Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα, μετά από μια ζεστή μέρα όπως η σημερινή όλες μπορώ να τις κατεβάσω (οk τις περισσότερες :P ) σε φάση αντί για νερό. Aλλά σε σταθερή βάση μου αρέσουν mythos radler και strongbow, οι άλλες πολύ πίκρα. :-P

Αφού σ' αρέσουν αυτές οι μπύρες, δοκίμασε και τις Rekorderlig, Kopparberg που βγάζουν μπύρες με φρούτα. Ειδικά αυτές με γεύση αχλάδι είναι πολύ ωραίες. (Υπάρχουν στο Carrefour)

rekorderlig-banner-1.jpg?w=640&h=344

Kopparberg-Cider.jpg 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δικός μου είσαι συ, ψαγμένος!  :D  Φαίνονται πολύ ελπιδοφόρες αυτές, και σίγουρα δεν θα μοιάζουν με τις κλασικές (γιατί έχω δοκιμάσει αρκετές όπως kozel,la trappe και άλλες που πίστευα ότι θα ήταν κάτι διαφορετικό και δεν είδα διαφορά από τις μπύρες του lidl  :D ).  Μόνο πες μου λίγο, επειδή σε carrefour σίγουρα δεν τις έχω πετύχει, σε ποιο carrefour τις έχεις δει;

Προσπερνάω ότι έβαλες στην ίδια πρόταση τις Kozel και La Trappe, με του Lidl, και συνεχίζω! :P Στο Ίλιον. Επίσης, στα Makro υπάρχουν 100%. Όσο για αυτές που δοκίμασες, είναι τελείως διαφορετικές κατηγορίες με αυτές που μου είπες ότι προτιμάς, γι' αυτό και δε σου άρεσαν.

Ε αφού την ίδια πίκρα μου έβγαλαν, να πω ψέματα;  :D   Ok, κάποια στιγμή μπορεί τις κάνω crash test και να δοκιμάσω τη μία μετά την άλλη να δω αν θα καταλάβω σοβαρή διαφορά αλλά χλωμό το κόβω..  Είχα διαβάσει κάπου τα χαρακτηριστικά τους και έλεγε κάτι για γεύσεις από φρούτα μεταξύ άλλων και έτσι πείστηκα αλλά τελικά άνθρακες ο θησαυρός.  :P

Ιλιον ολέ λοιπόν  :D

Δικός μου είσαι συ, ψαγμένος!  :D  Φαίνονται πολύ ελπιδοφόρες αυτές, και σίγουρα δεν θα μοιάζουν με τις κλασικές (γιατί έχω δοκιμάσει αρκετές όπως kozel,la trappe και άλλες που πίστευα ότι θα ήταν κάτι διαφορετικό και δεν είδα διαφορά από τις μπύρες του lidl  :D ).  Μόνο πες μου λίγο, επειδή σε carrefour σίγουρα δεν τις έχω πετύχει, σε ποιο carrefour τις έχεις δει;

rs_418x279-140116123426-uDNqsKs.gif

Τριλοβιτη μην τρολαρεις ρε please.

• Like 3

Ε αφού την ίδια πίκρα μου έβγαλαν, να πω ψέματα;  :D   Ok, κάποια στιγμή μπορεί τις κάνω crash test και να δοκιμάσω τη μία μετά την άλλη να δω αν θα καταλάβω σοβαρή διαφορά αλλά χλωμό το κόβω..  Είχα διαβάσει κάπου τα χαρακτηριστικά τους και έλεγε κάτι για γεύσεις από φρούτα μεταξύ άλλων και έτσι πείστηκα αλλά τελικά άνθρακες ο θησαυρός.  :P

Όπως το 'πες. Εκτός από γεύσεις φρούτων, έχουν μπαχαρικά, πιπέρια, καραμέλα, καμένη ζάχαρη, σοκολάτα κ.ά. Αντίθετα οι μπύρες που σου πρότεινα πιο πάνω, έχουν μόνο φρούτα. Άρα μην το βλέπεις χλωμό να σ' αρέσουν αυτές.

πόσο κρύα ήπιες την La Trappe?

Περιμένεις να θυμάμαι ρε τρελέ;  :shock:   Aν πάντως πιστεύεις ότι με άλλη θερμοκρασία θα έβλεπα διαφορά, σε βρίσκω πολύ αισιόδοξο  :D

Όπως το 'πες. Εκτός από γεύσεις φρούτων, έχουν μπαχαρικά, πιπέρια, καραμέλα, καμένη ζάχαρη, σοκολάτα κ.ά. Αντίθετα οι μπύρες που σου πρότεινα πιο πάνω, έχουν μόνο φρούτα. Άρα μην το βλέπεις χλωμό να σ' αρέσουν αυτές.

Τα έχεις μπερδέψει  :D  Αφού σε ρώτησα πού θα τις βρω, λες να σε ρώτησα εγκυκλοπαιδικά; :D (σήμερα πήγα σε carrefour που δεν είχα ξαναπάει και δεν τις είχε, πωω μόνο στο Ιλιον πρέπει να παίζουν, για μάκρο δεν πληρώ τους όρους..)  Το crash test αναφερόταν σε τεστ μεταξύ της μπύρας του lidl και κάποιας ''premium'' πίνοντάς πρώτα τη μία και αμέσως μετά την άλλη, μήπως και δω διαφορά. Αλλά το κόβω χλωμό να δω διαφορά γιατί όπως λες όταν έχουν πιπέρια, μπαχάρια και όλες αυτές τις μλκίες :D λογικό είναι μετά να είναι κοντά σε γεύση όλες αυτές. Οπότε μηλίτες και πάλι μηλίτες. :D

Το crash test αναφερόταν σε τεστ μεταξύ της μπύρας του lidl και κάποιας ''premium'' πίνοντάς πρώτα τη μία και αμέσως μετά την άλλη, μήπως και δω διαφορά. Αλλά το κόβω χλωμό να δω διαφορά γιατί όπως λες όταν έχουν πιπέρια, μπαχάρια και όλες αυτές τις μλκίες :D λογικό είναι μετά να είναι κοντά σε γεύση όλες αυτές. Οπότε μηλίτες και πάλι μηλίτες. :D

Κρέμασμα στο Oktoberfest σου χρειάζεται εσένα :P Πάντως για Makro προσπάθησε μέσω τρίτων (όπως εγώ) να βρεις καμια κάρτα, είναι ένας μίνι παράδεισος εκεί μέσα. (για σένα κόλαση, έχει μεγάλη γκάμα "μπαχαρικών") 

• Like 1

Ναι. Την πεθύμησα και εγώ με τόση συζήτηση και το πολύ μέχρι το Σάββατο θα πάω. Άμα μένεις μακριά περίμενε να σου πω άμα υπάρχει στα σίγουρα, μην κάνεις τσάμπα ταξίδι.

Από εκεί έπαιρνα για πολύ καιρό, έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία. Ώσπου τις δοκίμασα όλες και αναγκάστηκα να ψάχνω κάρτες για Μάκρο. Έχει και μπύρα με κάνναβη στο Carrefour (Cannabia), αν ενδιαφέρεσαι :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...