bluesattack Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Κάποιος γνωστης να μου προτείνει προσιτές μπυρες για καλοκαίρι . Την μπυρα την γουστάρω παγωμένη να με ξεδιψάει . ζεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Υπάρχει τέτοια μπύρα ή έχεις κάτι αλλο στο μυαλό σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Υπάρχει τέτοια μπύρα ή έχεις κάτι αλλο στο μυαλό σου; http://tofakoryzo.gr/eshop/image/cache/data/40858-500x500.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 http://tofakoryzo.gr/eshop/image/cache/data/40858-500x500.jpg Η χειρότερη μπυρα για μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σοβαρα ? Για μενα απο τις καλυτερες ξανθιες .. Ειδες τα γουστα : p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ξανθιές lager ή pilsner να λες, γιατί το ξανθιές μπύρες γενικότερα πιάνει αρκετές κατηγορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ρε Μπλουζ ακόμα να πιεις τη βαρελίσια; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slidar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Kaiser double malt δοκίμασε κάνεις να μας πει εντυπώσεις. Ο father μου λέει η πικράδα που σου βγαζει η Kaiser την κάνει να μην την αλλάζει με καμιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Με κρεατικά λένε πάει η Κάϊζερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Κάποιος γνωστης να μου προτείνει προσιτές μπυρες για καλοκαίρι . Την μπυρα την γουστάρω παγωμένη να με ξεδιψάει . Δεν έχω δηλαδης ιδιαίτερα γούστα . Ευχαριστω . Αυτο ακριβώς .. Ελαφριές ξανθιές . Μια ώρα πριν στην κατάψυξη . .. Και ποτηράκι παγωμένο . Η μπύρα όταν είναι πολύ παγωμένη χάνει τη γεύση της. Οι ξανθιές (Lager-Pils-Lambic-Ciders) πρέπει να πίνονται στους 4-5 βαθμούς. Αν θες κάτι πολύ παγωμένο να ξεδιψάσεις, καλύτερα πιες νερό. Εγώ τώρα με τους 40 βαθμούς τη βάζω max 5 λεπτά στην κατάψυξη, ίσα ίσα να κρυώσει λίγο πιο πολύ και 3 λεπτά το ποτήρι (τυλιγμένο με χαρτί βρεγμένο) και βγαίνει όσο κρύο πρέπει να είναι. Αν το αφήσεις πολύ ώρα, εκτός του ότι ο πάγος που θα δημιουργηθεί θα λιώσει και θα νερώσει η μπύρα, το παγωμένο τοίχωμα του ποτηριού θα αλλοιώσει τις γεύσεις και τα αρώματα. Ελαφριές ξανθιές (Lager) μπύρες για αυτήν την περίοδο που κατεβαίνουν σαν νεράκι, σου προτείνω Stella Artois, Bud, και Carslberg. Και η Ficher (Pils) πίνεται "εύκολα". Βέβαια αν εσύ προτιμάς καταψύξεις κτλ, πιες ό,τι να ναι, δε θα καταλάβεις διαφορά. H μόνη κατηγορία στην οποία δικαιολογείσαι να πιεις στους 0 και στους μείον, είναι η Non-Alcoholic οι οποίες έχουν χάλια γεύση και θέλουν να λέγονται μπύρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Κάποιος γνωστης να μου προτείνει προσιτές μπυρες για καλοκαίρι . Την μπυρα την γουστάρω παγωμένη να με ξεδιψάει . Δεν έχω δηλαδης ιδιαίτερα γούστα . Ευχαριστω . Estrella Barcelona Κάποιος γνωστης να μου προτείνει προσιτές μπυρες για καλοκαίρι . Την μπυρα την γουστάρω παγωμένη να με ξεδιψάει . Δεν έχω δηλαδης ιδιαίτερα γούστα . Ευχαριστω . Αυτο ακριβώς .. Ελαφριές ξανθιές . Μια ώρα πριν στην κατάψυξη . .. Και ποτηράκι παγωμένο . Η μπύρα όταν είναι πολύ παγωμένη χάνει τη γεύση της. Οι ξανθιές (Lager-Pils-Lambic-Ciders) πρέπει να πίνονται στους 4-5 βαθμούς. Αν θες κάτι πολύ παγωμένο να ξεδιψάσεις, καλύτερα πιες νερό. Εγώ τώρα με τους 40 βαθμούς τη βάζω max 5 λεπτά στην κατάψυξη, ίσα ίσα να κρυώσει λίγο πιο πολύ και 3 λεπτά το ποτήρι (τυλιγμένο με χαρτί βρεγμένο) και βγαίνει όσο κρύο πρέπει να είναι. Αν το αφήσεις πολύ ώρα, εκτός του ότι ο πάγος που θα δημιουργηθεί θα λιώσει και θα νερώσει η μπύρα, το παγωμένο τοίχωμα του ποτηριού θα αλλοιώσει τις γεύσεις και τα αρώματα. Ελαφριές ξανθιές (Lager) μπύρες για αυτήν την περίοδο που κατεβαίνουν σαν νεράκι, σου προτείνω Stella Artois, Bud, και Carslberg. Και η Ficher (Pils) πίνεται "εύκολα". Βέβαια αν εσύ προτιμάς καταψύξεις κτλ, πιες ό,τι να ναι, δε θα καταλάβεις διαφορά H μόνη κατηγορία στην οποία δικαιολογείσαι να πιες στους 0 και στους μείον, είναι η Non-Alcoholic οι οποίες έχουν χάλια γεύση και θέλουν να λέγονται μπύρες Αυτό είναι πάλι στην προτίμηση του καθενός!Μου θύμισες μια μπυραρία στη Θεσσαλονίκη που σερβίρει στη "σωστή" θερμοκρασία τις μπύρες... Ήταν σαν κατουρο, ήπιαμε 2-3 γουλιές μόνο ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αυτό είναι πάλι στην προτίμηση του καθενός!Μου θύμισες μια μπυραρία στη Θεσσαλονίκη που σερβίρει στη "σωστή" θερμοκρασία τις μπύρες... Ήταν σαν κατουρο, ήπιαμε 2-3 γουλιές μόνο ο καθένας. Προφανώς και άμα τον άλλον δεν τον ενδιαφέρουν γεύσεις και αρώματα, μπορεί να την πιει και κατεψυγμένη. Αν και -ξεχάσα να το πω πιο πάνω- υπάρχουν μπύρες (ciders) που μπορείς να τις πιεις με παγάκια (strongbow-somersby). Αν είσαι απ' αυτούς που δεν τον νοιάζουν αυτά, βάλε μια Samichlaus 1 ώρα στην κατάψυξη και πιες την μονορούφι να μου πεις εντυπώσεις Ποια μπύρα πήρες και ήταν σαν κάτουρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αν και -ξεχάσα να το πω πιο πάνω- υπάρχουν μπύρες (ciders) που μπορείς να τις πιεις με παγάκια (strongbow-somersby). ωωω η μπύρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 ωωω η μπύρα μου Α το ρίχνεις έξω εσύ, πρόσεχε μη γίνεις ντίρλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Πάντα φίλε, γερό ποτήρι. Που να σου λεγα δηλαδή για τη mythos radler του 2% vol. από το 4.5 της strongbow Κοίτα, μετά από μια ζεστή μέρα όπως η σημερινή όλες μπορώ να τις κατεβάσω (οk τις περισσότερες ) σε φάση αντί για νερό. Aλλά σε σταθερή βάση μου αρέσουν mythos radler και strongbow, οι άλλες πολύ πίκρα. :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα