρουτώδεις και μπανανώδεις. Αλλά λίγο πιό ακριβές.

Εγώ πάντως κλαίω που το καρφούρι σταμάτησε τις ούρκελ, που τις είχε και φτηνές, και τώρα καλοκαίρι θα θέλω μισή ώρα δρόμο για να βρω.

Δημοσ.

Καλά να πάθεις, πιές άμστελ και ηντελστάινα τώρα για να μάθεις να βάζεις τα μακεδονικά ούρα πάνω από τον άγιο Βαλεντίνο.

Υ.Γ. 0,75 ΝΑ ΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ αλλά και πάλι είναι πιο λογική τιμή από τα >1,10€ που έχει η Βενζίνα.

Δημοσ.

ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟ ΡΕ. Και θα παίρνω βαρελάκια svijany και staropramen και urquell και θα τα βάζω στο μηχανάκι μου το μπυρτέντερ να τα παγώνει και να μου γεμίζει το ποτήρι και θα βλέπω μουντιάλ στην αυλή ρε. Πίνε την μπύρα του χριστούλη εσύ.

Δημοσ.

Πολύ στην μόδα οι τσέχικες μπύρες τελευταία. Στην Θεσσαλονίκη τις έχουν φέρει σε ένα σωρό μπαρ... κυρίως επειδή είναι φθηνές.

Από ποιότητα είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριες.

Δημοσ.

Μιας που το ανασύρατε, να σας πω για τον εθισμό μου στην Karmeliet.

tripel.jpg

Λοιπόν η μπύρα σπέρνει, τις μοναστηριακές γενικά δεν τις αγαπώ, αλλά ΑΥΤΗΑΧΑΥΤΗ, είναι καταπληκτική. Από χθες το απόγευμα τη σκεφτόμουν, αλλά δεν ψηνόταν κανείς να πάμε να πιούμε και θέλησα να πάρω το ποδήλατο να πάω στην κάβα (στο κέντρο) και να γυρίσω σπίτι να πιω μόνη μου. Αλλά το θεώρησα παθέτικ και δεν πήγα. Και σήμερα ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις ξύπνησα. Σε φάση, αν ήταν γκόμενά μου θα της έστελνα και μήνυμα για καλημέρα.

Δημοσ.

και μια που το είπες, θυμήθηκα ότι δεν έχω επισκεφτεί ακόμα το μαγαζάκι... Να μην ξεχάσω να θυμηθώ να πάω.

Δημοσ.

Να πας και να πάρεις και μια ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ από την παραπάνω. Να τη δοκιμάσεις. =ρ

(έχει και ούργουελ αλλά δεν είσαι βλάκας να πάρεις ούργουελ από κει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...