phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ο Βασιλόπουλος έχει προσφορά την Paulaner στα 1.75€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ο Βασιλόπουλος έχει προσφορά την Paulaner στα 1.75€. Ποσο έχει κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 2.10€ περίπου αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Αν δεν είχες κάποιο σκοπό που τα μάζευες, τότε γιατί τα μάζευες;! Σε ράφια τα έχω και για αυτό τα μάζευα αλλά μου φαίνονται πολλά τώρα και έλεγα μήπως έχει κανείς άλλος καμιά περίεργη ιδέα να προτείνει. Έχω σκεφτεί να τα μετατρέψω και σε ποτήρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εχετε συναντησει σε καποιο σουπερ μαρκετ ή καβα, kaiser double malt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Paulaner Hefe Wizer...Η καλύτερη πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 δοκίμασε Augustiner Weiss...και θα αλλάξεις γνώμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ρε παιδες kaiserdom weiss εχει πει κανεις ? Μου εχει κανει εντυπωση για 2 λογους, ο ενας γιατι βγαινει σε αλουμινενιο κουτακι και ο αλλος γιατι εχει μονο 90 λεπτα δηλαδη πιο φθηνη και απο την Αλφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slidar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Κάποιος γνωστης να μου προτείνει προσιτές μπυρες για καλοκαίρι . Την μπυρα την γουστάρω παγωμένη να με ξεδιψάει . Δεν έχω δηλαδης ιδιαίτερα γούστα . Ευχαριστω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Πόσο παγωμένη; Αν εννοείς όσο δεν πάει, να σχηματίζει παραλίγο πάγο, οι του περιπτέρου μια χαρά είναι για σένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Οποιαδήποτε νερουλή ξανθιά στην κατάψυξη για μια ώρα πριν την πόση: μύθος, Στέλλα, χάινικεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slidar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αυτο ακριβώς .. Ελαφριές ξανθιές . Μια ώρα πριν στην κατάψυξη . .. Και ποτηράκι παγωμένο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αυτο ακριβώς .. Ελαφριές ξανθιές . Μια ώρα πριν στην κατάψυξη . .. Και ποτηράκι παγωμένο . Ή κάνεις το κόλπο με το βρεγμένο χαρτί κουζίνας (3-4 φύλλα χαρτιού, τυλίγεις την μπύρα, βρέξιμο και κατάψυξη) και είσαι έτοιμος στο εικοσάλεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Παιζει κ insta παγωμα σε 2 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Κάποιος γνωστης να μου προτείνει προσιτές μπυρες για καλοκαίρι . Την μπυρα την γουστάρω παγωμένη να με ξεδιψάει . Δεν έχω δηλαδης ιδιαίτερα γούστα . Ευχαριστω . Βεργίνα ασυζητητί πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα