Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστω για της προτασεις κ συντομα θα τις δοκιμασω !! Εχω δει κ volkan white κ νομιζω ανηκει κ αυτή στην κατηγορια witbier (αν κανω λαθος διορθωστε με) κ σαν Ελληνικη θα ηθελα να την δοκιμασω κ αυτη..ΜΙα schneider υπαρχει στο ψυγειο κ θα ανοιχτει συντομα!!!!Η ΑΛΦΑ weiss δεν μου αρεσε καθολου,καμια σχεση με την υπεροχη Bεργινα weiss.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Weihenstaphaner και Paulaner επίσης...

Οι Wit δεν μου αρέσουν καθόλου γμτ, ούτε για γουλιά φάση...

Φιλε απο wit μονο hoeegarden εχω πιει κ μου αρεσε πολυυ κ γιαυτο ειπα να δοκιμασω κ αλλες του ειδους να δω τι παιζει..Πολυ καλες κ η weihenstaphaner κ η paulaner..paulaner salvador-la trappe tripel k macfarland ειναι οι μπυρες που δεν θα ξανα πιω,δεν ξερω σε ποιες κατηγοριες ανηκουν αλλα δεν ειναι του γουστου μ!

η volcan γαμάει και η voreia

πρόσφατα πήγα στο sorry mom, όποιος δεν έχει παέι να πάει, είναι ναός https://www.facebook.com/SorryMomLiquor

δεν έχει να κάτσεις, μπύρα και πλατεία

αυτή που πέθανα και δεν ξέρω που αλλού θα τη βρω είναι η karmeliet tripel

• Super Moderators

Παίζει τις Wit να τις βάζω πιο κάτω κι από lager, τελείως προσωπικό γούστο βέβαια :(

H Salvador είναι Doppelbock , η La Trappe είναι Abbey, η McFarland είναι Red Ale...

αυτή που πέθανα και δεν ξέρω που αλλού θα τη βρω είναι η karmeliet tripel

Την έχει στο Carrefour και στο Makro.

H Salvador είναι Doppelbock , η La Trappe είναι Abbey, η McFarland είναι Red Ale...

Η La Trappe θεωρείται Trappist, γιατί είναι 1 από τα 7 μοναστήρια που έχουν το δικαίωμα να λέγονται μοναστηριακές. Όλες οι άλλες, παρόμοιες του είδους, λέγονται Abbey. Λεπτομέρειες το ξέρω, αλλά αυτές κάνουν τη διαφορά :P

• Like 2

• Super Moderators

Η La Trappe θεωρείται Trappist, γιατί είναι 1 από τα 7 μοναστήρια που έχουν το δικαίωμα να λέγονται μοναστηριακές.

Abbey δεν είναι η μονή? :P

Προτιμώ να λέω κατευθείαν abbey πλέον για να αποφεύγω την επεξήγηση με αυτά τα μοναστήρια..

Επίσης είναι αρκετά διαφορετική η la trappe tripel απο την la trappe quadrupel, η οοία είναι το κόσμημα της σειράς, και απο τις αγαπημένες μου γενικά.

Μιχαλιεςς, δώσε μια ευκαιρία και στην quadrupel.

Η karmeliet επισης πολυ καλή, πολύ ξεχωριστή.

Abbey δεν είναι η μονή? :P

Προτιμώ να λέω κατευθείαν abbey πλέον για να αποφεύγω την επεξήγηση με αυτά τα μοναστήρια..

Ναι, αλλά δεν πάει έτσι :P

Υπάρχουν γύρω στα 200 Τραππιστικά μοναστήρια, αλλά μόνο 7* έχουν το δικαίωμα να ονομάζουν τις μπύρες τους με την αυθεντική «Trappist» ονομασία. Όλα τα άλλα πάνε στη γενική ονομασία «Abbey», που εκεί υπάρχουν και μπύρες με μαρκαρισμένο το όνομα ενός πλασματικού μοναστηρίου από μια εμπορική ζυθοποιία. Όπως και μη-Trappist μοναστήρια (κιστερκιανό πχ.)

* Chimay, Westmalle, Orval, Achel, Rochefort, Westvleteren από Βέλγιο και La Trappe από Ολλανδία.

Μάθε τες παπαγαλία :P

Αν δεν κανω λαθος εχει προστεθει κ αλλο ενα μοναστηρι απο την Αυστρια κ πλεον ειναι 8  -stift engelszell beer- καπου το διαβασα αλλα δεν ξερω αν ισχυει..θα δωσω κ μια ευκαιρια στην quadrupel κ σιγουρα θα δοκιμασω την la trappe witte.

• Super Moderators

Ναι, αλλά δεν πάει έτσι :P

Υπάρχουν γύρω στα 200 Τραππιστικά μοναστήρια, αλλά μόνο 7* έχουν το δικαίωμα να ονομάζουν τις μπύρες τους με την αυθεντική «Trappist» ονομασία. Όλα τα άλλα πάνε στη γενική ονομασία «Abbey», που εκεί υπάρχουν και μπύρες με μαρκαρισμένο το όνομα ενός πλασματικού μοναστηρίου από μια εμπορική ζυθοποιία. Όπως και μη-Trappist μοναστήρια (κιστερκιανό πχ.)

* Chimay, Westmalle, Orval, Achel, Rochefort, Westvleteren από Βέλγιο και La Trappe από Ολλανδία.

Μάθε τες παπαγαλία :P

Προφανώς και πάει, τεμπελιά>all :P

Αν δεν κανω λαθος εχει προστεθει κ αλλο ενα μοναστηρι απο την Αυστρια κ πλεον ειναι 8  -stift engelszell beer- καπου το διαβασα αλλα δεν ξερω αν ισχυει..θα δωσω κ μια ευκαιρια στην quadrupel κ σιγουρα θα δοκιμασω την la trappe witte.

Σωστά. Και απ' ότι έψαξα τώρα, δεν είναι μόνο αυτή. Προστέθηκαν άλλες 3 πέρσι, άρα γίνανε 11!

Zundert από Ολλανδία, Tre Fontane από Ιταλία και Spencer από Αμερική!

Προφανώς και πάει, τεμπελιά>all :P

Τώρα που γίνανε 11, έχεις κι εσύ τα δίκια σου :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...