Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με βασανίζει - και μού φέρνει αναγούλα - εδώ και χρόνια: Υπάρχει έστω και μία μπύρα η οποία «επισήμως» πίνεται από το μπουκάλι, ή πρόκειται για άλλη μια από τις μαλακίες που δέρνουν τους Αμερικανούς; Μάλλον προς το δεύτερο πάει το μυαλό μου, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με βασανίζει - και μού φέρνει αναγούλα - εδώ και χρόνια: Υπάρχει έστω και μία μπύρα η οποία «επισήμως» πίνεται από το μπουκάλι, ή πρόκειται για άλλη μια από τις μαλακίες που δέρνουν τους Αμερικανούς; Μάλλον προς το δεύτερο πάει το μυαλό μου, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς...

Η Corona μαζί με λεμονάκι :P

Η Corona μαζί με λεμονάκι :P

Δεν υπάρχει ρε γαμώτο σκηνή όπου πίνουν μπύρα σε αμερικανική ταινία ή σειρά, στην οποία να χρησιμοποιούν ποτήρι. Αφού λοιπόν δε βλέπω να πίνουν corona, επιβεβαιώνεται η υποψία μου: Δεν τους δέρνει απλά. Τους έχει λιώσει στο βρωμόξυλο...

Σύμφωνα με το τελευταίο fast and furious το να πιεις μια corona με το μπουκάλι είναι καλύτερο από το να πιεις  μια βέλγικη βαρελίσια με το ποτήρι!

Εγώ πιστεύω ότι απλά είναι μεγάλες βλαχάρες οι άνθρωποι.

• Like 1

Σύμφωνα με το τελευταίο fast and furious το να πιεις μια corona με το μπουκάλι είναι καλύτερο από το να πιεις  μια βέλγικη βαρελίσια με το ποτήρι!

Εγώ πιστεύω ότι απλά είναι μεγάλες βλαχάρες οι άνθρωποι.

Υπονοείς κάτι για το διδακτικό υπόβαθρο τού fast and furious;...

Περιέργως, η μόνη μπύρα που την προτιμάω από το μπουκάλι, αντί στο ποτήρι, είναι η αμερικάνικη Bud. Αν τις φτιάχνουν όλες έτσι ελαφριές, δεν το βρίσκω παράλογο να τις πίνουνε από το μπουκάλι.

Πες μου ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο σε αυτό το αριστούργημα.

Δυστυχώς ειπώθηκε.

Oλα εχουν την εποχη τους .Δεν μπορει κατακαλοκαιρο να τις πινουμε χλιαρες για να αναδειχθουν τα ..αρωματα.Παραειναι βορειοευρωπαικο,εκεινο εχουν συννεφια ολο το χρονο :-D

Απο χειμωνα βλεπουμε !

Αλλο χλιαρες κ αλλο ~5-6 βαθμούς που θέλουν οι lager για να μην χασουν τη γεύση τους. Ο Έλληνας ομως θα την πιει το καλοκαίρι σε παγωμένο ποτηρι(=νερωνει η μπυρα) κ σε θερμοκρασία υπο του μηδενος.

Οποιος εχει πιει μερικές ποιοτικες lager, ipa απο βαρελι, καταλαβαίνει εντός μερικων δοκιμων ότι δεν αξιζει να πινει καταπαγωμενες τις μπυρες.

Αν δεν εχει ουτε αυτην την εμπειρία των μερικων δοκιμων, τοτε θα συνεχιζει να πινει καταπαγωμενες μπυρες.

Οπως κ θα συνεχισει καμμια φορα να προτιμαει μπυρα χωρις αφρο(=στο 5 λεπτο εχει αλλοιωθει η γεύση λογω επαφης με τον αερα-οξυγονο).

• Like 1

Δεν υπάρχει ρε γαμώτο σκηνή όπου πίνουν μπύρα σε αμερικανική ταινία ή σειρά, στην οποία να χρησιμοποιούν ποτήρι. Αφού λοιπόν δε βλέπω να πίνουν corona, επιβεβαιώνεται η υποψία μου: Δεν τους δέρνει απλά. Τους έχει λιώσει στο βρωμόξυλο...

Μίλα με ονοματεπώνυμα. Σαμ και Ντιν. Bonus όλοι οι μπάτσοι όταν αράζουν στις γραμμές των τρένων.

Δυστυχώς ειπώθηκε.

Φυσικά, από τη στιγμή που η σειρά είναι το αποκορύφωμα του καρακιτσαριού και της καγκουριάς, απλά επιβεβαιώνονται τα λεγόμενά μας.

μου φαινεται αδιανοητο που υπαρχουν ανθρωποι που θα πιουν εστω και lager/pils απο το μπουκαλι χωρις ποτηρι

Από το κουτάκι απευθείας είναι οκ;; :P

μου φαινεται αδιανοητο που υπαρχουν ανθρωποι που θα πιουν εστω και lager/pils απο το μπουκαλι χωρις ποτηρι

Κι όμως, είναι πολύ απλό.

Η πλειοψηφία αυτών, δεν πίνει μπύρα επειδή πραγματικά την απολαμβάνει, αλλά για την ιδέα ή επειδή το κάνουν κι άλλοι (π.χ. σε ένα μπαρ).

Κι όμως, είναι πολύ απλό.

Η πλειοψηφία αυτών, δεν πίνει μπύρα επειδή πραγματικά την απολαμβάνει, αλλά για την ιδέα ή επειδή το κάνουν κι άλλοι (π.χ. σε ένα μπαρ).

+ επειδή είναι πιο φθηνή από ένα -βαρύ- ποτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...