phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Παίζει να είναι η ιδέα μου, αλλά αυτή η Kozel, σαν πολύ γυναικεία μπύρα μου κάνει.. Όποιος πίνει συχνά βαρέλι, σίγουρα έχει παρατηρήσει διάφορες, τόσο σε γεύση, όσο και σε σώμα κ.λπ.. Η Guinness είναι σχεδόν μια κατηγορία μόνη της. Όπως είπες, ή για ξεκίνημα ή για σβήσιμο, όλο και κάτι έχει να πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Bud Light λεει οι αμερικλανοι , πιο gay πεθαινεις Σε εμας δεν περιμενα Μυθο αλλα ισως το καλοκαιρι την γουσταρουν οι ξενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Η Guinness είναι σχεδόν μια κατηγορία μόνη της. ειδικά η Special Export, sooo good... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 H ξανθια estrella τι λεει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έχω μαζέψει 120 μπουκάλια το καθένα διαφορετική ετικέτα. Τι μπορώ να τα κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έχω μαζέψει 120 μπουκάλια το καθένα διαφορετική ετικέτα. Τι μπορώ να τα κάνω? Εδώ εγώ δεν ήξερα τι να κάνω τα 140 διαφορετικά καπάκια, φαντάσου μπουκάλια... Αν έχεις χώρο στο σπίτι φτιάξε ράφια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έχω μαζέψει 120 μπουκάλια το καθένα διαφορετική ετικέτα. Τι μπορώ να τα κάνω? Αν δεν είχες κάποιο σκοπό που τα μάζευες, τότε γιατί τα μάζευες;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ρε παιδια βεργινα βαις που θα βρω θελω πολυ να την δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ρε παιδια βεργινα βαις που θα βρω θελω πολυ να την δοκιμασω Σε ΑΒ και σε Carrefour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 όπως λέμε μαϊάμι βάις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Στο σκλαβενιτη βρισκω κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ρε παιδια βεργινα βαις που θα βρω θελω πολυ να την δοκιμασω Έχουν τα σούπερ μάρκετ, όπως είπαν και τα παιδιά, Ωραία είναι, εμένα μου άρεσε δηλαδή! Όπως και η fix Weiss (royal) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Έχουν τα σούπερ μάρκετ, όπως είπαν και τα παιδιά, Ωραία είναι, εμένα μου άρεσε δηλαδή! Όπως και η fix Weiss (royal) Γαλαξια, μαρινοπουλο και mymarket που εχω εδω κοντα δεν εχω δει για αυτο ρωτησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Γαλαξια, μαρινοπουλο και mymarket που εχω εδω κοντα δεν εχω δει για αυτο ρωτησα Σε ΑΒ τότε όταν βολέψει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σε ΑΒ και σε Carrefour ok θα παω μαλλον ΑΒ να παρω Weihenstephaner που επισης θελω να δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα