Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εκεί έπαιρνα για πολύ καιρό, έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία. Ώσπου τις δοκίμασα όλες και αναγκάστηκα να ψάχνω κάρτες για Μάκρο. Έχει και μπύρα με κάνναβη στο Carrefour (Cannabia), αν ενδιαφέρεσαι :devil:

 

vsl αρρωστάκι  :-D  Cannabia?!? ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. Αυτές είναι μπύρες ρε. Κοzel, amstel και τα @@ μου κουνιούνται..  :D

  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

vsl αρρωστάκι  :-D  Cannabia?!? ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. Αυτές είναι μπύρες ρε. Κοzel, amstel και τα @@ μου κουνιούνται..  :D

 

χαχαχα αυτές οι συγκρίσεις σου σκοτώνουν άνθρωπο. Κάνω συλλογή με διαφορετικά καπάκια μπύρας, γι΄αυτό και θέλω να παίρνω μπύρες που δεν έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

χαχαχα αυτές οι συγκρίσεις σου σκοτώνουν άνθρωπο.

 

Ε μα!  Είπαμε,είμαι πικραμένος.  :-D  Α κάνεις συλλογή ε, μέσα έπεσα στο ''αρρωστάκι''.  :D

  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Περιμένεις να θυμάμαι ρε τρελέ;  :shock:   Aν πάντως πιστεύεις ότι με άλλη θερμοκρασία θα έβλεπα διαφορά, σε βρίσκω πολύ αισιόδοξο  :D

σε θερμοκρασίες που πίνουν τις Amstel/Heineken/κτλπ πάντως δεν καταλαβαίνεις και πολλά από γεύση ακόμα και σε La Trappe...

Δημοσ.

Έτσι τις πίνουμε, σε θερμοκρασία κελαριού, 12-14 βαθμούς :P Και εννοείται ότι αυτές οι μπύρες δεν μπαίνουν σε όποιο να 'ναι ποτήρι. (Υπάρχουν μπύρες που σερβίρονται στους 70!)

Δημοσ.

O Ελληνας δεν μπορεί να καταλάβει οτι ακόμα κ η lager αναδεικνυει τη γεύση της κ την μυρωδιά της στους ~5 περιπου βαθμούς.

 

Τωρα για lager τυπου Heineken, βεργινα, amstel ισως να ειναι καλύτερα στους 0 βαθμούς(ή κ πιο κατω) για να μην αναδειξουν την γευση τους!

Δημοσ.

Oλα εχουν την εποχη τους .Δεν μπορει κατακαλοκαιρο να τις πινουμε χλιαρες για να αναδειχθουν τα ..αρωματα.Παραειναι βορειοευρωπαικο,εκεινο εχουν συννεφια ολο το χρονο  :-D

 

Απο χειμωνα βλεπουμε !

  • Like 1
Δημοσ.

μια χαρά τις πίνουμε με a/c...

 

Φτιαχνεις δηλαδη την καταλληλη ατμοσφαιρα για να απολαυσεις την μπυρα σου Thresh ?  :-D

Δημοσ.

Παιδια μην επιμενετε .Η γκουρμε μπουρζουαρια δεν μπορει να αντιμετωπισει την μαζικοτητα του οικοδομικου καλοκαιρινου μπυροκινηματος , οσα τεχνολογικα μεσα και αν επιστρατευσει   :-D

  • Super Moderators
Δημοσ.

κάνουμε ότι θέλουμε, αρκεί να το κάνουμε σωστά...

 

δεν έχει νόημα να πίνεις/πληρώνεις μοναστηριακή μπύρα αν δεν την πίνεις στη σωστή θερμοκρασία/ποτήρι...

Δημοσ.

Το ποτηρι περισσοτερο ιεροτελεστια και σεβασμο στην 'παραδοση' ,που μπορει να χανεται και στα βαθη των αιωνων  αποτελει .Εκτος αν πραγματικα καποιος ασχολειται με την θερμοκρασια του χεριου, την διατηρηση του αφρου η ποσο ευκολα φθανουν τα αρωματα σε αυτον απο τα διαφορα ειδη ποτηριου.Και οχι μονο να ασχολειται αλλα να τα καταλαβαινει και πρακτικα , ο ιδιος , οχι επειδη απλα τα διαβασε καπου.


Ειναι λιγο σαν τα γκουρμε πιατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...