tony81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά όντως είμαι υπερβολικός κ εγω δεν πάω σε καφενείο ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το παρασκεύασμα δεν πινόταν με τίποτα, λες να φταίει που δεν το έβαλα στην κατάψυξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά όντως είμαι υπερβολικός κ εγω δεν πάω σε καφενείο ?! προσωπικά δεν μπορώ να θυσιάσω ποιότητα για ποσότητα, όχι γιατί δεν "καταδέχομαι" αλλά επειδή δεν μου αρέσουν οι κλασικές lager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ουτε καν βαρελι φιχ μαυρη 4ε το μισό λίτρο.. 'Εχω χρόνια να πάω, αλλά Εξάρχεια αυτη ηταν η τιμή προ κρίσης στις βαρελίσιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιά είναι η γνώμη σας για την κόκκινη Βεργίνα ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Για κανονιστε κάνα barley να τα πιούμε..έχει και κάτι ωραίους μεζέδες αποτι θυμάμαι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια!! Ειμαι νεος στον χωρο της μπιρας κ δοκιμαζω διάφορες μπιρες,η αληθεια ειναι οτι γινεται ενας ψιλοχαμος,δεν περιμενα οτι υπαρχουν τοοσες μπιρες κ τοοσα ειδη Αυτες που εχω ξεχωρισει :ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss - Paulaner - Fisher απο τις φτηνες - franziskaner - Weihestephaner - και φυσικα hoegaarden που ειναι στην κατηγορια witbier (αν το λεω σωστα) κ θελω να δοκιμασω κ αλλες μπιρες σε αυτην την κατηγορια γιατι ηταν πολυ δροσιστικη κ γευστικη κ θελω βοηθεια κ προτασεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Προτασεις κ βοηθεια κ για καλες weiss δεκτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Σεπολια καμια καλη μπυραρια παιζει? εχει? Στο Περιστερι ειδα μια καλη και ψηνομαι να παω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Στο Περιστερι πας Arch Eχει και την Green Rose αλλα καποια στιγμη που ειχα δει ηταν ολιγον τι φαρμακειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Στο Περιστερι πας Arch Eχει και την Green Rose αλλα καποια στιγμη που ειχα δει ηταν ολιγον τι φαρμακειο Α γεια σου την Green Rose ειδα... ! Κατσε να δω που πεφτει η αλλη που ανεφερες.. Αν και 2-3 μπυριτσες θα πιω , ποσο φαρμακερη ειναι μια erdinger δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 6,50 η μισολιτρη... Η Arch ειναι στην αρχη του πεζοδρομου ( Εθνικης Αντιστασεως) , απο τις πιο γνωστες κ παλιες μπυραριες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Arch σταθερή αξία πηγαίνω αρκετά συχνά μιας και μένω κοντά,αλλιώς πηγαίνω Φιλαδέλφεια Εν Αιθρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Arch σταθερή αξία πηγαίνω αρκετά συχνά μιας και μένω κοντά,αλλιώς πηγαίνω Φιλαδέλφεια Εν Αιθρία. Χαζη η ερωτηση αλλα αν πας καμια Παρασκευη βραδακι πρεπει να κλεισεις τραπεζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Και στα 2 μαγαζιά Παρασκευή και Σάββατο μόνο με κράτηση,ειδικά στην Arch που αν δεν είχε τόσο καλές μπίρες δεν θα πατούσα,την έχουν δει πολύ κάπως..αλλά τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια!! Ειμαι νεος στον χωρο της μπιρας κ δοκιμαζω διάφορες μπιρες,η αληθεια ειναι οτι γινεται ενας ψιλοχαμος,δεν περιμενα οτι υπαρχουν τοοσες μπιρες κ τοοσα ειδη Αυτες που εχω ξεχωρισει :ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss - Paulaner - Fisher απο τις φτηνες - franziskaner - Weihestephaner - και φυσικα hoegaarden που ειναι στην κατηγορια witbier (αν το λεω σωστα) κ θελω να δοκιμασω κ αλλες μπιρες σε αυτην την κατηγορια γιατι ηταν πολυ δροσιστικη κ γευστικη κ θελω βοηθεια κ προτασεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Προτασεις κ βοηθεια κ για καλες weiss δεκτες Δοκίμασε την La trappe witte και την Voreia wit. Από weiss, τις Maisel's και Schneider. Πάρε και την Άλφα είναι αρκετά καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα