Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Καλά όντως είμαι υπερβολικός κ εγω δεν πάω σε καφενείο ?!

προσωπικά δεν μπορώ να θυσιάσω ποιότητα για ποσότητα, όχι γιατί δεν "καταδέχομαι" αλλά επειδή δεν μου αρέσουν οι κλασικές lager :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουτε καν βαρελι φιχ μαυρη 4ε το μισό λίτρο..

'Εχω χρόνια να πάω, αλλά Εξάρχεια αυτη ηταν η τιμή προ κρίσης στις βαρελίσιες.

• 1 μήνα μετά...

Καλησπερα παιδια!! Ειμαι νεος στον χωρο της μπιρας κ δοκιμαζω διάφορες μπιρες,η αληθεια ειναι οτι γινεται ενας ψιλοχαμος,δεν περιμενα οτι υπαρχουν τοοσες μπιρες κ τοοσα ειδη :P  Αυτες που εχω ξεχωρισει :ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss - Paulaner - Fisher απο τις φτηνες - franziskaner - Weihestephaner - και φυσικα hoegaarden που ειναι στην κατηγορια witbier  (αν το λεω σωστα) κ θελω να δοκιμασω κ αλλες μπιρες σε αυτην την κατηγορια γιατι ηταν πολυ δροσιστικη κ γευστικη κ θελω βοηθεια κ προτασεις :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Προτασεις κ βοηθεια κ για καλες weiss δεκτες :)

Στο Περιστερι πας Arch

Eχει και την Green Rose αλλα καποια στιγμη που ειχα δει ηταν ολιγον τι φαρμακειο

Α γεια σου την Green Rose ειδα... ! Κατσε να δω που πεφτει η αλλη που ανεφερες.. Αν και 2-3 μπυριτσες θα πιω , ποσο φαρμακερη ειναι μια erdinger δλδ? :P

Arch σταθερή αξία πηγαίνω αρκετά συχνά μιας και μένω κοντά,αλλιώς πηγαίνω Φιλαδέλφεια Εν Αιθρία.

Χαζη η ερωτηση αλλα αν πας καμια Παρασκευη βραδακι πρεπει να κλεισεις τραπεζι?

Και στα 2 μαγαζιά Παρασκευή και Σάββατο μόνο με κράτηση,ειδικά στην Arch που αν δεν είχε τόσο καλές μπίρες δεν θα πατούσα,την έχουν δει πολύ κάπως..αλλά τέλος πάντων.

Καλησπερα παιδια!! Ειμαι νεος στον χωρο της μπιρας κ δοκιμαζω διάφορες μπιρες,η αληθεια ειναι οτι γινεται ενας ψιλοχαμος,δεν περιμενα οτι υπαρχουν τοοσες μπιρες κ τοοσα ειδη :P  Αυτες που εχω ξεχωρισει :ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss - Paulaner - Fisher απο τις φτηνες - franziskaner - Weihestephaner - και φυσικα hoegaarden που ειναι στην κατηγορια witbier  (αν το λεω σωστα) κ θελω να δοκιμασω κ αλλες μπιρες σε αυτην την κατηγορια γιατι ηταν πολυ δροσιστικη κ γευστικη κ θελω βοηθεια κ προτασεις :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Προτασεις κ βοηθεια κ για καλες weiss δεκτες :)

Δοκίμασε την La trappe witte και την Voreia wit.

Από weiss, τις Maisel's και Schneider. Πάρε και την Άλφα είναι αρκετά καλή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...