Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν τι έχει η σαπόρο...Δεν ήξερα καν ότι είναι από Ιαπωνία, παραγγέλνω ανοίγω. Σαν αρσενικό πάντα τις μπύρες τις βάζω ριμαδιό στο ποτήρι και ο αφρός είναι λες και άδειασες πυροσβεστήρα μέσα. Η σαπόρο βέβαια αν έκανε και 1 cm αφρό καλά θα ήταν. Οκ λέω σιγά σηκώνω ποτήρι πίνω. Ο ορισμός του άγευστου πραγματικά...ίδια με των καρφούρ (οκ αυτές είναι πιο νερουλές)

Σίγουρα δεν κράζω γούστα ειναι αυτά αλλά είχα ρίξει τέτοιο γέλοιο με το φίλο που την δοκιμάσαμε άστα να πάνε...Πρέπει να είναι Τοπ στην Ιαπωνία πάντως γιατί μπήκα για πλάκα και είδα ένα διαφημιστικό υπερπαραγωγή...οπότε οοοκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν τι έχει η σαπόρο...Δεν ήξερα καν ότι είναι από Ιαπωνία, παραγγέλνω ανοίγω. Σαν αρσενικό πάντα τις μπύρες τις βάζω ριμαδιό στο ποτήρι και ο αφρός είναι λες και άδειασες πυροσβεστήρα μέσα. Η σαπόρο βέβαια αν έκανε και 1 cm αφρό καλά θα ήταν. Οκ λέω σιγά σηκώνω ποτήρι πίνω. Ο ορισμός του άγευστου πραγματικά...ίδια με των καρφούρ (οκ αυτές είναι πιο νερουλές)

Σίγουρα δεν κράζω γούστα ειναι αυτά αλλά είχα ρίξει τέτοιο γέλοιο με το φίλο που την δοκιμάσαμε άστα να πάνε...Πρέπει να είναι Τοπ στην Ιαπωνία πάντως γιατί μπήκα για πλάκα και είδα ένα διαφημιστικό υπερπαραγωγή...οπότε οοοκ.

Oι Γιαπωνέζοι έχουν ελάχιστη ανοχή στο αλκοόλ και σαν αποτέλεσμα όλα τους τα ποτά είναι πολύ ελαφριά και τα δυτικά ποτά σερβίρονται σε απειροελάχιστες ποσότητες. Με μια-δυό Σαπόρο βγαίνει γκολ ο μέσος Ιάπωνας, δεν ξέρω πως και γιατί αλλά έτσι είναι (να φταιει το χαμηλό σωματικό βάρος? Να φταίει που είναι άμαθοι? Κάτι στο dna? Δεν έχω ιδέα)

Σαν γεύση είναι όντως απαλή και ελαφριά, αλλά όχι άσχημη ή κακή σε ποιότητα.

Επίσης, είσαι φλώρος, τις μπύρες τις πίνουν από το μπουκάλι. :P

Oι Γιαπωνέζοι έχουν ελάχιστη ανοχή στο αλκοόλ και σαν αποτέλεσμα όλα τους τα ποτά είναι πολύ ελαφριά και τα δυτικά ποτά σερβίρονται σε απειροελάχιστες ποσότητες. Με μια-δυό Σαπόρο βγαίνει γκολ ο μέσος Ιάπωνας, δεν ξέρω πως και γιατί αλλά έτσι είναι (να φταιει το χαμηλό σωματικό βάρος? Να φταίει που είναι άμαθοι? Κάτι στο dna? Δεν έχω ιδέα)

Σαν γεύση είναι όντως απαλή και ελαφριά, αλλά όχι άσχημη ή κακή σε ποιότητα.

Επίσης, είσαι φλώρος, τις μπύρες τις πίνουν από το μπουκάλι. :P

5% παντως εχει η Σαπορο, οπως η πλειονοτητα των μπυρων που καταναλωνουμε εδω.

Δεν είναι νεροζούμι αλλά είναι άγευστη αυτό. Πίνεις και δεν καταλαβαίνεις κάτι απλά..

Πάντως ναι το βάρος είναι παράγοντας για την αντοχή στο αλκοόλ

• 3 εβδομάδες αργότερα...

βάλε μια Samichlaus 1 ώρα στην κατάψυξη και πιες την μονορούφι να μου πεις εντυπώσεις :-D

Αυτό το παρασκεύασμα δεν πινόταν με τίποτα, λες να φταίει που δεν το έβαλα στην κατάψυξη?

Κάνα καλό μέρος για μπυριτσες? Μου κανουν άλφα μύθος αρκεί να είναι φτηνές (κάνω κατανάλωση) καλό μέρος όχι καφενες και άμα παίζει κ κάνα φτηνό μεζέ παρεα (κάνει καύσεις η αλκοόλη) :)

Καλά barley χρυσό μια εποχή  θρεσ άστο..Ξέρεις τι άμα πίνω 3 δεν λέει να  σκάω 15ε και να θέλω κ φαι..Λέω κάνα μέρος με 3ευρώ κτλ. Το φοιτητο-καφενε στο Θησείο- πεζόδρομο -στενό-σκαλάκια τι λέει? 

• Super Moderators

πίνε βαρέλι trappist που έχει, σχετικά φτηνή αν θυμάμαι καλά (3.5 euro τα 330ml), αλλά το 8-9% δεν ενδείκνυται για ποσότητα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...