Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καταλαβαίνω ότι είναι γούστα, αλλά damn...

http://www.ratebeer.com/beer/kilkenny/4788/

αυτα τα sites ειναι γελοια,μπορει να σου πει καποιος τι σου αρεσει? οχι φυσικα,μπορει η πλειοψηφια? οχι βεβαια

δε συμφερει με μεταφορικα γιατι ετσι παω μοναστηρακι και πινω οση θελω,στα ιδια θα μου ερθει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

αυτα τα sites ειναι γελοια,μπορει να σου πει καποιος τι σου αρεσει? οχι φυσικα,μπορει η πλειοψηφια? οχι βεβαια

μέχρι στιγμής πάντως πέφτει αρκετά μέσα στα γούστα μου...

και κακά τα ψέματα, τα σχεδόν 1300 άτομα που υποτίθεται ότι την βαθμολόγησαν δεν είναι και λίγοι, μέσος όρος βγαίνει εξάλλου...

• Like 3

Και σε εμένα το συγκεκριμένο site πέφτει μέσα στα γούστα μου. Σίγουρα το συμβουλεύομαι αρκετά πριν προχωρήσω στην αγορά οποιασδήποτε μπύρας. 

• Like 1

ξεκολατε με την αθλιοτητα του συγκεκριμενου ιστοτοπου και βρειτε μου μαγαζι να πουλαει κοκκινες ιρλανδικες ή γενικοτερα κοκκινες βρετανικες

• Super Moderators

Fix Weiss δοκίμασα μια φορά, ήταν κι η τελευταία...

σε βαις τι να πιω;;;;

Weihenstephaner, Paulaner, Schneider, Ayinger, Andechser, Franziskaner, Maisels και στην χειρότερη Erdinger :P

• Like 4

Έχει πιει κανείς την βέλγικη Gueuze Foudroyante να πει εντυπώσεις; Την φέρνει το Carrefour.

post-249608-0-15569700-1427762669_thumb.png 

Είναι η 2η μπύρα (μετά τον Ερμή από Lidl) που δεν κατάφερα να πιω -όσο κι αν προσπάθησα- και την έχυσα. Πολύ ξινή γεύση με αρώματα γρασιδιού, βρεγμένου χώματος, βόθρου κ.ά.

timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fbeerintheb

Τελικά μ'αρέσει πολύ η Kozel Dark. Νιώθω ότι πίνεται πολύ πιο ευχάριστα από άλλες dark μπύρες (με κίνδυνο βέβαια να πιεις πιο πολλές χωρίς να το καταλάβεις :P).

• Like 3

Διαχρονικα η αγαπημενη μου νταρκ.

Πρωτη φορα που την ηπια απο βαρελι σε μαγαζι ειχε εντονη και γαματη γευση καραμελας.Ποχθες ξαναπηγα στο ιδιο μαγαζι και δε ξερω αν ετυχε,αν ηταν λογω αποθηκευσης ή επειδη απλα ξερω τη γευση της,ξαναπηρα και μου φανηκε νερωμενη.

Το κακο της ειναι οτι αν την αφησεις ωρα και ψιλοζεσταθει,τις τελευταιες γουλιες με.το ζορι τις κατεβαζω γιατι πικριζουν πολυ και με ψιλοαναγουλιαζουν.

Γιαυτο πινε την γρηγορα :)

Α για την ιστορια,δεν ηθελα να βαλω στο σφομα μου την γκινες γιατι ηταν πολυ νερουλιασμενη και ξεπλυμμενη για τα γουστα μου.

Της εδωσα 3 ευκαιριες και πλεον ειναι η επισημη μπυρα.σβησιματος σε καθε εξοδο . Κερδισε την εμπιστοσυνη μου η ατιμη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...